Kayıt Ol

The Chaos War Saga

Çevrimdışı Hurin

  • ****
  • 1478
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
The Chaos War Saga
« : 03 Ekim 2013, 23:48:48 »

A Kingdom Besieged

Karanlık yaklaşıyor. Krallık dedikodular ve dengesizliklerle boğuşmaktadır. Kesh toprakları içerisindeki ajanlar bir bir kaybolmakta- ya öldürülüyorlar yada düşman saflarına katılıyorlar. Ele geçen bilgiler düzensiz ve güvenilmez ancak bir şey açık. Karanlık güçler harekette… Pug ve Gölgeler Meclisi Keshin son işgali sırasında barışı sağlamış olduğundan beri Kesh İmparatorluğu hiçbir tehdit göstermedi. Ancak şimdi ülkeler ayaklanıyor ve Jim Dasher  Kesh Konfederasyonu içerisinde büyük kuvvetlerin toplandığını rapor ediyor. Batılı Lordlar kralın çağrısı üzerine gittiğinde Martin conDoin Crydee Kalesi ile ilgilenmek için geride kalmış ve elindeki kuvvetlerle işgalci bir ordunun öncüleri ile karşılaşmak zorunda kalmıştır. Martin efsanevi atası Prens Arutha ile Tsurani işgaline koyduğu zamanla aynı yaşta olmasına rağmen acaba atalarına layık olabilecek mi? Ancak Arutha’nın emredecek bir ordusu varken Martin’in elinde ise ya çok yaşlılar yada çok gençler bulunmaktadır. Midkemia üzerindeki tüm insanları tehdit eden muazzam olaylar dizisi harekete geçmek üzere.


A Crown Imperilled

Gediksavaşları efsanenisin sondan bir önceki kitabı!

Midkemia savaş ateşleri içinde yanmaktadır. Ancak bu kaosun arkasında karanlık güçlerin olduğu aşikar.

Jim Dasher’ın güvenilir istihbarat örgütü akıllıca işlemez hale getirilmiştir, hiçbir yer güvenli değil. Jim Dasher dünyanın parçalara ayrıldığını görmekte ancak ülkesinin korumak için elinden hiçbir şey gelmemektedir.
Roldem ve Rillanon saraylarında ihanet kapıda ve Adalar Kralı Gregory hala bir varise sahip değiltir. Her iki krallıkta da aç gözlü soylular tahtı tehlikeye sokmakta.

Crydee Lordu Hal ve yakın dostu Ustalar Salonu şampiyon kılıçustası Talwin Hawkins, gizemli  Lady Gabriel tarafından Prenses Stephane’yi güvenli bir bölgeye kaçırmakla görevlendirilmiştir.

Bu sırada Hal’ın genç kardeşleri Martin ve Brendan denizden gelen gizemli bir kuvvet ile Kesh Köpek Askerlerine karşın stratejik bir konumu olan Ylith şehrini savunmaktadırlar. Krallık Crydee’yi kaybetse bile düzelebilir ancak Ylith’i kaybetmek sonun başlangıcı olacaktır.

Bilinmeyen bir oyuncu bu orkestrayı yönlendirmektedir. Acaba Pug ve Gölgeler Meclisi Midkemia yok olmadan önce bu gizemi çözebilecek mi?


Magician's End

Gediksavaşlarının Son Kitabı.

Ejderhalar Çağırıyor…

Adalar Krallığı iç savaş sebebiyle paramparça olmuş halde. Boş taht için hizipler savaş halinde. Sevgili prensesi Prenses Stephane’nin Roldem dışına güvenlikle çıkarılması ile moral bulan şimdilerin Crydee Dükü Hal dikkatini Kadim Krallığın savunmasını vermeli ki Lordlar Kongresi tarafından bir kral atanabilsin.

Ancak en büyük tehlike yine insanların ellerinde yatmaktadır. Gri Kule Dağları arasında bu dünyadan olmayan bir şey yükselmektedir. Bu tehlikeyi atlatabilmek için ölümlü düşmanlar bir araya gelmeli.

Elfler ve insanlar yine birlikte savunmalı, kadim kahramanlar ortaya çıkmalı, ejderhalar uçmalı ve Pug, Magnus ve Midkemialı diğer büyü kullanıcıları tüm gezegeni kurtarmak için nihai fedakarlığı yapmalıdır.
Lacho Calad!, Drego Morn!
Flame Light! Flee Night!