Kayıt Ol

Ham Maddeler: Periskop

Çevrimdışı zçaiqü

  • **
  • 76
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ham Maddeler: Periskop
« : 28 Mayıs 2012, 21:47:15 »


Şu 1: Özgür yazamıyorsan kesinlikle yazma. Yoksa ne anladım ben yazıdan ?

Şu 2:
Biraz evvel ‘’evde yapılabilecek deneyler’’ şeklinde bir başlık girdim Google arama motorunun, mecazen silindir bloğuna. Arattım, araştırıyorum. Deney yapmak istiyorum. Neden mi ? Yalnızca istiyorum. Ve yakın zamanda yapacağım Allah izin verirse. Raporlarını sunarım.

Şu 3: Kitap siparişi verdim. Biri şiir, biri roman. İsimlerini vermem zira paylaşmak istemiyorum. Ama heyecanlıyım. Elime kalemi alıp okumaya başlamak ve beğendiğim cümlelerin altını çizmek için sabırsızlanıyorum. Fakat yine de bir oturuşta okuyamam. Öyle bir insan da değilim. Dolaptan gelen çığlıklarını işitmeyi alışkanlık haline getirmişim.

Şu 4:
Odada sigara içiyorum. Ve hayatımın yüzde 90’ı bu 15 metrekarelik odada geçiyor üstümden. Ve bu odayı 3 arkadaşımla daha paylaşıyorum (bazen 4). Sigara içmeyenlerden biri öksürse bir defa (oda atmosferindeki sigara dumanı etkisiyle olmasa bile), suçluluk duyuyor; vicdan azabı çekiyorum.

Şu da 5:
Yurdun hemen altında yakın olması sebebiyle sürekli gittiğim bir dönerci var. Son birkaç aydır gitmiyorum zira tavukları pişirmeden servis etmeye başlamışlardı adeta. Geçen baya bir üşendim başka yere gitmeye bir gireyim dedim. Ama tabi ki tavuk değil, et döner yemeye bu sefer. Çıraklardan biri bana bakıp ‘’Abi özlettin kendini ya, nerelerdesin ne zamandır’’ dedi.   Güldüm bende bir şey demedim. Fakat o kadar samimiyetsiz, o kadar zorlama geldi ki bu cümle bana. ‘’Hadi len’’ dedim, içimden.

H. Barış Beledin
cellde.tumblr.com