Kayıt Ol

Vestel, dünyanın teknolojisini Türkiye ye sunuyor

Çevrimdışı Legolas

  • ***
  • 810
  • Rom: 7
    • Profili Görüntüle
Vestel, CeBIT Dijital Yaşam konseptli alanda, Vestel City’de üretilen tam 117 en son teknoloji ürünleriyle boy gösteriyor.

Vestel, CeBIT Bilişim Fuarı’nda en son teknoloji ürünleriyle boy gösteriyor. Dijital Yaşam konseptli alanda Vestel City’de üretilen tam 117 ürün modeli, 576 metrekarelik dev Vestel standında ziyaretçilerle buluşuyor. Vestel Pixellence LCD TV serisi, aynı ekranda iki görüntüye ayrı ses veren Sound Beam özellikli LCD TV’ler ve hızıyla öne çıkan yeni Kronos PC Vestel’in CEBİT’teki öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor.

Teknolojinin Türkçesi sloganıyla dünyada ve Türkiye’de son teknolojiyi tüketicilerle buluşturan Vestel, en yeni ürünlerini CeBIT Eurasia Bilişim 2007 ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. Vestel, fuarda, teknoloji tutkunlarını 7 numaralı salonun Dijital Yaşam konseptli stand alanında karşılıyor. Vestel, Manisa’daki Vestel City’de Türk mühendislerce üretilen tam 117ürün modelini 576 metrekarelik standında sergiliyor.

Vestel standı ziyaretçileri, sergilenen yeni ses ve görüntü teknolojileri, farklılıklarını öne çıkaran uygulamalar eşliğinde tanıyarak tecrübe ediyor. Vestel’in özel odalardaki ses sistemleri, konsept bölümlerdeki görüntü teknolojileri ve oyun alanları ile sergilediği standı fuar boyunca sürecek etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Vestel ayrıca LCD Show gibi etkinlikler ve oyunlarla standınını zenginleştiriyor.

Vestel standını ziyaret eden bilgisayar oyunu tutkunları, yeni bilgisayar oyunu Crysis ile Vestel’in geliştirdiği yüksek performanslı Kronos PC’lerde dünyada ilk kez buluşma şansını da yakalıyor.

VESTEL STANDINDA 117 ÜRÜN SERGİLENİYOR

Vestel, standında görüntü kalitesini mükemmelleştiren Pixellence teknolojisiyle üretilen yeni Vestel LCD TV serisiyle ilgi topluyor. Aynı ekranda iki ayrı görüntüyü birbirine karıştırmadan yanyana iki kişiye ulaştıran Sound Beam özellikli LCD TV, dokunmatik ekranlar ve olağanüstü hızlı PC Kronos ile oyun oynama olanağı da ziyaretçilere farklı ve renkli deneyimler yaşatıyor.

Full HD ürünler, IP çözümler, Hastane TV, Interaktif Otel TV, Public Display LCD’ler, Wireless TV 2 (web TV) gibi mevcut ve yakın gelecek ürünleri, ödül alan yeni estetiğe sahip ve patentli teknolojileri ile Vestel LCD dünyası, fuarda ziyaretçileri teknolojinin bugünü ve geleceği ile buluşturuyor.

Fuarda Vestel’in uydu üzerinden veri ulaşım ve gönderim çözümleri sunan ve teknolojiler geliştiren şirketi Dexar’ın multimedya telekomünikasyon ürünleri de ziyaretçileri ile buluşuyor.