Kayıt Ol

MetuCON 2014: PUNK

Çevrimdışı Denaro Forbin

  • *****
  • 2114
  • Rom: 54
    • Profili Görüntüle
    • Bilimkurgu Kulübü
MetuCON 2014: PUNK
« : 08 Nisan 2014, 20:27:56 »

ODTÜ Bilim Kurgu ve Fantezi Topluluğu tarafından 18 yıldır aralıksız düzenlenen METUCON bu kezPUNKtemasıyla 19-20 Nisan 2014 tarihlerinde ODTÜ kampüsünde misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor!

Yıllardır olduğu gibi bu senenin de temel etkinliği masaüstü rol yapma oyunları olan METUCON katılımcılarına çoğunluğu çeşitli Punk temalarıyla yazılmış D&D 3.5, Vampire the Masquarede gibi klasik oyunların yanı sıra Little Fears, Paranoia, AD&D, Wraith The Oblivion’dan Pathfinder’a kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Canlandırmalı rol yapma oyunları da şu an için planlanan 4 oyunla rol yapma oyunlarında farklı tat arayanlara hitap ediyor.

Elbette ki METUCON yalnızca bunlarla sınırlı kalmıyor, katılımcıların, kutu oyunları, masa üstü savaş oyunları, kart ve bilgisayar oyunu turnuvalarıyla gün boyu katılabilecekleri çeşitli etkinlikler ve bu etkinliklerden kazanabilecekleri ödüller sunuyor. Bu etkinlikler haricinde indirimli kitap, çizgi roman, tişört, zar, figür stantlarıyla da almayı planladığınız kitaplara ucuz fiyatlara sahip olabileceksiniz.

Gündüz etkinlikleri masaüstü ve canlandırmalı oyunlar dışında tamamen ücretsiz olup, rol yapma oyunlarına katılmayı planlayanlar için ise bilet satış noktaları da çok yakında açıklanacak. Gün boyu süren eğlence akşam da bitmeyecek, artık bir klasik olan “Kostümlü Parti”yle cumartesi gecesi eğlenmeye devam edilecek. Partinin ilerleyen saatlerinde de kostüm yarışması düzenlenecek.

METUCON, 18. yaşını kutluyor. Üstelik PUNK temasıyla. Bize düşen tek şey; “Eğlenceyi kaçırmayın!” demek olacaktır.

Son olarak bu yıl öykü seçkimizin temasını METUCON ile beraber belirlediğimizi bir kez daha hatırlatmış olalım. Konuyla alakalı haberimizi buradan görebilirsiniz. Öykü göndermek isteyenleri bekleriz.

Etkinliğin Facebook sayfası için BURAYA, web adresi için de BURAYA tıklayabilirsiniz.