Kayıt Ol

iCON 2008 !!

Çevrimdışı magicalbronze

  • *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
iCON 2008 !!
« : 17 Eylül 2008, 09:47:10 »
Ne zamandır açmak istiyordumda kısmet olmadı.  İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Kulübünün 2005 yılından beri yaptığı, ülkemizdeki en büyük Fantastik ve Bilim-Kurgu Convention'ı olma özelliğini taşıyan iCON, 2008 yılında da bizlerle.

Vakit nasıl da hızla akıp geçiyor değil mi? Bir sene daha geldi geçti ve bir iCON ile daha karşınızdayız. İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Kulübü (İÜBKFK) iftiharla sunar, İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Şenliği, nam-ı diğer iCON 2008! 2008'in bu son "convention" etkinliği ile kulübümüz sizlere yeni dönemin koşuşturmacaları başlamadan önce şöyle güzel bir oyun şenliği yaşatmayı amaçlıyor. iCON 2008, diğer iCON'larda olduğu gibi masaüstü ve canlı etkileşimli rol yapma oyunlarını, geniş bir konu ve tema yelpazesi eşliğinde katılımcılara sunmayı amaçlamakta, sadece İstanbul'un değil, ülkenin dört bir yanından tüm hobi, rol yapma, FRP, fantezi ve bilim kurgu severlerin hem destek, hem katkı hem de katılımlarını dört gözle beklemektedir. iCON 2008, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampusu'nde 18-19 Ekim 2008 tarihlerinde düzenlenecektir. Mekan ile ilgili detaylar yakın bir gelecekte açıklanacak olup, GM Kayıtları başlamıştır, iCON'da oyun oynatmak istiyorsanız http://www.iubkfk.org/icon adresine bakabilirsiniz. iCON 2008 ile ilgili detayları da bu adresten öğrenebilir, oyuncu kayıtları başladığında buradan kayıt olabilirsiniz. iCON, her seferinde olduğu gibi İstanbul dışından gelecek misafirlerine kapılarını açmaktadır, henüz bürokratik konaklama opsiyonları kesinleşmemiş olsa bile etkinliğimize katılmak isteyen herkese konaklama ve ulaşım hususlarında sonuna kadar yardım edilecektir. Gelin, hep birlikte bir rekor kıralım ve İstanbul da art arda en çok düzenlenen convention olalım birlikte. Geleceğe iCON ile hazırlanın!
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı why so serious

  • *
  • 19
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: iCON 2008 !!
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2008, 19:52:00 »
Şimdiii, İstanbul Üni'de son senesine geçmiş biri olarak bürokrasi dendi mi iki kere düşüneceksin. Açık söyleyeyim böyle bir klüp olduğundan haberim yoktu. İyiki de varmış diyorum şimdi, klübün sayfasında

Alıntı
....herkese kapısı açık olan iCON’da masaüstü rol yapma oyunları (RPG/FRP), canlı etkileşimli rol yapma oyunları (LARP), bilim kurgu ve fantezi dünyası hakkında konuşmalar, paneller, topluluklar, kimi zaman film ve anime gösterimleri, kitap, çizgi roman ve çeşitli aksesuarların indirimli satıldığı standlar, kart oyunları, turnuvalar, yarışmalar, kutu oyunları, minyatür oyunları ve hobi ile FRP hakkında aklınıza gelebilecek her türlü olay ve olgunun iki günlük ufak bir maraton ile bir araya gelmesi ve en son olarak da eğlenceli bir kostümlü parti ile sonlandırılmasından oluşmaktadır.

yazıyor. Sizi bilmem ama bu film ve anime gösterimleri meselesi hoşuma gitti. Hukuk Fakültesi bölümünde arada bir kaliteli filmler gösteriyorlardı. Yine kaliteden ödün vermezler zannediyorum.

Katılmak veya ziyaret etmek isteyen olursa seve seve rehberlik ederdim ama dil kursum var. Bilgi isteyenler için konaklama işini sorarım.

edit: ICON ana sayfası için TIKLAYIN