"Perg Efsaneleri kitapları yakında İthaki Yayınları tarafından yeniden basılacak. Bulmakta zorlanan dostların haberi olsun dedim Hem de Şamanlar Diyarı'nın kapağını çizen Ertaç Altınöz'ün hazırladığı çok daha renkli ve Perg'i gerçekten yansıtan kapaklarla. Perg'in bu yeni macerasında da beni yalnız bırakmayacağınızı umuyorum Sevgilerimle..." demişti Barış abi Facebook'ta Şubat ayının ortasında. Ne de sevinmiştim, okuduğum halde. Bulamayan yeni okurlar için şahane bir fırsat olacak.
Alıntı yapılan: Bengü - 25 Mart 2013, 14:06:40"Perg Efsaneleri kitapları yakında İthaki Yayınları tarafından yeniden basılacak. Bulmakta zorlanan dostların haberi olsun dedim Hem de Şamanlar Diyarı'nın kapağını çizen Ertaç Altınöz'ün hazırladığı çok daha renkli ve Perg'i gerçekten yansıtan kapaklarla. Perg'in bu yeni macerasında da beni yalnız bırakmayacağınızı umuyorum Sevgilerimle..." demişti Barış abi Facebook'ta Şubat ayının ortasında. Ne de sevinmiştim, okuduğum halde. Bulamayan yeni okurlar için şahane bir fırsat olacak.Bengü yayın evi cidden İthaki'mi?!?? Çok sevindim. Umarım yakın zamanda tüm kitaplar çıkar Ama hala İthaki konusuna takıldım. Yeni kapaklarla basmayae Metis başlamıştı bile?
Dün İthaki Yayınları'yla toplantı yaptık, Perg Efsaneleri kitapları Temmuz - Ağustos gibi yeni kapakları ile yeniden raflarda olacak. Baskıları tükendiği için bulamayan dostlara duyurulur