Kayıt Ol

FlingPC

Çevrimdışı Sophié

  • ***
  • 836
  • Rom: 13
    • Profili Görüntüle
    • Sinek Alkışı
FlingPC
« : 24 Haziran 2010, 11:43:52 »


-FlingPC ile bilgisayarınız artık oyun konsolu
-Tek pakette kablosuz joystick, oyun konsolu, airmouse.
-FlingPC kablosuz yeni nesil joystick, içerisinde bulundurduğu hareket ve ivme sensör özellikleri ile gelmiş geçmiş en yetenekli joystick olarak adlandırılıyor.
-FlingPC ile vücudunuzu, kolunuzu veya bileğinizi kullanarak hareket ediyor, hareketlerinizi birebir oyunlara yansıtabiliyorsunuz.
-FlingPC var olan mevcut oyun konsollarından farklı yapısı ve airmouse özelliği ile evinize hareket, bilgisayarlarınıza özgürlük getirerek kullanıcıların bir çok ihtiyacını düşük maliyeti ile kolaylıkla karşılıyor.

Sitesi: http://www.flingpc.com/en/index.asp Ve türkçe içerik: http://www.flingpc.com.tr/en/index.asp



Bir oyun konsolu olduğu için buraya açmanın daha uygun olduğunu düşündüm. Tanıtımın biraz tırt olması da üşengeçliğimden kaynaklı olabilir.
Bununla tanışmam biraz abim sayesinde oldu. Oyun destekleme özelliği gayet iyi denebilir. Gözüme çarpanlar içinde nfs ve devil may cry vardı mesela. Kendi oyunları da Nintendo wii'nin kopyası denebilir zira bu da wii'nin tekelini düşürmek için yapılan bir şey. Hatta wii tanıtımlarında kullanılan "eşyaları odadan çıkarın" muhabbeti aynen anime edilmiş. Bilgisayarda oynanması da ayrı bir artı noktası bence. Aynı zamanda wii'nin üçte biri fiyatına olması gibi birkaç güzel özelliği daha var.

too much sugar 
tb