Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Liman Kenti => Sinema => Konuyu başlatan: mit - 10 Mayıs 2011, 12:01:44

Başlık: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 10 Mayıs 2011, 12:01:44
Gelmiş geçmiş en geveze kahraman ile tanışmaya hazır mısınız?

(http://i363.photobucket.com/albums/oo79/kayiprihtim/deadpool/deadpool-1.png)

Deadpool'u  bilir misiniz? "Merc with a mouth" lakabı ile de tanınan, boş  boğazlığıyla meşhur çizgi - roman karakterini? Hayır mı? Peki, X-Men  Origins'de karşımıza çıktığını hatırlatsak? Bölüm sonu canavarı misali?  Yine mi hayır? O zaman çok şey kaçırıyorsunuz demektir.

İlk  olarak 1991 yılında, Marvel Comics'in yayınladığı "The New Mutants"  çizgi-romanında ortaya çıkan ve o günden bugüne giderek artan bir  popülariteye sahip Deadpool. Aslında bir yan karakter, üstelik de kötü  adam olarak tasarlanmasına rağmen hem de...

Her şey New  Mutants'ın yazarı Fabian Nicieza'nın birlikte çalıştığı çizer Rob  Liefeld'dan yeni bir kötü adam çizmesini istemesiyle başlar. Bu karakter  kiralık bir katil olacaktır ve Cable'ı öldürmesi için tutulacaktır.  Fakat Rob Liefeld tam bir "Deathstroke" hayranıdır. (DC Comics'te  yayınlanan "The New Titans" isimli serinin baş karakterlerinden biri.  Daha sonra kendi serisine sahip olmuştur. Deathstroke hem bir paralı  asker hem de katildir. Kısıtlı da olsa kendini iyileştirme gücüne  sahiptir. Yani ufak yaralarını kolaylıkla iyileştirebilir ama kopan bir  uzvu iyileştiremez. Gerçek adı Slade Wilson'dır.)

(http://i363.photobucket.com/albums/oo79/kayiprihtim/deadpool/deathstroke.png)
Deathstroke

Liefeld'ın  tasarladığı yeni karakter tamamen bir Deathstroke kopyasıdır. Maskesi,  çapraz astığı kılıçları hatta iyileştirme gücü bile aynıdır. Yine de  çizdiği bu eskizi yazar Nicieza'ya sunar. Nicieza çizime bakar ve  "Dostum, ben senden yeni bir karakter istemiştim. Bu ise Deathstroke'un  ta kendisi!" der. Buna rağmen çizimlerde değişikliğe gidilmemiş ve  çizgiromana aynen aktarılmıştır. Ne de olsa tek sayılık bir karakterdir  ve muhtemelen bir daha da görünmeyecektir. Hatta işi bir adım daha  ileriye götürerek karakterin adını Deadpool, gerçek ismini ise Wade  Wilson (Slade Wilson ile olan benzerliğe dikkat) koyarlar. New  Mutants'ta pek çok ciddi ve sert karakter olduğu için de kişiliğini  sürekli espri yapan, komik, geveze ve sinir bozucu biri olarak  tasarlarlar. Böylece Deadpool doğmuş olur.

Sebebi tam olarak  bilinmese de Deadpool karakteri büyük bir patlama yapar. Çizgiroman  okurları bu karakteri inanılmaz derecede sever ve onu daha fazla görmek  isterler. Böylece Deadpool önce diğer kahramanların maceralarında  görünmeye başlar, ardından da kendi serisine kavuşur. Artık bir geçmişi  ve hikâyesi de vardır.

(http://i363.photobucket.com/albums/oo79/kayiprihtim/deadpool/Deadpool-2.jpg)

Kanser  hastalığına yakalanan ve birkaç ay ömrü kalan Wade Wilson iyileşme  vaadi ile kandırılarak Weapon-X projesine dâhil edilir. Buradaki  deneyler sonucunda tıpkı Wolverine'de olduğu gibi kendi kendini  iyileştirme gücüne kavuşur. Fakat onun özelliği diğerlerine göre çok  ileri düzeydedir. Vücudundaki yaraları saniyeler içerisinde  iyileştirebildiği gibi kopan uzuvlarını bile yeniden vücuduyla  birleştirebilmektedir. Fakat Wilson bunun bedelini pahalıya öder.  Vücudunda bulunan kanser hücreleri Weapon X deneyi sırasında aniden  olağanüstü bir büyüme gösterir ve iyileştirme faktörü devreye girmeden  tüm vücudunu ve beynini kaplar. Deadpool bu deneyden canlı çıksa da  vücudu tamamen deforme olmuştur ve her yanı yaralarla kaplıdır. Aynı  zamanda zihinsel olarak da ciddi hasara uğramıştır. Deney başarısız  kabul edilir ve Deadpool bir tesise kapatılır. Çok geç olmadan da oradan  kaçar.

Bu yeni seride Deadpool Anti-kahraman kavramı ile  alabildiğince dalga geçen, popüler kültüre sürekli göndermeler yapan bir  karaktere dönüştürülür.  Artık tam manasıyla bir kötü adam değil de  etik duygu ve düşünceleri olmayan, her daim kendi çıkarlarını ön planda  tutan biri olur. Bu sayede onu hem iyi hem de kötü tarafta görebilmeye  başlar çizgiroman okurları. O da tıpkı Spiderman gibi harika bir espri  anlayışına sahiptir ve olup olmadık her yerde bu özelliğini çekinmeden  kullanmaktadır. Bunun dışında Deadpool bir çizgiroman karakteri  olduğunun da bilincindedir ve sürekli bunu dile getirmekte, diğer  karakterlere de bununla ilgili espriler yapmaktadır. Bu da onu  diğerlerinin gözünde tam bir çatlak yapıyor elbette.

(http://i363.photobucket.com/albums/oo79/kayiprihtim/deadpool/DeadpoolBullseye.jpg)

Peki,  ne diye tanıttık şimdi biz bu karakteri size? Hayır efendim, Deadpool bizi soğuk espri yağmuruna tutmakla tehdit ettiği için değil. Bu  egzantrik karakter -nihayet- kendi filmine kavuşuyor da ondan. Aslında  film söylentileri X-Men Origins: Wolverine görücüye çıktığından ve Ryan  Reynolds, Deadpool rolünü başarılı (kimilerine göre ise rezalet) bir  şekilde canlandırdığından beri ortalıkta dolaşmakta. Fakat bu proje bir  türlü kesinlik kazanmamıştı. Bugüne kadar... Çünkü film haklarını elinde  tutan 20th Century Fox şirketi sonunda Deadpool için bir yönetmen  buldu. Bu kişi daha önce "X-Men" ve "Daredevil" filmlerinin görsel  efektlerini üstlenen Tim Miller'dan başkası değil. Söylentilere göre Miller ilk yönetmenlik denemesi için stüdyo ile anlaşmış durumda.

