Kayıt Ol

Inhuman

Çevrimdışı Mora

  • *
  • 6
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Inhuman
« : 23 Mayıs 2016, 22:10:44 »

Haberini sitede görmüşken başlığını da açayım dedim. Çünkü çok sevdiğim serilerden bir tanesi oldu son zamanlarda kendisi. Gerekli Şeyler'in en taze serisi ve bir aksilik olmazsa bu hafta sonu raflarda yerini alacak.

Infınıty serisini okuyanlar bilirler Attılan (Inhuman şehri) yıkılmış, Black Bolt ise ortadan kaybolmuştur. Bir yandan verilen kayıpların yasını tutan, bir yandan da kocasından ve oğlundan gelecek ufacık bir haberin yolunu gözleyen Kraliçe Medusa Inhumanların başında tek kalmıştır. Halkı için yeni bir yuva inşa etmeye çalışırken de bir yandan Attılan'ın yok oluşu sırasında etrafa dağılın Terrigen gazının ortaya çıkardığı yeni inhumanlar olan Nuhumanları bir araya getirmeye çalışmaktır.

Açıkcası Inhuman ya da evreni hakkında hiç bir bilgi yoktu bu kitabı okuyana kadar. Sonrasında ise bu evreni keşfetmeye yönelik sıradaşı bir istek uyandırdı bende. Şimdilerde ise yukarıda dediğim gibi favori serilerimden biri oldu. Çizimleri çok beğendim ve özellikle renk kullanımlarına bayıldım. En iyisi mi? Maalesef, ama fazlasıyla tatmin etti.

Ayrıca türkçesi hediyesiyle birlikte geliyor. Inhumanity event'ının ilk iki fasikülü de kitabın başına eklenmiş olarak tek kitap halinde ve Inhumanity varyant kapağı ile birlikte satışa sunuluyor.