Kayıt Ol

Warcraft Serisi

Çevrimdışı DarLy OpuS

• 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
Ynt: Warcraft Serisi
« Yanıtla #15 : 01 Eylül 2008, 15:51:25 »
Ejderhanın Günü'ne son kez, çok büyük bir azimle başladım. [Bu kez bitecek!] Oldukça güzel gidiyor hikaye, sonunun nereye varacağını kestiremedim hala. Bitirdikten sonra ayrıntılı bir yorumu sizden esirgemeyeceğim efendim. :P

Çevrimdışı Khazidhea

• 515
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 01 Eylül 2008, 16:19:50 »
Arada spoiler istersen haber ver ;) bitirdim o yüzden söyleyebilirim
;D
You can win thousand fights, but you can only lose one!

Çevrimdışı DarLy OpuS

• 2766
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
« Yanıtla #17 : 01 Eylül 2008, 19:56:46 »
Spoiler asla istemeyeceğim şeyler arasında ilk sıralarda. :)

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 14 Şubat 2009, 21:25:29 »
Her kitabını soluksuz okumuştum 4 sene önce.Ama hiçbiri Ejderhanın Günü kadar sarmadı sanırım :D.
Hoş,Son Bekçi'nin üzerimde bıraktığı bir iz oldu(başka bir kitap o duyguyu vermedi hala daha) ve Sonuncu Şef ise duygularıma çok derinden dokunup ağlatmıştı beni.
Spoiler: Göster
SPOİLER!!!
hele ki Trall'ın kardeşi öldüğünde ve manyak herif kızın kafasını Trall'In ayaklarının dibine attığında çıldırmıştım!çok gariptir,bu kitabı okuyan herkes bu kısımda kopar.İntikam yemini edilir topluca  ;D

her kitabı ayrı güzel,ama Ejderhanın Günü bambaşka :)

Çevrimdışı Khazidhea

• 515
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 18 Şubat 2009, 17:03:58 »
spoilerde söylediğin çok dğru :D
şahsen ben o dünyada yaşasaydım o adamı bulup öldürmek istemiştim kendi kendime :D

Çevrimdışı Beelzebub

• Lar Orcfoot
  • *
  • 31
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 26 Mayıs 2009, 18:00:27 »
  Aha ben bu konuyu diriltirim.Warcraft sapığı olarak kitapları,oyunları(Blizzard elinden çıkma!) herşeyi benim için bir ayrı süperdir.Filmi çekiliyor haberleri içimi coşturuyor zaten.Bir de online oyun olan World Of Warcraft....

Derslerimin yoğun olmadığı zaman alıp oynamıştık arkadaşımla Frostwhisperda 50 lvl bir Paladinim vardı,bir de Spinebreaker mıydı neydi öyle bir serverda Horde bir priestim vardı ama oldum olası kötülük beni sarmaz oyunlarda.Sonradan açıp Paladini kasmıştım.Bu yaz başka planlarım olmasa dönüp oynayacağım ama bilmiyorum zor gibi görünüyor.

Bence yabana atılmaması gereken bir fantastik evren.Çok iz bırakıcı,ironik ve sürükleyici hikayesi ve kitapları var.Okumanızı kesin tavsiye ederim.
In my thoughts and in my dreams,they are always in my mind.The songs of Hobbits,Dwarves and Men; and Elves come close your eyes.

You can see them too...

Çevrimdışı Khazidhea

• 515
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 26 Mayıs 2009, 18:08:10 »
Evet filminin çıkacağını duymuştum ama tam tarih belirtmiyorlar sanırım hala proje aşamasında
Ve evet benimde 80 full set bir dk' m var artık wowda :D

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 12 Temmuz 2009, 11:40:25 »
Warcraft'ın üçleme şeklindeki kitap serisi, fantastiğe yeni başlayanlar için de oldukça iyi bir adım olacaktır. Gerek kurgusu gerek anlatımı sayesinde üç kitap da( üçü de birbirinden tamamen farklı hikayeler anlatıyor) okuyucuyu içine almayı başarıyor.