(http://i363.photobucket.com/albums/oo79/kayiprihtim/deadpool/Deadpool-3.jpg)

Eğer  bir aksilik olmazsa 2014 yılında bu kaçık ve bir o kadar da sevimli  karakteri beyaz perdede görme şansına erişeceğiz. Hatta yeni çekilecek  "Wolverine" filminin yönetmeni Darren Aronofsky'nin istifası göz önüne  alınırsa bu proje sandığımızdan da çabuk gerçek olabilir.

Gelişmeler için bizi izlemeye devam edin.

(http://i363.photobucket.com/albums/oo79/kayiprihtim/deadpool/deadpool-4.jpg)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: magicalbronze - 10 Mayıs 2011, 18:13:38
Haberin en güzel tarafı, okumayı bitirdiğinizde, karakter hakkında sanki onlarca çizgiroman okuyormuşsunuz gibi bir his oluşması. Mit'in bu güzel haberi sayesinde Deadpool adlı Anti-kahramanımız için çekilecek olan filmi daha bir merak etmeye başladım.

Ellerine sağlık :)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 27 Mart 2015, 20:18:30
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2015/03/deadpool-header.jpg)

Çizgi roman dünyasının en çatlak, en manyak, en ayarsız, en enerjik karakteri Deadpool’un filmdeki kostümü belli oldu!


Deadpool’u canlandıracak Ryan Reynolds’ın birkaç saat önce attığı tweet tam da Deadpool’a yakışan cinsten bir kostümü gözler önüne seriyor! Hem de sere serpe!

Reynolds
’ın kısa süre önce attığı tweet şöyle:
Alıntı
   "Büyük güç, büyük sorumsuzluk getirir."

Kostümdeki inceliği biz Deadpool’a oldukça yakıştırdık. Dahası, Reynolds’ın şömine önünde verdiği poz da rolünü nasıl benimsediğini, onunla özdeşleştiğinin bir kanıtı âdeta!


(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2015/03/deadpoolkost%C3%BCm.png)


Haber: Hazal "Fırtınakıran" Çamur (http://www.kayiprihtim.org/portal/kose-yazari/hazal-camur-firtinakiran/)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 27 Mart 2015, 20:43:16
Bu kostüme bittim! Tam da olması gerektiği gibi. Ayrıca Hazal'ın da haberde belirttiği gibi karakteri çok benimsediği her halinden belli :) Çıksa da çıldırsak...
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: kargasiz - 27 Mart 2015, 21:03:25
Haha ne güldüm ya :D
Tam da Marvel'in tarzında işte, Deadpool karakterine yakışsa da "six abs" görünmemesi dikkatimi çekti nedense :P
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: magicalbronze - 28 Mart 2015, 05:42:47
Ya bu Deadpool her seferinde tatlış haberlerle karşımıza gelmeyi nasıl başarabiliyor? İnanılmaz sempati duyuyorum. Projeler farklı olmasına rağmen kafa yapısı hep aynı! Hunililer gibi.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Laughing Madcap - 28 Mart 2015, 10:48:00
Ryan Reynolds haklı olarak Green Lantern faciası yerine Deadpool'la hatırlanmak istiyor. Şimdilik gidişat iyi, eğlenceli ve ilginç olacak gibi duruyor film. Ancak söylentilere göre filmin senaryosunu PG-13'e uygun yapmışlar.

Bu demek oluyor ki klasik Deadpool "sapıklık ve sapkınlıkları"nın minimalize edildiği, eğlenceli ve bol göndermeli bir film izleyeceğiz.

Spoiler: Göster
(http://www.ydnarr.com/uploads/1/7/5/5/17558107/1385115563.jpg)

Spoiler: Göster
(http://www.ydnarr.com/uploads/1/7/5/5/17558107/2848062.jpg?695)

Spoiler: Göster
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e8/6c/9b/e86c9bcb00bf41ef857e79175acd7c0f.jpg)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 29 Mart 2015, 01:28:51
İlk panel efsaneymiş :D
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 03 Nisan 2015, 10:23:06
Ryan Reynolds Deadpool'un R-Rated olacağını onayladı.

Gün içinde detaylı haberini Rıhtım'da da yapmış olacağız. Ama siz önden şunu (http://www.youtube.com/watch?v=tUEkqZxLyrg) izlemiş olun :).

1 Nisan şakası olmadığına dair pek çok film sitesinde doğrulamalar mevcut :).
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: tetsuo - 03 Nisan 2015, 12:46:01
Rated R olmasına çok sevindim. Röportajda harika olmuş. Uzun zamandır ilk defa bir süper kahramana filmi için heyecanlandım valla.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Laughing Madcap - 03 Nisan 2015, 12:51:24
Ryan Reynolds Deadpool'un R-Rated olacağını onayladı.

Gün içinde detaylı haberini Rıhtım'da da yapmış olacağız. Ama siz önden şunu (http://www.youtube.com/watch?v=tUEkqZxLyrg) izlemiş olun :).

1 Nisan şakası olmadığına dair pek çok film sitesinde doğrulamalar mevcut :).

Ha şöyle yahu, şimdi onlar düşünsün. (Ne?)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 03 Nisan 2015, 15:20:54
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2015/04/deadpool-header.jpg)

Deadpool, baştan sona absürdlükler furyasındaki bir atom bombası gibidir. Üstelik o bomba, okurla birlikte kahkahalar atar düşerken. Ancak sadık hayranlarının uzun süredir içini kemiren bir korku var gündemde: Ya film +13 olursa? Ya çocuklara yönelik bir içerikle karşımıza çıkarsa? İşte bu  korkuları dindirmek yine Deadpool‘a düştü.

