Kayıt Ol

Çizgilerin Gücü Adına // Kayra Keri Küpçü

Çevrimdışı Black Helen

  • ***
  • 782
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Çizgilerin Gücü Adına // Kayra Keri Küpçü
« : 22 Kasım 2012, 21:31:42 »

Kayra Keri Küpçü'nün kaleme aldığı ve Gerekli Şeyler Yayıncılık'tan çok yakında raflardaki yerini alacak "Çizgilerin Gücü Adına" kitabı, geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı!

Özellikle eskileri hatırlayanların, eski çizgi filmleri özleyenlerin oldukça hoşuna gidecek bu kitapta aradağınız her şeyi bulacaksınız. Eğlenceli ve sürükleyici olmasının yanı sıra bir kaynak kitabı niteliğinde de kullanabileceğiniz eserin dilerseniz gelin tanıtım yazısında neler yazdığına hep beraber göz atalım.

"Arkadaşlarınızla konuşurken aklınıza gelip bir türlü dilinizin ucundan çıkmayan çizgi filmlerin kitabı.

2000 yılından önce ülkemiz televizyonlarında yayınlanmış tüm çizgi filmleri bu kitapta bulacaksınız. Bu kitap, Türk televizyonculuk tarihi açısından da önemli bir kitap olması dışında; çocuklarınıza bırakabileceğiniz rengarenk, anılarla dolu bir miras olacak. Kafanıza takılan bir çizgi film olduğunda her an elinizin altında bulunması gereken, hatırladığınız ve hatırlayamadığınız çizgi filmlerin olduğu bir kaynak kitap. Hâlâ çizgi film izliyorsanız ve eski çizgi filmleri anıyorsanız bu kitap sizin başucunuzdan eksik olmayacak!"

"Geride kalmış mutlu anları hatırlamaya hazırlanın. Çizgilerin Gücü Adına, televizyonculuk tarihi açısından da önemli bir kitap bence. Şimdi Shrek, Buz Devri, Madagascar, vb. ortalığı kasıp kavuruyor. Onlar yokken bunlar vardı işte."
- Sevin Okyay


Diğer bir güzel haber ise kitap ilk olarak halihazırda devam eden Tüyap İstanbul Kitap Fuarı'nda görücüye çıkacak ve 24 Kasım 2012 tarihinde, yani önümüzdeki cumartesi yazarı tarafından Gerekli Şeyler standında saat 14:00 - 16:00 arası imzalanacaktır. Detaylı bilgiyi facebook etkinlik sayfasında bulabilirsiniz.

Editörlüğünü Güliz Dülgeroğlu Küpçü'nün, kapak görselini ise Ertaç Altınöz'ün hazırladığı kitabın tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.
Spoiler: Göster