1.kitap:

2.kitap:

3.kitap:

Çevrimdışı Khazidhea

• 515
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 13 Temmuz 2009, 20:20:30 »
Birbirinden tamamen farklı hikayeler anlatsalarda hem aynı evrende geçiyor hemde warcraft Reing of Chaos ve Frozen Throne'yi oynarsanız birbirleri ile alakalı hale geliyorlar. :D

tororu

« Yanıtla #24 : 22 Kasım 2009, 10:56:08 »
Bende Warcraft fanatiklerinden biri olarak tüm seriyi okuyup oyunları bitirip Wow'a başladım fakat derslerin yoğunluğu yüzünden bırakmak zorunda kaldım.Beni en çok etkileyen şüphesiz 2. Kitap Büyük Şef oldu.Sonlara doğru bende çok heyecanlandım sizin gibi... Şu ana kadar okuduğum tek seri Warcraft serisi.Şimdi de bi seriye başlayıp bitirmek istiyorum fakat Unutulmuş Diyarlar Kara Elf Üçlemesi,Belgariad Serisi,Ölüm Kapısı ve Semerkant Tılsımı arasında kararsız kaldım.Ama heralde Kara Elf'e başlicam gibi gözüküyor.

Çevrimdışı DarLy OpuS

• 2766
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
« Yanıtla #25 : 22 Kasım 2009, 14:55:12 »
Bende Warcraft fanatiklerinden biri olarak tüm seriyi okuyup oyunları bitirip Wow'a başladım fakat derslerin yoğunluğu yüzünden bırakmak zorunda kaldım.Beni en çok etkileyen şüphesiz 2. Kitap Büyük Şef oldu.Sonlara doğru bende çok heyecanlandım sizin gibi... Şu ana kadar okuduğum tek seri Warcraft serisi.Şimdi de bi seriye başlayıp bitirmek istiyorum fakat Unutulmuş Diyarlar Kara Elf Üçlemesi,Belgariad Serisi,Ölüm Kapısı ve Semerkant Tılsımı arasında kararsız kaldım.Ama heralde Kara Elf'e başlicam gibi gözüküyor.

Kara Elf Üçlemesi kuşkusuz güzel bir tercih olacaktır. :)

Çevrimdışı Asfaloth

• **
  • 161
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 22 Kasım 2009, 21:19:07 »
Ah ah kanatlı ölüm :( :( . Son bekçi hayatımın en değerli kitabıdır.Jeff Grubb imzalasın diye bremenden münihe kadar gittiydim . Ah gençliğm ah.
I'm not bad. I'm just drawn that way

Çevrimdışı Deadman107

• **
  • 347
  • Rom: 3
  • ---AmOrTeNtİa---
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 27 Kasım 2009, 22:13:08 »
Arkadaşın tavsiyesi ile yazın wow u oynamayı planlıyorum.Dolayısıyla kitaplarını okumam gerekecek.Arkadaşta ilki varmış.Hayırlısı artık...
Güneş doğacak, açacak çiçek...

Çevrimdışı Fırtınakıran

• *
  • 8351
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 24 Kasım 2010, 22:51:11 »
Daha önce üçlemeyi ne kadar beğenerek okuduğumu belirtmiştim, ancak daha sonraki zamanlarda öğrendim ki üçleme bu haliyle bitmiyormuş. Dilimize çevirlmeyen başka kitapları da mevcut ve bu durum beni fena halde rahatsız ediyor.

Ejderhanın Günü'nün kaldığı yerden devam eden bir Night of the Dragon var mesela(Bu defa Warcraft olarak değil, World of Warcraft olarak çıkıyor seri karşımıza). Devam kitaplarında yine Richard A.Knaak gibi fantazyaya pek çok eser varmış (ve Ejderhanın Günü'nü yazmış) birini görmek çok güzel.

Yine Richard A.Knaak tarafından yazılan War of the Ancient üçlemesi varmış mesela(Warcraft olarak).

Bunun dışında World of Warcraft için yazılmış daha pek çok kitap(farklı yazarlar da dahil) bulunmakta. En azından Warcraft'a dahil olanları tamamlasalardı. Böyle bir evreni okumak, karakterleriyle maceralara atılmak gerçekten çok güzeldi.

Çevrimdışı Vega

• 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 20 Nisan 2011, 20:26:35 »
Üçüncü kitabın sonundan nefret ettim. Özellikle Khadgar'ın başına gelen ne biçim bir şeydi öyle ya?!  :-\