Kayıt Ol

Ham Maddeler: Santorini

Çevrimdışı zçaiqü

  • **
  • 76
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ham Maddeler: Santorini
« : 02 Haziran 2014, 00:10:48 »


Şu 1: Evde dedemin verdiği yaklaşık 20 ciltlik, 1600 basım bi ansiklopedi var. Zamanında Türkiye gazetesi dağıtmış. Bir aralar okuyordum. Bazı bilgiler çağının çok gerisinde kalmış tabi. Ama ansiklopedi okuyordum en nihayetinde marjinalliğe bakar mısınız. Ayrıca çok işlevsel. Mesela üstünde Kenan Evren’in fotoğrafı olan ‘K’ cildini çay tepsisi olarak kullanıyorum. Bir aralar da leptopun altına koyuyordum bilgisayar ısınmasın diye. Sonra işte bıyıklarımı falan kestim dün.

Şu 2: Bir daha Winston alanı, Churchilller kovalasın. Ama ben zaten seçemeyen bi adamım. Camel bulamayınca eski günlerin de hatırına alayım dedim. Kafamı seveyim.

Şu 3: Dün eve dönüyordum otobüsle. İneceğim durağa varmak üzereyken kalktım düğmeye bastım. Durmasını bekledim aracın lakin durmadı. Aman tanrım durmuyordu. ‘Hey sen !’ dedim şoföre ‘şu lanet olasıca arabayı durduracak mısın ha’. Hiç mandallamadı düğme bozukmuş. Sesimi yükseltmek zorunda kaldım baya bağırdım yani çınladı otobüs. Bi yandan çok kızgınım ama bi yandan da çok komik olduğumu düşünüp kendime gülüyorum içimden. Çünkü kızınca komik görünüyorum gibi geliyor bana. Aman yazmayacaktım bunu ya. Çünkü çok böyle otobüs, dolmuş anısı yazdım literatüre falan kazara böyle geçmekten korkuyorum.

Şu 4: http://i.hizliresim.com/38J1Q0.jpg Şimdi bu adam Hollanda Kralı arkadaşlar. Kral yani bildiğiniz. Yani sana geliyor kankan ‘hacı çok kral adamsın’ falan diyor ya işte bu adam kral oğlum zaten. Gerçi parlamenter monarşi var öyle tam da kral değil ama işte acıklı olan da bu zaten. Kralımsı gibi biraz. Öyle organının keyfine göre kelle alamıyorsun. Bir de hiç kral tipi yok , daha çok İskoç teknik direktörü havası var. Bir Alex Ferguson değil tabi.

Şu da 5: ‘Görünmez dışavurma (dışavurum) biçimlerinden biriyim artık.’

H. Barış Beledin
ruveranva.tumblr.com

Çevrimdışı Light

  • **
  • 359
  • Rom: 7
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ham Maddeler: Santorini
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2014, 00:52:05 »
Dört çok iyiydi ya. :) Beğendim.
Alıntı yapılan: W.S.
Yet do thy worst, old Time; despite thy wrong
My love shall in my verse ever live young.