Kayıt Ol

Aynı B.kun Lacivertleriyiz

Çevrimdışı zçaiqü

  • **
  • 76
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Aynı B.kun Lacivertleriyiz
« : 29 Kasım 2011, 03:28:14 »

Biz kırılmaya, sırt çevirmeye ve cezalandırmaya programlanmışız. Her şeye rağmen kabullenemeyenleriz. Biz, hiçbir şeye tahammülü kalmayan 3. sınıf yargıçlarız.

Biz gerdek gecesinde, yeni evlendiğimiz biricik karımızın bakire olmadığını öğrenip, zavallı karıcığımızı vajinasından 9 kez bıçaklayarak ölümüne sebep olan or.spu çocuklarıyız. Hâlbuki onun 4. Bıçak darbesine kadar yapmaya gücünün yettiği açıklamasına 2 saniye olsun kulak vermedik. Biz onun 2 yıl önce bizden daha az or.spu çocuğu olmayan bir adamın tecavüzüne maruz kaldığını ve bu şerefsizliğe engel olmak amacıyla yerde bulduğu taşı adamın kafasına fırlattığını, hatta bunun üzerine sinirlenen adamın merhum karımızı yumruklayarak sol gözünde % 80 oranında görme kaybına yol açtığını asla öğrenemeyecek olan b.k çuvallarıyız.

Biz sırf can sıkıntınızı gidermek için takıldığımız sevgilimizi, bize 2 gün soğuk davrandığı ve bizle hiç ilgilenmediği gerekçesiyle terk ederek; bize sırılsıklam aşık olan o gerizekalının hayatını fiilen s.ken çamurdan penis ve vajinalarız. O gerizekalı 48 saat boyunca kabul edilebilir felaketler yaşamamış olabilir. Lakin insanlar hayatlarının belli dönemlerinde kendileriyle çatışır hatta savaşırlar. Bu savaş dışarıdan bakıldığında, ‘ahşap bir sandalyede bağdaş kurmuş ve tam bir hafta boyunca, pencereden karşı binanın kahverengi duvarını seyretmiş bir gerizekalı’ olarak şekil bulabilir. Bu tür gerizekalılar için 3. gün asla olmayacaktır.

Biz kırılmaya, sırt çevirmeye ve cezalandırmaya programlanmışız. Her şeye rağmen kabullenemeyenleriz. Biz, hiçbir şeye tahammülü kalmayan 3. sınıf yargıçlarız.

Tyler Durden’in deyimiyle ”hepimiz aynı b.kun lacivertleriyiz.”


H. Barış Beledin
http://cellde.tumblr.com

Çevrimdışı Son

  • *
  • 35
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Aynı B.kun Lacivertleriyiz
« Yanıtla #1 : 07 Aralık 2011, 23:38:45 »
 Başlıktan anlamıştırm bir "Tyler" lık var bu yazının içinde diye. Güzel bir alıntı başlık olmuş ve yazıyla da uyumlu. Okuduğumuzda değişmedik sadece bir iki saniye etkilenip " aynı bokun laciverti" olmaya devam ettik.