Kayıt Ol

A Thousand Years of Snow

Çevrimdışı brisingr

  • ***
  • 655
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
A Thousand Years of Snow
« : 14 Mayıs 2010, 20:05:06 »


   Doğduğundan beri kalbiyle sorunlar yaşayan ve sık sık hastaneye kaldırılan Matsuoka Chiyuki için doktorlar en fazla 15 yaşına kadar yaşayabileceğini söylemişlerdir. Chiyuki artık 17 yaşındadır ve son rahatsızlığının ardından hastaneye yeniden yatırıldığından beri bir sonraki kar yağışını göremeyeceğini düşünmektedir.

   Dolunayın olduğu bir gece hastane odasındaki camından dışarı bakarken bir gencin kendini üzerinde durduğu binadan attığını ve havada uçtuğunu görür. Ancak genç bir süre sonra hızla yere düşer. Endişelenerek O'nu aramak için dışarı çıkan Chiyuki böylece adı Kano Touya olan 18 yaşındaki bir vampirle tanışır. Kan içmekten nefret ettiği için normal yiyeceklerle beslenmeye çalışan ancak bu sefer de sürekli acıkan Touya’nın derdi ise Chiyuki’nin tam tersidir: O; bin yıl boyunca yalnız yaşamayı seçmiştir. Ortalama ömrü bin yıl olan Touya, geleneklere göre kendisine insan bir eş bulmalı ve kanını emerek bu zamanı onunla birlikte geçirmelidir ama Touya bu geleneği de reddetmiştir.
Bin yıllık ömrü lanetten çok bir kutsama gibi düşünen Chiyuki; Touya’dan kendi kanını içmesini ister, böylece daha uzun yaşayabilecektir. Elbette Touya bu fikri kabul etmez. Kan içmeyi sevmediğini ve insanlardan nefret ettiğini söylese de Chiyuki, bu kaba vampire kendisini kabul ettirmek için elinden geleni yapar.

                 Alıntıdır.

   Kişisel görüşüm: Manga yarıda kesildiğinden 5 bölümlük yani oldukça kısa 1 saat içinde bitebiliyor. Konusu gayet güzel hiç sıkmıyor. Çizimleri de gayet güzel, başka yerlerde de dendiği gibi gözleri özellikle güzel. Yalnız finali pek tatmin etmiyor. Ucu açık bırakılmış. Ama devamı da gelmemiş. Gelseydi güzel olurdu. Okumanızı tavsiye ederim. İçerisinde vampirlerin olduğu gibi kurt adam da var. Ayrıca Yamimaru da gördüğüm en tatlı yarasadır. ;)