Kayıt Ol

House of Cards

Çevrimdışı milenya

  • **
  • 260
  • Rom: 6
  • Belki de Tanrı bize inanmıyor!
    • Profili Görüntüle
House of Cards
« : 10 Ekim 2016, 19:08:40 »
                
 Şunu kabul ediyorum, Netflix gördüğüm zaman atlıyorum fakat bu sefer diziye başlama sebebim bu değil, tam tersine Netflix’i bu şekilde bana sevdiren dizinin kendisiydi. Evet, ilk izlediğim Netflix yapımı bu diziye ilk Kevin Spacey için başlamıştım ve iyi ki başlamışım diyorum.
  
 Elimizde bazen hırslarını yönlendirebilen bazen de hırlarının esiri olan oldukça kıvrak zekalı bir siyasimiz ve göz koyduğu bir saray, daha da ayrıntılısı bir koltuk var. Frank Underwood’un gözüne kestirdiği ABD Başkanlığı uğruna yaptıklarını izliyor ve kendimizi politikanın sinsi-puslu havasına teslim edip, Beyaz Saray’ın altını üstüne getiriyoruz.
  
 Oyunculardan tek tek – o kadar çok ve iyi ki- bahsedemeyeceğiniz bir dizi ve eğer bahsetmek istersek, ya diziyi unuturuz ya da konuyu arka plana atmış olabiliriz. O yüzden şu kadarını söylemek gerekirse, oyunculuklar ve oyuncular beklenildiği gibi çok üstün bir performansa sahip ve eğer bir aktör ya da aktris farklı olsa dizinin dengesi oynayacakmış gibi harika oturmuşlar rollerine.
  
 Eğer politik konulardan hoşlanan biri iseniz bu diziyi kesinlikle izlemelisiniz, eğer ki politik konulardan haz etmiyorsanız yine de bu diziyi kesinlikle izlemelisiniz. Siz olayı anladınız.
Spoiler: Göster
Spoiler: Göster