Ryan Reynolds, Deadpool rolüne şimdiden bürünmüş gibi görünüyor. Çünkü haberimizde paylaştığımız tweetleri tam da Deadpool'a yakışacak türden. Üstelik Deadpool'un bizzat videoyla verdiği cevabı görmeyen çok üzülür!

Hepsi tam olarak şurada (http://www.kayiprihtim.org/portal/2015/04/03/deadpool-filminin-13-olacagina-dair-endiseleri-bizzat-dindirdi/) sizleri bekliyor.



Haber: Hazal "Fırtınakıran" Çamur (http://www.kayiprihtim.org/portal/kose-yazari/hazal-camur-firtinakiran/)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 03 Nisan 2015, 15:22:09
Puhahaha! Video müthiş olmuş :D Koptum ki ne koptum. Bu film çabuk gelsin artık yaaa... 2011'de duyurmuşuz ilk haberini!
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 03 Nisan 2015, 15:45:21
Bir rahatladım, yalan yok. Özellikle videonun sonu bir anda tüm endişelerimi aldı götürdü. Şu +13 işi çıktığından beri filmden soğumuştum. Şimdi yeniden heyecanla beklemeye devam ederbilirim.

Fakat Ryan Reynolds'ın tweetleri? :D
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 08 Nisan 2015, 09:42:49
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2015/04/deadpool-movie-header.jpg)

Kanada, Vancouver’daki setten ilk görüntüler gelmeye başladı! Ryan Reynolds’ı kostümünü kuşanmış, maskesini takmış ve aksiyona başlamış halde görüyoruz.


Chimichanga! (http://www.kayiprihtim.org/portal/2015/04/07/deadpool-setinden-ilk-goruntuler-geldi/)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 08 Nisan 2015, 10:44:02
Kostüm MÜTHİŞ olmuş yav! Daha önceki tweet'te de görmüştük gerçi ama böyle yakım çekimdeyken daha da güzel görünüyor. Sanki Deadpool'un o alaycı yüz ifadesi maskeye işlemiş gibi, bayıldım ben :D
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 08 Nisan 2015, 10:52:21
Şey dikkatimi çekti, hani normalde kostümün baş kısmında bir çıkıntı var ya, onu da yapmışlar. Böyle hani sanki bir kukuleta ucuymuş gibi, minik bir üçgenimsi çıkıntı var. Bu detayı bile atlamamaları çok iyi. Yani kostümün baş kısmı kafayı olduğu gibi sarmıyor. O potluk bırakılmış. Çünkü bazı hastalar profilden fotoğraflarda o detayı aramış olabilirler. Ben değil, bir arkadaşım aradı. Ben ondan duydum.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: kargasiz - 08 Nisan 2015, 11:16:34
Tek gözün daha kısık olması durumuna dikkat etmemişler gibi görünüyor, Deadpool'un alaycılığı o gözünden okunuyordu halbusi ki :P

Çekimlerde biri kaçak çekim yapmış. Bunu (https://www.youtube.com/watch?v=Z9pgFBRIxDA) da izleyebilirsiniz.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 08 Nisan 2015, 11:21:44
Bu fotoğraflarda yok ama normalde gözlerinin etrafında sarı benekcikler var. Animasyon kısmı tamamlandığında gözlerin o kısmını hareketli hale getireceklerini düşünüyorum. Yoksa oraya onları koymazlardı sanırım :D. (Bunu atlarlarsa çok ayıp ederler)

Spoiler: Göster
(http://cdn04.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2015/04/reynolds-fullsuit2/ryan-reynolds-full-deadpool-suit-gets-pictured-on-set-30.jpg)


Spoiler: Göster
(http://laughingsquid.com/wp-content/uploads/2015/04/275509B300000578-3028019-image-a-86_1428357588453.jpg)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: kargasiz - 08 Nisan 2015, 11:29:22
Hmmm yine bir aydınlanma yaşadım, evet kesinlikle atlanmaması gerek diye düşünüyorum. Eleştirmek için izleyenler daha oradan İlluminati'ye bağlayacaklar olayları :D Gerçi Marvel zaten İlluminati (http://marvel.com/universe/Illuminati)adında bir ekip kurduğu için bağlantı yapmak o kadar da zor olmaz.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Auguste Dupin - 08 Nisan 2015, 11:46:06
...
Çünkü bazı hastalar profilden fotoğraflarda o detayı aramış olabilirler. Ben değil, bir arkadaşım aradı. Ben ondan duydum.

Ben sırf o detay fazla belirgin değil diye gardırobun kapağına kafa atan bir arkadaş tanıyorum. Detaylar önemli.

Gözler büyüyüp küçülecekse eğer, çizgi romanlara özgü fizik kuralları işleyecek demektir ki eğlence bakımından bu iyi.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 10 Nisan 2015, 15:28:25
Ben... ben bu sahneyi (https://twitter.com/VancityReynolds/status/585918476423827457/photo/1) tanıyorum?!
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 10 Nisan 2015, 15:39:00
Hahaha :D Ryan Reynolds bu işi iyi yapıyor gerçekten, Deadpool'u fena benimsemiş. İnşallah film de bu kadar başarılı olur :)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: kargasiz - 10 Nisan 2015, 16:06:57
Ryan bu rolü benimsediğini zaten yaptığı çalışmalarda göstermişti, gerçekten de bu konuyu çok iyi biliyor.

Bir de şu videoya (https://www.youtube.com/watch?v=gn4Z-U9OyuA) göz atarsınız artık, bu sayfada bulamadım.

Filmin +13 olacağı bu videodan da anlaşılıyor :) Ekim ayında Ryan Reynolds'ın bu rolü kapmak için hazırlattığı video sanırım. Seslendirmesi falan Ryan tarafından yapılmış.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 28 Nisan 2015, 13:16:21
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2015/04/deadpool-blood-header.jpg)

Deadpool çekimleri yolu yarılamışken, çılgın anti-kahramanımızı canlandıracak olan Ryan Reynolds filmin yetişkin içerikli olacağından “iyice” emin olmamızı istiyor gibi görünüyor.

"Ölüp gitmeden filmi tamamlasalar bari," temennisinde bulunan haberimiz için sizi şöyle (http://www.kayiprihtim.org/portal/2015/04/28/ryan-reynoldstan-kanli-bir-deadpool-seti-fotografi/) alalım.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 27 Mayıs 2015, 23:54:10
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2015/05/deadpool-cool-story-bro.jpg)

Make A Wish İle Bir Çocuğu Mutlu Etme Sırası Deadpool’daydı

Ölümcül hastalıklarla mücadele eden 3 ila 18 yaş arasındaki çocukların bir dileklerini gerçekleştiren Make A Wish Vakfı bu kez de bir Deadpool hayranını mutlu etti.

