Kayıt Ol

Grup hepsi

yeşilboncuk

Grup hepsi
« : 16 Şubat 2008, 10:41:09 »
 CemRe;
1985'te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü'nde orta öğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda beş yıl boyunca rol aldı. Kliplerde oyunculuk yaptı. Reklam jingle'ları seslendirdi. Özel şan ve Piyano dersleri aldı.


EreN;
1984'te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü'nde orta öğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern dans eğitimi görüyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda altı yıl boyunca rol aldı. Londra'da Urdang Dace Academy'de ve Budapeşte dans okulunda eğitim aldı. Dans grubu "Dans@" ile Çin'de Türkiye'yi temsil etti. Reklam jingle'ları seslendirdi. Britney Spears, Michael Jackson gibi dünya yıldızlarıyla çalışan Selatin Kara'yla bir aylık workshop çalışması yaptı. " Yıldızların Altında " müzikalinde sahne aldı.


YasemiN;
1986'da İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü'nde orta öğretim ve liseyi bitirdi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde Klasik Bale Eğitimini sürdürüyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda üç yıl rol aldı. Özel şan ve piyano dersleri aldı. Reklam Jingle'ları seslendirdi. Tiyatro dersleri aldı.

GülçiN;
1985'te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü'nde orta öğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern dans eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı. Reklam jingle'ları seslendirdi. Özel şan, piyano ve Hip Hop dersleri aldı. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk korosunda yer aldı.


Çevrimdışı HoLier

  • **
  • 148
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Grup hepsi
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2008, 16:52:28 »
İlk R&B yapan Türk grubu pek beğenmiyorum :/

Çevrimdışı Nirnaeth

  • ***
  • 848
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
Ynt: Grup hepsi
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2008, 17:35:06 »
Rock söylediler bunlar bi ara sanırım =) Kardeşim dinletmişti, benim ilk tepkim "pehh rock'ı da kaybettik" olmuştu tabii =)

yeşilboncuk

Ynt: Grup hepsi
« Yanıtla #3 : 01 Mart 2008, 19:17:07 »
yorumlarınız için teşekkürler ;) sonuça herkez aynı şeyi beğencek değil ya.... :)

Çevrimdışı em_dan_rup

  • ****
  • 992
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
Ynt: Grup hepsi
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2008, 01:05:58 »
Allahım esranın sevdiği grup hayret yorumda bulunmamış :P
Geri mi dönücem :P

Çevrimdışı Neases

  • ****
  • 944
  • Rom: 3
    • Profili Görüntüle
    • vieux-jeu =)
Ynt: Grup hepsi
« Yanıtla #5 : 02 Mart 2008, 17:30:55 »
Seni mi kırıcam geldim işte =)

Müzik bölümüne pek sık uğramıyorum bu yüzden olsa gerek görmemişim. Evet Hepsi grubunu çok severim koyu taraftarıyımdır. Yasemin'e bayılırım eğer bir erkek olsaydım gecelerce uykusuz kalırdım onu hayal etmekten !!

İşlerini çok iyi yapıyorlar birkaç konserlerine gittim. Maxland de 3. sıradan izleme fırsatı bulmustum ve sevmediğim halde Erenle kısa bir sohbet fırsatım olmuştu. (ereni sevmem.) Düşündüğünüzdne çok daha tatlılar !! Ve, evet hepsiyi seven arkadşalarımızla uzun muhabbetlere girmeyi gerçektne çok siterim.

Rock söylediler bunlar bi ara sanırım =) Kardeşim dinletmişti, benim ilk tepkim "pehh rock'ı da kaybettik" olmuştu tabii =)

ve rock müzik yapmadılar tarzlarını asla bozmadılar hep R&B söylediler. Birkaç yerde rokcmsı parçalar seslendirdiler ve bunu bir ropörtajlarında '' tarzımızın dışına çıkmıyoruz çizgimizde ilerlerken farklı şeyler de de kendimizi deniyoruz'' demişlerdi.

yeşilboncuk

Ynt: Grup hepsi
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2008, 19:52:59 »
ohh be bi benden dahaa... ay canım benim ..... ;Dyorumun için sağoll!........

Çevrimdışı darkkb

  • **
  • 73
  • Rom: 0
  • WATER GUARDİAN
    • Profili Görüntüle
Ynt: Grup hepsi
« Yanıtla #7 : 04 Ağustos 2008, 16:06:03 »

bu bolumude cok ıı bır ark acmıstır ama keske bu bolume kılıt koysaydınız burada msj az da onun ıcın soledım



Yasemin Yürük 1986 yılında İstanbu'da doğdu. Yasemin orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an halen üniversite eğitimini devam ediyor. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okuyor.

Üç yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.

Tiyatro dersleri aldı. Reklam jingle'ları seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı.

Cemre Kemer 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Liseyi ve orta okulu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde bitirdi. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.

Beş yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.
Özel piyano ve şan dersleri aldı.

Eren bakıcı 1984 İstanbul doğumlu. Eren orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Halen Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.

Altı yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.

Londra'da Urdang Dans Akedemisinde vede Budapeşte Dans okulunda eğitim aldı.

"Dans@" grubu ile Türkiye'yi Çin'de temsil etti.

Reklam jingle'ları seslendirdi.

"Yıldızların Altında" müzikalinde oynadı.

Michael Jackson ve Britney Spears gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Selahettin Kara çalıştı.

Gülçin Ergül 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Orta okulu ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Bale bölümünde okudu. Şu an Mimar Sinan Üniversitesinde Modern Dans eğitimini sürdürüyor.

Yedi yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı