BENIMDE KİŞİLİK VE KAREKTERİMDEN BİR ÇOK YANSIMA VAR BAKARSANIZ FİLME ANLARSINIZ İZLİYİCİ GÖRÜŞLERİ FİLMN PUANI VE KÜNYESİ ŞÖYLE
Büyük Balık (2003) Big Fish
8,9
Y: Tim Burton O: Ewan McGregor, David Denman

izleyıcı goruslerı
gerçekten çok eğlenceli bir film. kesinlikle izlenmeli. insan kendini çok farklı yerlerde buluyor. ve dahası çok sıcak bir film.
Tek kelime ile seyretmekten çok keyif alacağınız bir film. Özellikle olayların gidişatı ve kurgusu mükemmel. Mutlaka izleyin derim. Benden 10 puanı alır...
büyü gibi bir filmdi. tim burton'un yaratıcılığı müthiş gerçekten. hayatı bu şekilde renkli kılan edward bloom'lara her zaman ihtiyaç var. sinamasever herkes bu filmi kesin izlemeli. 10/10
İşte böyle filmler yapın. Sinema bitiyor derken eski gücünü yitiriyor derken ortaya çıkan böyle yapımlar bizleri sevindiriyor. O ne kurgu, ne yönetmenlik, ne oyunculuktur öyle. adamlar filmin içine akla gelecek ilginçlikte şeyleri bulmuş çıkarmışlar. Dev adam, yapışık ikizler vb. Film boyunca bir dakika bile sıkılmadım ve müthiş bir keyif aldım. Muhteşem ve akıl dolu bir filmi izlediğim ve bu filmi keşfettiğim için kendimle gurur duyuyorum. Ayrıca Tim Burton yine harikalar yaratmış. Tüm ilginçlikler bu yönetmende mevcut