Tony Acevedo adlı kanser hastası bir ufaklık en büyük dileğinin Deadpool ile tanışmak olduğunu söyleyince Make A Wish (Bir Dilek Tut) Vakfı da boş durmadı, onu filmin setine götürüp Ryan Reynolds ile bizzat tanıştırdı. Ortaya duygusal görünütler çıktı. Detaylar haberimizde (http://www.kayiprihtim.org/portal/2015/05/25/make-a-wish-ile-bir-cocugu-mutlu-etme-sirasi-deadpooldaydi/).
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 02 Haziran 2015, 15:14:01
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2015/05/deadpool1.jpg)

Deadpool’un Çekimleri Tamamlandı

Deadpool’u canlandıran Ryan Reynolds, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir görselle filmin çekimlerinin tamamlandığını duyurdu (http://www.kayiprihtim.org/portal/?p=42141)!
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 12 Temmuz 2015, 18:01:52
Comic Con'dan taze taze sızdı (https://www.youtube.com/watch?v=K-zNGcmZ-zs).

Not: Görüntü tost makinesiyle çekilmiş gibi :P. Silinmeden izleyin!
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 12 Temmuz 2015, 18:15:57
Vuuuuu! "Yapmışlar!" Her sahnesiyle "Ben Deadpool'um!" diye bağırıyor adeta. Şakalar, espriler, (kostümüm yeşil olmasın! :D ), hareket eden gözler... X-Men! +18 kısmını biraz abartmışlar sanki ama o kadar olur artık; çizgi-romanı ve oyunu da farklı değil sonuçta :P Çıksın da izleyelim \o/
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: VeRMiNaaRD - 12 Temmuz 2015, 18:24:14
Comic Con'dan taze taze sızdı (https://www.youtube.com/watch?v=K-zNGcmZ-zs).

Not: Görüntü tost makinesiyle çekilmiş gibi :P. Silinmeden izleyin!
Hesap makinesiyle çekmişler. Harika bir film bekliyor bizler :)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: kargasiz - 12 Temmuz 2015, 18:42:41
Kalitesiz görüntüyü izleyerek seyir zevkimi baltalamayı sevmiyorum ama Deadpool olunca dayanamayıp izledim. Beklediğim kalitede bir film geliyor :).
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Laughing Madcap - 14 Temmuz 2015, 15:37:58
Küfürler, ekrana bakıp konuşmalar, espriler, göndermeler, Negasonic Teenage W- What the shit!? Görüntü kalitesi yerlerde olsa da Comic Con furyası ile çıkan fragmanlar arasında en çok heyecanlandıran bu oldu. Filmi izlemeden "Olmuş bu olmuş!" dedirtti vallahi.

Spoiler: Göster
(http://cdn.movieweb.com/img.news.tops/NEdlLgi3j1tRgd_3_b.jpg)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Laughing Madcap - 04 Ağustos 2015, 15:23:21
Tost makinesiyle çekilmiş, Comic Con'dan sızdırılmış, itinayla silinmiş fragmandan sonra; resmi bir şekilde sunulan ve kaliteli görüntülere sahip fragmanı pek yakında izleyeceğiz gibi duruyor.

Ben demiyorum bunu, "Deadpool'un fragmanının fragmanı" (https://www.youtube.com/watch?v=QPZHBjyUGhQ) söylüyor.

Yasal uyarı: Flood yapmak sağlığa zararlıdır.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 04 Ağustos 2015, 15:26:46
Valla dün bu fragmanın fragmanı çıktığından beri ekipçe pusuya yattık. Herkes birbirini uyardı. Bekliyoruz.

Yalnız bu öncül fragmanın da buram buram Deadpool kokması insanı nasıl heyecanlandırıyor yav.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 05 Ağustos 2015, 08:45:36
Utanmadan 2 trailer yayınladılar.

1. Genel izleyici trailerı:

https://youtu.be/ONHBaC-pfsk

2. NSFW Trailer'ı (Yani yetişkin içerikli olanı).

https://youtu.be/FyKWUTwSYAs

Olmuş mu ne?
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Grayswandir - 05 Ağustos 2015, 09:26:20
Hem de nefis olmuş. Yalnız R-Rated film için sansürlü trailer yayınlamak neden, onu tam anlayamadım. Film de seçenekli gelecek değil herhalde?
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 05 Ağustos 2015, 09:33:57
Şahsen alay ettiklerini düşünüyorum. Hatta filmin R-rated değil de +13 olacağını söyleyip sonra bunu yalanlayan alaycı bir video hazırlamışlardı, biliyorsunuz. Bunu da aynı mantık olarak görüyorum.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 05 Ağustos 2015, 09:44:00
Yea... Ben de yeni trailer paylaşacaklar sanmıştım. Comiccon'da sızdırılanın aynısını yayınlamışlar. Hevesim kursağımda kaldı. Yine de güzeldi tabii. En azından hesap makinesi kalitesinde izlemek zorunda kalmadık bu sefer :P Dünkü pipolu teaser da çok komikti :D Deadpool ruhunu iyi yansıtmış gibi görünüyorlar.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Elendil_XX - 05 Ağustos 2015, 10:03:01
Evet yeni trailer gelecek zannettim bende ama olsun, böyle heyçdi heyçdi çok daha şükela görünüyor.
Deadpool'un göz mimikleri hareketleri falan çizgi romandan fırlamış gibi valla helal olsun.

Olmuş bu film olmuş.

