Kayıt Ol

Hoşgeldin Eski Dost

Çevrimdışı Vega

  • ****
  • 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Hoşgeldin Eski Dost
« : 23 Ekim 2012, 17:22:51 »


  Hoşgeldin kış. Daha tam anlamıyla yanımızda değilsin gerçi; ama yine de seni hissedebiliyorum. Her ne kadar parka ve postallarımı giymek için altı aydır seni dört gözle bekliyor olsam da pişman olacağımı görebiliyorum şimdiden.
  
  Ve hoşgeldin sevgili depresyonum. Gerçi senden ayrılalı çok uzun bir zaman olmadı, bir parçam gibisin; tıpkı salak kedim Duman ve onun kuyruğu gibi. Kedimden bahsetmiş miydim? Dondurma, bir buçuk sene önce aldığım ama hala büyük gelen hırkam ve de odamın tavanlarıyla birlikte yaşamımın önemli bir parçası olacaklar yine. Her depresyon sancısında aynı şeyleri yaşamam çok abes değil mi?
  
  Merhaba yeni okul. Çok salaksın biliyorsun değil mi? Öğretmenlerin ayrı boktan, öğrencilerin ayrı boktan, sen ayrı boktansın. Her gün seksen dakika yol tepip de mutlu olmayı beklemeyin benden.
  
  Merhaba onuncu sınıflardaki çocuk. Glee izlemenden, izlerken ağlamandan, ayakkabılarından(hiç bir hetero erkek o kadar zevkli bir şey satın alamaz) ve daha pek çok işaretten sonra hedefim olduğunun farkında mısın? Evet daha doğru düzgün konuşmadık bile ama yine de mimledim seni. Çok aptalım gerçekten, ne kadar zeki olduğumu iddia etsem de.
  
  Merhaba yağmur bulutları. Siz tepemdeyken hiçbir işim rast gitmiyor farkında mısınız? Zaten bir şey yağdığı da yok, boşuna dikiliyorsunuz orada öyle. Güneşi falan engelliyorsunuz. Oysa ben Superman gibiyim, evet öyleyim, gücümü güneşten alırım. Üstüme düşürdüğünüz gölgeler beni boğuyor, farkında değil misiniz? O zaman neden hala dibimdesiniz?

  Merhaba kış, merhaba depresyon, hoşgeldin eski dost.