Kayıt Ol

Tex ve Zagor Renklendi!

Çevrimdışı Denaro Forbin

  • *****
  • 2114
  • Rom: 54
    • Profili Görüntüle
    • Bilimkurgu Kulübü
Tex ve Zagor Renklendi!
« : 13 Mayıs 2014, 01:03:56 »

Tex ve Zagor’da bayrağı eline alan Çizgi Düşler sonunda iki klasik seriyi Türkiye’de ilk defa renkli olarak bastı!

Bilindiği gibi fumettilerin renklerle arası pek iyi değildir. Fumettilerde renkli bir sayıya denk geliyorsanız bilirsiniz ki ya kutlama amaçlı renklendirilmiştir ya da koleksiyonluk bir sayı çıkartmışlardır ya da bir serinin ilk sayısıdır. Bunlar dışında renklendirmeye nadiren rastlarsınız. Marvel ve DC gibi çizgi romancılara alışmış birçok kişi için bu oldum olası zor olmuştur. Ancak alışması zor değildir efendim, deneyin hele bir.

Çizgi Düşler eski kitleyi sevindirecek, yeni kitleyi fumettilere ve kemik serilere ısındıracak bir işe girişiyor ve önümüzdeki günlerde Tex ve Zagor’u renkli bir şekilde raflara koyuyor!

Zagor’dan “Kaptan Fishleg’in Hayaletleri” adlı hikayeyle denizlere açılırken Tex’den “Ve O Gün Geldiğinde” ile at koşturacağız.

Hayatınız boyunca bu isimleri en az bir kez duymuşsunuzdur. Çok isteyip de “ama bunlar çok eski” diyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat Bonelli’den sizleri bekliyor.

Kapak görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Üstlerine tıklamanız halinde büyük boyutlu kapak görsellerine erişmeniz mümkün olacaktır.

Spoiler: Göster


Spoiler: Göster


Haber: Burak "Marius" İpek

Çevrimdışı azizhayri

  • ***
  • 581
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Tex ve Zagor Renklendi!
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2015, 14:52:58 »
Alalhım bu kadar mı tesadüf olur! Hafta sonu Swastika Geceleri kitabının olup olmadığını öğrenmek için İlçe kütüphanesine gittim. Aradığım kitap tabii ki yoktu ama bir de ne göreyim kocaman bir Teks cildi hem de büyük boy -Patagonya- bir kenarda duruyor. Kütüphaneciye sorunca ödünç alabileceğimi hatta istersem kalınca bir zagor cildinin de -Tonka'nın Öfkesi ve Kuzey Kartalları-olduğunu söyledi. Hafta sonum şenlendi böylece.
Yukarıdaki başlığa gelince çizgi romanlara siyah beyaz başladım ve devam ediyorum, renklinin aynı tadı verip vermeyeceği konusunda kuşkuluyum...
"İnsanlığın en büyük trajedilerinden biri ahlakın din tarafından ele geçirilmesidir." Sir Arthur Charles Clark