O değilde,
Spoiler: Göster
"Sanki avakado, yaşlı bir avakado ile sevişmiş gibi..."
asfkdhdjgj
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 25 Aralık 2015, 10:32:25
Veeee Deadpool'un yeni resmi fragmanı huzurlarınızda...

https://www.facebook.com/video.php?v=942462539181086&theater
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Eco - 13 Şubat 2016, 21:24:22
Geldi. :) Güzel geldi. Çok kurcalarsak eksiğini buluruz tabi de "Fox'un Marvel filmleri izlenmez" fikrimi kırdı en azından. Dördüncü duvarı yıkarken güzel noktalara dokundurdu, sağa sola sağlam giydirdi. Yalnız bizde niye 15+ oldu, nasıl izin verdiler anlayamadım. Çok incelemiyor mu bizimkiler, bilen var mı bu konuyu?
Spoiler: Göster
Olumsuz bir şey söylemek gerekirse iki tabanca iki katanayla bütün filmi geçirmeleri hoş olmadı. Tamam bazuka, balyoz vs. bunlardan geçtim de sai'lerini ve hafif makineli arkadaşlarını da kullanaydı iyiydi. Copcycat de beklediğimiz gibi mutantlığını göstermedi, düz insan gibi takıldı, kısmetse 2. filme falan artık...
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Cellophane - 13 Şubat 2016, 21:28:08
Yalnız bizde niye 15+ oldu, nasıl izin verdiler anlayamadım. Çok incelemiyor mu bizimkiler, bilen var mı bu konuyu?

O konuda Deadpool'u seslendiren Harun Can, +18 olmaması için çok uğraştık, diye bir mesaj atmıştı.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Eco - 13 Şubat 2016, 22:36:59
Yalnız bizde niye 15+ oldu, nasıl izin verdiler anlayamadım. Çok incelemiyor mu bizimkiler, bilen var mı bu konuyu?

O konuda Deadpool'u seslendiren Harun Can, +18 olmaması için çok uğraştık, diye bir mesaj atmıştı.

Dublaj değildi ki :)

Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Cellophane - 13 Şubat 2016, 22:46:15
Yalnız bizde niye 15+ oldu, nasıl izin verdiler anlayamadım. Çok incelemiyor mu bizimkiler, bilen var mı bu konuyu?

O konuda Deadpool'u seslendiren Harun Can, +18 olmaması için çok uğraştık, diye bir mesaj atmıştı.

Dublaj değildi ki :)

Dublajın değil zaten, filmin burada +18 olmaması için çaba göstermişler. ☺
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Eco - 13 Şubat 2016, 23:48:25
Tamamdır, ben dublajda yumuşatmaya çalıştılar zannettim. Zaten onu yapsalar görsel kısmı var. O zaman 15+'ya ikna için sadece dil döktüler, ağızları iyi laf yapıyormuş ne diyelim. :)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: BlackOut - 14 Şubat 2016, 10:47:03
Spoiler: Göster
Olumsuz bir şey söylemek gerekirse iki tabanca iki katanayla bütün filmi geçirmeleri hoş olmadı. Tamam bazuka, balyoz vs. bunlardan geçtim de sai'lerini ve hafif makineli arkadaşlarını da kullanaydı iyiydi. Copcycat de beklediğimiz gibi mutantlığını göstermedi, düz insan gibi takıldı, kısmetse 2. filme falan artık...

Spoiler: Göster
Benim de film sırasında kafama en çok takılan buydu, çok da bilgili olmadığım için düşünüp kalmıştım ama gelip araştırdım, öğrendim. Burada izlediğimiz Deadpool Weapon X projesinde yapılan bilmem kaç mutantın özelliğine sahip overpowered Deadpool değilmiş. X-Men Days of Future Past'te Wolwerine kardeşimiz bizim dünyamızdaki zaman çizgisini değiştirdiği için izlediğimiz Deadpool bu olmuş. Hala pek kafama oturmadı ama kısaca böyle galiba. Deadpool'un bütün Marvel'i öldüren güçlü hali değildi sanırım bu. Yine de kafam karışık bilgili birinin yardımı lazım :D
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: tetsuo - 14 Şubat 2016, 11:53:32
Şu ana kadar yapılmış en çizgi roman filmdi bu sanırım.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Grayswandir - 14 Şubat 2016, 18:03:20
Filmin 18+ olduğunu sanıyordum ben, buraya gelene kadar da fark etmedim 15 olduğunu. 18 yaş sınırının çok yerinde olduğu bir filmdi bu bana kalırsa. Gerçi lise öğrencisi bile olmayan çocuklar vardı salonda, orası da ayrı. 18+ olsa da pek fark etmiyor yani zira Türkiye'de pek sallayan yok.

Filmle ilgili yorumuma gelirsek: Muhteşem. Beklediğiniz her şey ve daha fazlası. Ryan Reynolds bu rolü oynamak için doğmuş. Çok fazla "şey" yoktu filmde, tam olarak nasıl anlatırım bunu bilmiyorum, izleyenler anlayacaktır sanırım. Şikayetçi değilim ben, Deadpool'u görmek için gittik zaten. İkinci film daha zengin olacaktır ama, bundan eminim. Bu filmin başarısından sonra çok daha yüksek bir bütçeyle çekeceklerdir.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 15 Şubat 2016, 00:04:53
Ben pek sevmedim açıkçası... Eğlendim mi? Evet. Güldüm mü? Evet, hem de çok. Deadpool "olmuştu." Gözlerinin maskeye rağmen çizgi-romanlardaki gibi hareket etmesi, X-Men esprileri, dördüncü duvarı yıktığı anlar, "Francis," ev arkadaşıyla aşk üzerine yaptıkları muhabbette verdiği "cevap..." Hepsi çok iyiydi.

Öte yandan filmin başında kocaman bir +15 yazmasına rağmen cinsellik tavan yapmıştı filmde. Şimdi... işin içinde Deadpool olunca başka bir şey beklemezdim zaten. Cinsellik de beni o kadar rahatsız etmiyor. Amaaaa... çok fazla mastrübasyon esprisi vardı be kardeşim! Yani... bir sefer yaptın, güldük. İkinci sefer yaptın, güldük de onuncu kez konu oraya gelince işin b.ku çıkıyor artık. Eah, yeter be dedim sonunda, bir erkek olarak rahatsız oldum bir noktadan sonra.

Filmin sonunu da sevmedim ayrıca, çünkü;
Spoiler: Göster
sevgilisini kurtarıp onunla barışması ve hiçbir şey olmamış gibi öpüşmeleri falan... Oralarda Deadpool'u değil, Wade Wilson'ı izledik. Deadpool'un kafayı kırmış, kimliğini geride bırakmış olması gerekiyordu. Eski sevgilisini kurtarınca onunla öpüşüp mutlu sona kavuşan süper güçlü, çirkin suratlı bir erkek değil.


