Büyülü Kasaba
(Yaş Sınırı Yoktur)
(Ventrilo Üzerinden Oynanacaktır)
Maceracı grup kasabaya yaklaşmıştı. Hava yeni yeni kararmaya başlamıştı, yine de kasaba sanki karanlığa gömülmüş gibi zor seçiliyordu. Hepsinin içten içe hissettiği karıncalanma damarlarında dolanırken tek yaptıkları bu garip hissi birbirlerinden gizlemek oldu. Hem korkulacak ne vardı ki? Birlikte büyük barbar kralını tahttan indirmemişler miydi? Ruh denizinin amansız derinliklerine dalıp arkadaşlarını kurtarmamışlar mıydı? Ayrıca bahsetmek gerekirse ufak bir kasabayı da ork istilasından yeni kurtarmışlardı...
---0---
Tek senaryoluk bu Cumartesi veya Pazar günü (Bu hafta veya haftaya) oynanacak, D&D tabanlı, level 10 seviyesinde, yaş sınırı olmayan, oyuncu sayısı 6 ile sınırlı oyundur. Oynayacak kişilerin karakterlerini yaratırken dikkat etmesi gereken birkaç husus vardır.
Öncelikle ve kesinlikle oynayacak herkes istisnasız aynı gruba mensuptur. Bu grup, yıllardır belirli amaçlar doğrultusunda omuz omuza savaşmış büyücüler, savaşçılar, rahipler vs dir. Bu yüzden her karakterin birbirine destek olması vs zorunludur. İkinci zorunluluk ise bir mikrofonunuz bulunmasıdır. Oyun ventrilo üzerinden oynanacaktır.Karakterlerini altta vereceğim linklerden kolayca yaratabilecek kişiler hiç bilgileri yoksa bana veya bu konuda bilgili kişilere danışabilirler. Karakterlerinizin yanı sıra gruba katılana kadarki kısa özgeçmişinizi eklemeniz size artı puanlar getirecektir.
Basit bir Şekilde boşlukları doldurup gerekli yerleri işaretleyerek karakter oluşturabileceğiniz linkler:
1-
Karakter Yapıcı 1Not: Oyun boyunca bulabilirsem online zar atma programı kullanılacaktır. Bulamazsam canlı bir şekilde zarlarınızı kendim evde atacağım

Not2: Oyun nasıl oynanır bilmem ama çok iyi rol yaparım diyen arkadaşlar da çekingen olmasınlar. Siz yeter ki güzel bir şekilde karakterinizi tarif edip özgeçmişini yazın ben karakter kağıtlarınızı hazırlarım.Belki, oynamayı istiyorum, karakter yaratıyorum, o saate yetişebilirsem diyip de gelme niyetleri olan kadroyu buraya yazayım ben. Fikrini değiştiren vs olursa bana özel mesaj atsın değiştiririm.
1-
Baal Adramelech (karakter yapıyor bile işte azim bu)
2-
magicalbronze (akşam üzeri olursa)
3-
Fırtınakıran (bu hafta olmaz)
4-
mit (mikrofon bulabilirsem)
5-
Koyubeyaz (maybe baby, istemem yan cebime koy...son bilgilere göre çark etti)
6-
Marius (o da olur bu da olur)
İki tane de yedek alacağız:
-1.Yedek: Lordmuti
-2.Yedek: Antiseptik / Raisor