Kayıt Ol

Jon Snow Bir Ejderha Mı İstiyor?

Çevrimdışı Denaro Forbin

  • *****
  • 2114
  • Rom: 54
    • Profili Görüntüle
    • Bilimkurgu Kulübü
Jon Snow Bir Ejderha Mı İstiyor?
« : 18 Haziran 2014, 18:38:28 »

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? 2 adlı animasyon filminde, Eret adlı ejderhaları tuzağa düşürerek satan bir adamı seslendiren Kit Harington (nam-ı diğer Jon Snow) Daenerys’in ejderhalarına göz dikmiş gibi görünüyor. Şaşırdınız mı? Biz Vulture.com’un yalancısıyız.

Neden Jon Snow’un da bir ejderhası olmasın? Ve olsaydı hangisini isterdi? Dahası, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? 2 ile birlikte ejderhalara olan fikirleri neler? Hadi tüm bunların cevabını onun ağzından dinleyelim.

Eğer Daenerys’in ejderhalarından birine sahip olasydı hangisini isterdi dersiniz?

Alıntı
“Viserion’u istiyorum. Hayır, durun- Rhaegal’ı alacağım. O yeşil olan. Yeşil olanı alacağım. Zevkime uyan o. Elbette Jon Snow siyah bir taneye sahip olmalı. Bu ona çok yakışacaktır, çünkü o Gece Nöbeti’nden, ama sanırım Dany’nin ona sahip olmasına izin vereceğim. O onun bebeği.”

Ve Jon Snow bir ejderhaya sahip olsaydı bu ne kadar işe yarardı?

Alıntı
“Onu Duvar’a götürün, White Walkers ile savaşacak bir silah olarak kullanın, bir demet Dragonglass yapmasına yardım edin. Gidip insanları fethetmek gibi bir arzum yok. İlk önce kim olduğumu bulmaya ve bu konuyu aydınlığa kavuşturmaya çalışmak şimdilik beni yeterince mutlu ediyor.”

Ve devam ediyor,

Alıntı
“Genelde ejderhalar bir tehdit olarak tasvir edilir, değil mi? İşte bu Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? 2’nin konusu, ejderhaların yanlış anlaşıldığı fikri yani, tıpkı pek çok hayvanın yanlış anlaşıldığı gibi. Bu önermeyi sevdim. Khaleesi ile ilgili olan aynı önerme bu. Ejderhaları acımasız ve onun için bir araç olarak kullanılabilirler, ama onlar onun bebekleri. Fakat onun için tehdit değiller. “

Kendi istediği ejderha içinse şöyle diyor,

Alıntı
“Benimle yaşıt olan bir ejderha istiyorum, 27 yaşında. Tıpkı “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?”deki Hiccup’ın Dişsiz’in (Toothless) onunla aynı yaşta olduğunu öğrenmesi gibi. Bu yüzden birbirlerine bu kadar bağlılar. Biz de buna sahip olmalıyız.”

Kit Harington’ın ejderhalarla ilgili bu tatlı düşüncelerine katılmadan edemedik. Ayrıca Ejderhanı Nasıl Eğitirsin? 2 ülkemizde sinemalara bu cuma vizyona girdiğinde onun sesini duymayı heyecanla bekliyor olacağız.

Haber: Hazal "Fırtınakıran" Çamur