Velhasılıkelam, çok sevmedim. Şimdiye dek çekilmiş en iyi Marvel filmi değildi, en iyi süper kahraman filmi de değildi. Ama eğlenceliydi. İkincisi çıkarsa gözüm kapalı giderim. Ne de olsa Keira Knightley olacak (Muhahaha!)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Eco - 15 Şubat 2016, 01:09:25
Spoiler: Göster
Olumsuz bir şey söylemek gerekirse iki tabanca iki katanayla bütün filmi geçirmeleri hoş olmadı. Tamam bazuka, balyoz vs. bunlardan geçtim de sai'lerini ve hafif makineli arkadaşlarını da kullanaydı iyiydi. Copcycat de beklediğimiz gibi mutantlığını göstermedi, düz insan gibi takıldı, kısmetse 2. filme falan artık...

Spoiler: Göster
Benim de film sırasında kafama en çok takılan buydu, çok da bilgili olmadığım için düşünüp kalmıştım ama gelip araştırdım, öğrendim. Burada izlediğimiz Deadpool Weapon X projesinde yapılan bilmem kaç mutantın özelliğine sahip overpowered Deadpool değilmiş. X-Men Days of Future Past'te Wolwerine kardeşimiz bizim dünyamızdaki zaman çizgisini değiştirdiği için izlediğimiz Deadpool bu olmuş. Hala pek kafama oturmadı ama kısaca böyle galiba. Deadpool'un bütün Marvel'i öldüren güçlü hali değildi sanırım bu. Yine de kafam karışık bilgili birinin yardımı lazım :D

Spoiler: Göster
X-Men Origins: Wolverine'deki "şey"in Deadpool'la alakası yok. Film için uydurdukları bir şey. Onu yapmayı düşünenlere de buradan selam olsun[*]Arkadaş aranızda hiç mi akıllı yoktu. :([/*]. Deadpool'un orijinal hikayesi bu filmdekine daha yakın. Deadpool'un bütün Marvel'i öldüren güçlü hali de bu yani. :)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Grayswandir - 15 Şubat 2016, 01:20:43

Filmin sonunu da sevmedim ayrıca, çünkü;
Spoiler: Göster
sevgilisini kurtarıp onunla barışması ve hiçbir şey olmamış gibi öpüşmeleri falan... Oralarda Deadpool'u değil, Wade Wilson'ı izledik. Deadpool'un kafayı kırmış, kimliğini geride bırakmış olması gerekiyordu. Eski sevgilisini kurtarınca onunla öpüşüp mutlu sona kavuşan süper güçlü, çirkin suratlı bir erkek değil.


Spoiler: Göster
Film zaten bu açıdan çok da çizgi roman değil, zira Wade Wilson da burada gösterilenden biraz daha sert biri genel itibariyle. Öte yandan birden fazla orijin hikayesi olan bir karakter Deadpool. Bunu da ayrı bir evren kabul edip(ki zaten öyle) bu alternatif hikayelerden biri olarak görmek en mantıklısı. O kadar da kafayı kırmamış bir Deadpool bu, çizgi romandaki psikopatlığı yok. Blind Al'ın tutsak değil de çatlak bir ev arkadaşı/büyükanne tadında olması falan da pek uyuşan şeyler değildi mesela. Pek sorun etmedim ben.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Elendil_XX - 15 Şubat 2016, 09:42:00
Valla okuduğum ve okuyacağım her olumsuz eleştiriye saygı duyuyorum. Herkesin filmden beklentileri çok farklıdır sonuçta. İnsanların sevebileceği ve nefret edebileceği çok şey var filmde.

Ama kendi adıma bir "Deadpool" filminden ne beklediysem fazlasıyla aldım. Filmin o muhteşem giriş jeneriğinden tutun, kapanışına ve hatta after credits sahnesine kadar benim için kusursuz bir film oldu. Bir iki defa daha sinemada izlemeyi düşünüyorum bazı şeyleri tam oturtmak için. Çünkü filmin oldukça hızlı akan temposuna kaptırarak bazı şeyleri kaçırabiliyorsunuz.

Sonuç olarak benim için EFSANE bir film oldu. Böyle bir filmi yapmaya cesaret edenleri canı gönülden kutluyor ve alınlarından öpüyorum. :D
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 15 Şubat 2016, 09:51:23
Türkiye gibi bir ülkede +18 olan filmi +15 olarak yayınlamak nedir, ben onu anlayamadım yalnız. Hani düşünüyorum, bizim gibi bir ülkede bunu nasıl başardılar? Özgürlükler ülkesi mi olduk bir anda?

Açık konuşacağım, bu filmi izleyecek küçük yaştaki çocuklar umurumda değil. Merak ediyorlardır, izlerler, o ayrı. Herkes kendi tercihini yapar ve ben de onların annesi falan değilim. Ama +15 denmesi bence filmin o mücadelesini verdiği ve hayranlarından tezahürat alan "R-Rated" olma savaşına bir hakaret oldu. Çok da canımı sıktı açıkçası. Hele ki filmin çıkış yolculuğu boyunca bu konuda pek çok haber yazmış/okumuş/düzenlemiş biri olarak iyice rahatsız etti.

Yahu, bize ne oluyor ki?
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Elendil_XX - 15 Şubat 2016, 09:59:08
Bu yaş sınırı olayının bizim ülkemizde geçerli olmadığının farkındayız sanırım? Filmi izlediğim salondakilerin %90'ı 15 yaş altıydı çünkü. Kimse bakmıyor yani insanların yaşına :P
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 15 Şubat 2016, 10:07:27
Bakılıp bakılmaması değil, "+15 olması için uğraştık" nedir, ben onu soruyorum. Yoksa dediğim gibi, izleyenlerin yaş ortalamasını umursamıyorum. Sadece adamların yaptığı bunca şeye hakaret olarak görüyorum bunu.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: réalta - 15 Şubat 2016, 14:17:34
Olması gerektiği gibi bir Deadpool filmiydi, son zamanlarda bir filmi izlerken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Gunslingers - 15 Şubat 2016, 14:57:31
Çizgi roman severlerin bu filmleri seyredipte hayal kırıklığı yaşamaması mümkün değil bence.

Bugüne kadar seyrettiği herhangi bir çizgi roman uyarlamasında, filmdeki hikayenin, çizgi romandaki orjinali ile aynı olduğunu kim söyleyebilirki?

