Kayıt Ol

AnkaCON 2009

Çevrimdışı magicalbronze

  • *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
AnkaCON 2009
« : 29 Eylül 2009, 10:19:36 »

Spoiler: Göster

İlkini geçen sene gerçekleştirdiğimiz Fantastik Rol Yapma oyunları şenliğimiz bu sene de ikincisini kafanıza kafanıza vurmak üzere! 10 ve 11 Ekim'de Ankara'da FRP'ye doyacak, doydukça çıldıracaksınız. Bu sırada kendinizden geçmemeniz için sağlık ekiplerimiz size gazoz içirecekler. Ankacon'da yie masaüstü ya da LARP oyunları oynayabilecek, Munckin booth'undaki neşeli kart oyunlarına katılabilecek, etraftaki çeşitli standlarda takılabilecek ve şenlik alanında özgürce takla atabileceksiniz. Daha ayrıntılı bilgiyi kısa zamanda size ulaştıracağımızın bilgisini de vermekten çekinmiyoruz.

Bu sene çok daha sürpriz ve eğlence vaad'eden Ankacon 09'a hepinizi bekleriz efendim. 

Siteye giriş için tıklayın!



"Görev Sırasında zarınızın kaç geleceğini asla bilemezsiniz" - Agent Dicehead

Merhabalar yabancı. Duyduk ki ANKABKFT Olağanüstü Ajanlar Örgütü'nden haberdarmışsın ve bize ulaşmak için olmadık yöntemlere başvuruyormuşsun. Yanlış! Her şeyden önce unutmaman gereken nokta şu: İnsanlar bize ulaşmaz, biz insanlara ulaşırız! Daha önce farklı yerlerde gerçekleştirdiğin farklı görevlerde cesaretinin, sabrının ve çeşitli diğer yeteneklerinin hakimiyetindeki başarını dikkatle gözlemledik. Artık büyük komplo'ya karşı sürdürdüğümüz sessiz savaşımızda görev alman için hiçbir sebep kalmadı. Aramıza hoş geldin Ajan X!

Ama hemen böbürlenme. Aramıza katılmış olman, sana olan güvenimizi tam anlamıyla sağlamış olduğun anlamına gelmiyor. Eğer bize kendini kanıtlamak istiyorsan büyük vurgunu yapacağımız o gün, sen de diğer ajanlarımızın yanında görev almalı ve dünyanın ferah geleceği için çabalamalısın.

Lafı daha fazla uzatmadan kısaca sana bu iki gün sürecek olan çok önemli görevden bahsedeceğim:

ANKA KUŞU 2009 OPERASYONU

Görevin Kod Adı: ANKACON'09
Tarih: 10-11 Ekim 2009
Yer: Ankara Üniversitesi, Tandoğan Kampüsü, Merkez Kafeterya

Görev Tanımı:

Ajan X, yapman gereken ilk iş belirtilen tarihlerde, belirtilen yerde 9:30 ila 18:00 saatleri arasında bulunmak. Oraya diğer tüm insanlar gibi gidecek ve onlar gibi eğleniyor görüneceksin. Etrafta senden başka ajanlar olduğuna dair bazı istihbaratlar aldık. Bu nedenle dikkatli olmalı ve mümkün olduğunca doğal görünmelisin. eğer bir problem olursa olay mahallinde bulunan "Görevli" kartına sahip saha ajanlarımızdan yardım isteyebilirsin.

Sana doğal görünmen için bir kaç tüyo verelim. Convention alanında bulunan masaüstü oyunlarda oynayabilir ya da canlandırmalı rol yapma oyunlarına katılarak beklenmedik sırları açığa çıkarabilirsin. Bunlar dışında Warhammer savaş oyununa göz atabilir, standlarla ilgileniyormuş gibi de yapabilirsin. Kart ve kutu oyunları oynamak da, etrafı kimseye farkettirmeden gözlemlemene epey yardımcı olacaktır. UNUTMA! Asla, ama asla "Nerd Testi" gibi seni aptal durumuna düşürebilecek bir aktiviteye katılmaya çalışma. Bunun sonucu sadece, etrafta gezinen gerçek Nerd'lerin seninle dalga geçmesine ve aklını kurcalayarak görevinden sapmana neden olacaktır.

Bunun dışında bilmen gereken bir diğer şey ise 10 Ekim akşamı Schrödinger'in Kedisi ile ilgili bir deney yapılacağı söyleniyor. Bu konu hakkında "Görevli"lerden daha fazla bilgi edinebilirsin. Fakat dikkatli ol. Bu bilgi gereğinden fazla alkol içeriyor olabilir!

Bölge alanının dışında ikamet eden ajanların önceden irtibata geçmesi halinde, "Görevli"ler, "Güvenli Ev"ler sağlayacaklardır.

Bu operasyon dahilinde görev amiri olmak isteyen ajanların, görev brifinglerini operasyon veritabanına kaydettirmeleri gerekmektedir. Bahsi geçen veritabanı adresi aşağıda bulunmaktadır:
http://www.ankabkft.org/ankacon

Konuyla ilgili, ANKABKFT Olağanüstü Ajanlar Örgütü karargahıyla iletişime geçmek için şu saha ajanlarına başvurabilirsiniz:
hazarkumas@hotmail.com
zahiricizgiroman@hotmail.com
occultsearcher@gmail.com

Görevle ilgili daha ayrıntılı bilgiyi yakın zamanda duyuracağımız yerlerden temin edebileceğiniz "Davetiye" adı altında

bulunan brifing dosyalarından alabilirsiniz.
Bu brifing dosyaları amir olmayan tüm ajanlar için bir zorunluluktur!

Masabaşı görevler (kod:RPG) için brifing dosyaları 3 TL'den
Saha görevleri (kod:LARP) için brifing dosyaları 6 TL'den ücretlendirilmiştir.

Görevinizde şimdiden başarılar Ajan X!
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

malkavian

Ynt: AnkaCON 2009
« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2009, 16:17:31 »
Çok sağlam ve bol aktiviteli bir ANKAcon gibi duruyor. Umarım vaktim olur da uğrarım. Bizim forumdan başka gidecek var mı acaba? ;)