Kayıt Ol

Baldırımı Çaldırdım

Çevrimdışı zçaiqü

  • **
  • 76
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Baldırımı Çaldırdım
« : 07 Ocak 2012, 02:17:16 »

Hayat ne garip… Okan hep Tv8’deymiş gibi…

Finallere 3 – 5 gün kalmış ben daha yeni ders kitabı sipariş ediyorum. Kargonun sınavlardan sonra ulaşma ihtimalini de göz ardı edemeyiz.  Arkadaş ! Neyine güveniyon  demi ? Gerçi buraya yazıyorum kitaplar gelse bile tam anlamıyla bir özümseme, ne biliyim bir yalama yutma söz konusu olmayacak. Hiç olmadı ki. Nalet olsun Margırıt !

Geçen dolmuştaydım. İsmine katkı sağlıyodum bi nevi. İleriki durakta bi kadın bekliyor. Tabi bizim şoför (Şöfor de cins kelime paşam, hep ö ile o’yu ters yazıyorum), kadının dolmuşa binip binmeyeceğini bilmiyo. Şöyle bi yaklaştı durağa duracak gibin. Duraktaki kadın ne yaptı sizce ? Koca dolmuşu görmezden gelmeye çalıştı lan ! Adeta yokmuş gibi davrandı. Yüz vermedi resmen. Kafasını çevirdi. İnsanoğlu ne acayip… Şoföre baktım bi ara, gözleri ‘’dolmuş’’tu.

Son yıllarda çenemin sol kısmında ikamet eden bi siğilim mevcut. Onu birine benzetiyorum. Sürekli elim onda, tutuyorum lakin koparamıyorum. Geçen sene saç traşı için gittiğim berber ‘’dur lan orda bişiy var’’ demek suretiyle ve envayi çeşit kimyasalla sorunun köküne inmişti. Tam bir ay o bölgem mor ve şişşik gezdim. Siğil yok olmuştu. Ama bu mutlak bir yokoluş değilmiş. Dedim ya birine benzetiyorum diye.

Hayat ne garip… Ya Okan zaten hep Tv8’deydiyse ?


H. Barış Beledin
cellde.tumblr.com