Örümcek adam, X Men, Demir Adam, Süperman, Batman, Punisher vs... Hiçbirinin filminde orjinal hikayeleri birebir aktarılmamıştı. Deadpool dada bunu beklememek gerekir diye düşünüyorum. Çünkü, bunlar "uyarlama" filmler.

Hikayenin ana hattı orjinali ile paralel olsun, karakterin okuyucuda bıraktığı atmosfer filme yansısın...sonrasında kaliteli bir yapım olsun yeter bence :)

Deadpool, kesinlikle +18 ama aynı kesinliktede eğlenceli bir film. Sonuçta sinemaya giderken aklımdaki ilk şey güzel vakit geçirmek :)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Fırtınakıran - 20 Şubat 2016, 21:54:10
Sonunda filmi 2. haftasında, tamamen dolu bir salonda keyifle izledim. Tek bir şey diyeceğim: WHAM!
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Elendil_XX - 21 Şubat 2016, 01:16:07
Bende filmi 2. haftasında, tamamen dolu bir salonda ve 2. defa izledim. :D
Uzun zamandan beri ilk kez bir filmi 2. kez izlerken hiç görmemiş gibi aynı heyecanla seyretmemiştim. Cidden "olmuş" bu film.

Tek bir şey diyeceğim: WHAM!
Bak yine çalmaya başladı...I'm never gonna dance again...Guilty feet have got no rhythm...
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: daifunka_vc - 21 Şubat 2016, 08:39:32
Filme gitmeden önce beklentimi acayip yükseltmiş olmamdan mıdır bilemedim, film açıkçası sondaki credits ekranına kadar benim için "Eh işte, gideri varmış." şeklinde ilerliyordu. Kafamda sürekli "Ah be! Keşke şurayı şöyle yapsalarmış, şurada da dördüncü duvarı şöyle yıkıverelermiş." tadında laflar dolandı durdu. Ta ki credits ekranı bitinceye kadar. Ferris Bueller's Day Off'a (ki çok ama çok sevdiğim filmlerden biridir) çaktığı saygı dolu selamdan sonra salyalarımı akıtmayı başardı Deadpool kardeş. :D Yanlış hatırlamıyorsam, Deadpool'un üzerindeki bornozdan kullandığı repliklere kadar çoğu şey birebir aynıydı.

Chica chica... :D
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: BlackOut - 21 Şubat 2016, 10:14:33
Beni güldürdü sizinle de paylaşayım dedim
Spoiler: Göster
(http://i.imgur.com/Ad40o9f.jpg)

Captain'ın yüzündeki ifade filmin 15+ olmaması gerektiğini anlatıyor :D
Spoiler: Göster
(http://i.imgur.com/tKPVAi7.jpg)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: estelturin - 12 Mayıs 2016, 18:55:14
Deadpool ve begenmedim.

Beklentilerimin çok altında kaldı.İnsanlar bu yorumu değersiz görebilir ama merak ediyorum neden bu filmi sevmem gerekli?
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Gunslingers - 13 Mayıs 2016, 16:09:26
Deadpool ve begenmedim.

Beklentilerimin çok altında kaldı.İnsanlar bu yorumu değersiz görebilir ama merak ediyorum neden bu filmi sevmem gerekli?

Yorumunuz elbette değersiz değil ayrıca kimse size neden sevmeniz gerektiğini söyleyemez, siz neden sevmediğinizi bizimle paylaşırsanız belki gözden kaçırdığımız bir şey vardır.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: estelturin - 13 Mayıs 2016, 17:28:09
Birincisi, bana söylenen filmin çok komik olduğuydu. Bir iki sahne dışında gülmedim.
İkincis,i kuralı yok o yüzden çok aykırı deniliyor. Sapıkça şeyler aykırılık olarak sunuluyor.
Üçüncüsü, kurgusu klasik bana kötülük yapana kullerimden doğar dersini veririm.
Dördüncüsü, hiç şaşırtmadı.Yani "vay be helal olsun" dediğim tek bir hareketi bile yoktu.

Vasat altı bir film bence.O yüzden soruyorum neden bu filmi sevmem gerekli?

Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: mit - 14 Mayıs 2016, 16:43:59
Konuyu başlığına taşıdım. Kendi başlığı olan filmlerde daha sağlıklı ve katılımı bol geçiyor tartışmalar.

Sorunuza gelirsek... Deadpool daha çok çizgi romanının hayranlarına hitap edecek şekilde yapılmış bir filmdi. Bu kadar çok sevilmesinin sebebi aslına oldukça sadık bir uyarlama olması. Yani çizgi romanının okuyup da onu gerçekten seven insanlara daha çok hitap ediyor. Eğer hiç okumadıysanız veya karakter hakkındaki bilgileriniz sınırlıysa beğenmemeniz çok normal :)
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Grayswandir - 15 Mayıs 2016, 16:20:56
Deadpool karakterini tanımayan veya çizgi romanlarındaki mizahtan hoşlanmayan birinin bu filmi beğenmesi zaten beklenemez. Çünkü filmin pek müthiş bir senaryosu olmadığı açık. Tamamen karakter üzerine yapılmış bir filmdi. Bu karakteri şahane bir şekilde yansıttıkları için hepimiz çok beğendik. Sizin zevkinize uymamasına bir şey diyemeyiz, herkes için yapılmış bir film değil.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: okanakinci - 15 Mayıs 2016, 21:22:12
Açıkçası Deadpool enteresan bir karakter, ilgimi çekmedi değil. Fakat bu süper kahraman filmlerinde ipin ucu kaçınca takip etmeyi bıraktığım için izlemedim. Nasıl bir filmdir bilmiyorum ama bende ister istemez bir ön yargı oluşuyor.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: estelturin - 15 Mayıs 2016, 22:48:12
Eh ne diyelim seven herkesin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun !
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Rosemary - 15 Mayıs 2016, 23:59:27
Günümüzde artık filmleri sinemada ve evde izlemek diye bir şey var ve bu ikisi beklentiler dâhilinde kesinlikle aynı şeyler değildir. Bir filmi evde izliyorsanız ondan gerçekten istediğinizi almalısınız çünkü film bittikten sonra evde yine yalnız kalacaksınız ve izlediğiniz o şey sizi oturduğunuz yerden kaldırıp motive edebilmeli. Sinemada yayınlanan filmlerde ise özellikle ülkemizde belirli bir kültürün yaratılamamasından ötürü izleme bazen işkenceye dönüşebiliyor. Çeviri kötüdür, dublaj kötüdür, klima çalışmıyordur, yanında oturanlar yiyişiyordur, falan filan. Hatta bazen sinemaya gelen ve çok merak ettiğim bir filmi bekleyip evde izliyorum. Süper kahraman filmleri ise bunun tam tersi ben de.

