|
magicalbronze
|
 |
« : Ocak 28, 2010, 11:56:07 ÖS » |
|
Evet, gelenekselleşmesi için her yıl yapacağımızı duyurduğumuz Satranç Turnuvası'nın ikincisini nihayet başlatmş bulunuyoruz! Geçen yıl olduğu gibi bu yılda oyuncu alımlarını başlatmış bulunuyoruz. Katılmak isteyenler bu başlık altında "Katılmak istiyorum." yazdığı takdirde, turnuvaya dahil edilecektir. Şimdiden iyi olan kazansın diyoruz! ÖDÜLLERBirinciye;7 şişe rom(+7 karma) ve bir ay boyunca Satranç Şahı rütbesi. İkinciye; 5 şişe rom (+5 karma) Üçüncüye; 3 şişe rom (+3 karma) :: KATILIMCI LİSTESİ ::- Amras Ringeril - Dark BattLe - mit - DarLy OpuS - Elendil - kusad - JeepeRs - aNTiSePTiK - DemorieL - wale - Jean Valjean - LewsTherin - MoonshieLd
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 05, 2010, 08:51:02 ÖÖ Gönderen: magicalbronze »
|
|
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür. Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını." - William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "
|
|
|
|
|
Dark BattLe
Troll

Rom: 2
Everything is in motion.. Power is everything..
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2010, 12:13:26 ÖÖ » |
|
Satrançta çok iddialı değilim fakat katılmak istiyorum ben yine de. 
|
|
|
|
|
|
 xD xD
|
|
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 29, 2010, 12:52:38 ÖS » |
|
Ben de, ben de. 
|
|
|
|
|
|
..
And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which i'm dying Are the best i've ever had I find it hard to tell you 'cause I find it hard to take When people run in circles It's a very very Mad world
...
|
|
|
Elendil
Troll

Rom: 3
Ai! laurië lantar lassi súrinen...
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2010, 01:39:15 ÖS » |
|
Ben de katılabilir miyim?
|
|
|
|
|
|
"Öne çık seni korkak kral ki kendi ellerinle savaşasın! Mağaralara saklanan, köle güdücüsü, yalancı ve sinsi, Tanrılar ve Elflerin düşmanı, gel! Çünkü senin ödlek suratını görmek istiyorum."
|
|
|
kusad
Vampir

Rom: 3
Kendimi Kaybettim!Hükümsüzdür!
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 29, 2010, 03:44:22 ÖS » |
|
"Katılmak istiyorum."
|
|
|
|
|
|
Hiçlikler içinde kanayan yürek Yokluklar içinde savaşan beden Boşluklar içinde karışan zihin
Her ihanete akıl erdiren Her cehalete kılıf uyduran, Her esarete fiyat biçtiren
Geçimsizim bugünlerde Kimsesizim bu yerlerde Değersizim bu ellerde Çaresizim doğduğum yerde Gölgesizim her gün her yerde
Yalanlar içinde doğruyu bulan Cayanlar içinde sözünde duran Satanlar içinde ayak direyen Yananlar içinde değilmiyim Her adalete duvar ördüren Her cesarete kilit vurduran Her asalete boyun eğdiren

|
|
|
JeepeRs
Goblin
Rom: 1
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 29, 2010, 04:09:22 ÖS » |
|
Bende katılmak istiyorum..
|
|
|
|
|
|
Dovie'andi se tovya sagain.
|
|
|
aNTiSePTiK
Vampir

Rom: 6
"Zamana" Bırakın ;)
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 29, 2010, 08:30:08 ÖS » |
|
Katılmak istiyorum...
|
|
|
|
|
|
Yaşamak için öldürmektense, yaşatmak için ölmeyi tercih ederim...Karanlığı aydınlatmak için gereken tek şey bir parça ışıktır… Oysa aydınlığı karartmak için bir parça karartıdan çok daha fazlasına ihtiyacınız vardır ! M. A. İMAMOĞULLARI
|
|
|
DemorieL
Kerberos

Rom: 8
₪ Fake Plastic. ₪
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 30, 2010, 04:10:43 ÖS » |
|
ne zaman başlıcak ki turnuva? bu hafta içindeyse katılamam net olmucak. haftaya ve ondan sonraysa ben de varm =)
|
|
|
|
|
|
They are all mine..
|
|
|
|
DarLy OpuS
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 30, 2010, 07:53:44 ÖS » |
|
ne zaman başlıcak ki turnuva? bu hafta içindeyse katılamam net olmucak. haftaya ve ondan sonraysa ben de varm =)
İşte, eski şampiyonumuz da geldi! 
|
|
|
|
|
|
..
And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which i'm dying Are the best i've ever had I find it hard to tell you 'cause I find it hard to take When people run in circles It's a very very Mad world
...
|
|
|
|
magicalbronze
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 01, 2010, 04:20:47 ÖS » |
|
Bu hafta içerisinde eşleşmeler belli olacak. O zamana kadar katılım devam ediyor!
|
|
|
|
|
|
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür. Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını." - William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "
|
|
|
wale
Sfenks

Rom: 1
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 01, 2010, 11:43:29 ÖS » |
|
Bende katılmak istiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DemorieL
Kerberos

Rom: 8
₪ Fake Plastic. ₪
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 03, 2010, 09:49:45 ÖS » |
|
İşte, eski şampiyonumuz da geldi!  bu kez final maçında karşılaşmayı umuyorum senle açıkçası  (kendine güvenn cılkının cıktığ o son nokta işte  )
|
|
|
|
|
|
They are all mine..
|
|
|
Jean Valjean
Eostre