Çoğu süper kahraman filmini evde izledim ve hiç sevdiğim olmadı. Örneğin Iron Man serisi, Thor serisi, Avengers, Spider-Man, Hulk gibi. Bu filmleri genelde çerezlik gördüğüm için artık sinemada izlemeyi tercih ediyorum ve şunu fark ettim ki bu tarz filmleri sinemada izleyince fazladan bir puan veriyorum.

Neyse, Deadpool. Karakteri hiç bilmem. Filmi sevdim ve eğlenceli buldum, zaten amacı da buydu. Görsel, hikâye, karakterler falan hakikaten hoştu. Girişi ayrı bir güzeldi. İlk defa bir süper kahraman filminde bu kadar eğlendim. Negasonic Teenage Warhead. Genelde küfrün akıllıca espri malzemesi olarak kullanılmasına da pek takılmam ki filmde de pek sıkıntı yoktu ama nedense sonlara doğru tıpkı Dünyayı Kurtaran Adam’da ki insanı çıldırtan ‘yakışıklı’ esprisi gibi hafiften bir terleme geldi, dediğim gibi klima bozuktu belki ondandır.

Ryan Reynolds’da müthişti. Bilin bakalım Deadpool bana gerçek hayattan kimi hatırlattı? Jeff Waters. Thrash metal gitaristidir. Konuşma tarzı, ses tonu, duruşu gibi birçok noktada basbayağı aynılar. Espri anındaki mimikler bile benziyor. Deadpool’u Jeff’ten çalmışlar haha. Bir izleyip karar verin. Buradan (https://www.youtube.com/watch?v=IzpwF0WA4ls).

Bir de geçen hafta Captain America Civil War’a gittim. Çok gereksiz bir filmdi bence. Yine her zamanki klasik yaşandı ve film bitince biz ve başka bir grup haricinde salonda kimse kalmadı ve sondaki sahneyi bir biz gördük.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Bay_Karamsar - 22 Mayıs 2016, 19:59:44
Karaktere sağdan soldan öğrendiklerim vasıtasıyla biraz aşinalığım vardı.

Öteki uyarlamalardaki ciddi havaya oranla, Deadpool'un kendini bile taşlayan tarzının verdiği rahatlık filmi izletir kılıyor. Gene de, ufak tanıtımlarının, tam olarak neyle karşılaşılacağı bilgisini vermesinden ötürü; varolandan fazlasını alamamışım gibi bir tatminsizliği de hissettim.

Akıl almaz işlere kalkışan ana karakterin zırvalıklarına odaklanmak en mantıklıs (İlginç bir öneri!)ı. Bu filmden keyif almak için kesin formül değil elbet.
Başlık: Deadpool 2’nin İlk Fragmanı Yayınlandı
Gönderen: mit - 04 Mart 2017, 23:46:30
Ryan Reynolds bombayı patlattı ve Deadpool 2'nin “No Good Deed” adlı ilk fragmanını kişisel Youtube hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Yayınlanan video bir “teaser trailer” olduğundan filmle ilgili hiçbir şey içermiyor… mu acaba? Kahramanımızın Süpermen müziği eşliğinde kostümünü giymeye çalıştığı telefon kulübesine bakarsak pek de öyle sayılmaz aslında. Çünkü dış duvarında “Nathan Summers Cumming Soon” şeklinde bir grafiti var. Çizgi roman hayranları bu adın Cable’ın gerçek ismi olduğunu biliyorlar elbette. Kulübenin içindeyse “Hope!” yazıyor, ki bu da Hope Summers’a, yani Mesih lakaplı mutanta işaret ediyor elbette.

Dikkat ederseniz Deadpool’un kostümünü giydiği kulübenin arkasındaki sinemada Logan filminin oynadığını da görebilirsiniz. Zaten her zamanki gibi Wolverine’e sürekli atıfta bulunmaktan kaçınamıyor kırık anti-kahramanımız. Son olarak sağda solda bir sürü Firefly posteri var ama bunun ne anlama geldiğini hiç bilmiyorum doğrusu. Stan Lee fragmanlara da çıkmaya başlamış bir de :)

https://youtu.be/Z5ezsReZcxU
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Grayswandir - 05 Mart 2017, 00:11:34
Fragman baştan sona şahane. Yalnız en sonda akan yazıyı okumadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz. Videodan yakalayıp okumak zor ama şuradan (https://www.reddit.com/r/movies/comments/5xhiix/official_deadpool_2_teaser_no_good_deed/dei4q8a/) okuyabilirsiniz. Gülmekten zor okudum gerçekten, muazzam. ;D
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Bay_Karamsar - 05 Mart 2017, 01:11:09
Deadpool kafası fragman :D Sen idealist kahramanlardan değilsin Pool! Sen de biliyorsun. Ayrıca Marvel karakterisin! Superman rolü yapmak niye :D?!

İlk Deadpool filmi Yapımcı Fox'un aklını başına getirmiş galiba. Fox'tan Legion dizisi ve Logan filmi gibi örnekler gelmeye başladı :)

@Grayswandir, fragman biter bitmez kapatınca haliyle kaçırmışım ;D Pool!
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: JCDenton - 05 Mart 2017, 03:07:37
Sadece daha fazla para, istedikleri tek şey bu.
Başlık: Ynt: Deadpool (2016)
Gönderen: Lordmuti - 05 Mart 2017, 12:15:13
Sadece daha fazla para, istedikleri tek şey bu.

Nasıl yani? Bir ŞİRKET, para kazanmak için mi daha güzel şeyler yapıp hedef kitlesini memnun etmeye ve genişletmeye çalışır? Aman allahım şu anda tüm dünyam başıma yıkıldı.

Eğlenceli fragman olmuş. Deadpool kafası zaten alıştığımız çizgiroman filmlerinden farklı. O kulübeye girip de kostüm değiştirmenin gerçekten ne kadar saçma olduğunu göstermeleri hoşuma gitti.