Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Kurgu Edebiyatı => Çizgi Roman & Manga => Konuyu başlatan: Raisor - 13 Ağustos 2012, 21:49:32

Başlık: Çizgi Roman & Manga Index
Gönderen: Raisor - 13 Ağustos 2012, 21:49:32
Çizgi Roman & Manga İndex

Hali hazırda canım sıkılıyorken, oldukça boşlanan şu bölüm için bir faydam dokunsun istedim, sonucu da bu oldu. Tabi "kolay bir iş, ne olacak yahu" diye başlayıp, iki saate yakın uğraşmış olmam ve sonuna yakın "yeter artık bitsin bu iş" demem, büyük ilginçlik tabi. Eklemeyi unuttuğum konular olduysa, ya da gelecekte yeni bir konu açtığınızda bu indexte de olmasını istiyorsanız, lütfen bana özel mesaj yoluyla bildiriniz.

- Amras Ringeril:                                           - Fırtınakıran:                                        - Nihbrin:

Watchmen (http://www.kayiprihtim.org/forum/watchmen-t8094.0.html)                                                   Buz ve Ateşin Şarkısı (http://www.kayiprihtim.org/forum/buz-ve-atethin-tharkysy8221-cizgi-roman-oluyor-t9763.0.html)                               Twilight Manga (http://www.kayiprihtim.org/forum/twilight-manga-t6702.0.html)

- Berker:                                                     - Fëanor:                                              - ronin47:

Ultimate Xmen (http://www.kayiprihtim.org/forum/ultimate-xmen-t7890.0.html)                                          Transfer Student Storm Bringer (http://www.kayiprihtim.org/forum/transfer-student-storm-bringer-t13023.0.html)      Galip Tekin'den Tuhaf Öyküler (http://www.kayiprihtim.org/forum/galip-tekinden-tuhaf-oykuler-t11605.0.html)
                                                                                                                          Tetikçi - Le Tueur (http://www.kayiprihtim.org/forum/tetikci-le-tueur-t13137.0.html)
- Black Helen:                                              - Highlord:                                             Thorgal (http://www.kayiprihtim.org/forum/thorgal-t11626.0.html)
Dresden Dosyaları (http://www.kayiprihtim.org/forum/dresden-dosyalary-cizgi-roman-oldu-t10029.0.html)                                          Bakuman (http://www.kayiprihtim.org/forum/bakuman-death-noteun-yazarlaryndan-t7804.0.html)
Spartaküs (http://www.kayiprihtim.org/forum/spartakus-cizgi-romanda-t9860.0.html)                                                                                                           - Ropinie Hysteria:
                                                                - magicalbronze:
- brisingr:                                                                                                               Zaman Çarkı (http://www.kayiprihtim.org/forum/zaman-carky-cizgi-roman-oldu-t7220.0.html)
                                                                 Buffy Vampir Avcısı (http://www.kayiprihtim.org/forum/buffy-vampir-avcysy-t7937.0.html)
A thousand years of snow (http://www.kayiprihtim.org/forum/a-thousand-years-of-snow-t7343.0.html)                               Deli Gücük (http://www.kayiprihtim.org/forum/deli-gucuk-t7757.0.html)
Zagor (http://www.kayiprihtim.org/forum/zagor-t7292.0.html)                                                          Dracula (http://www.kayiprihtim.org/forum/dracula-t6950.0.html)
                                                                 H.P. Lovecraft (http://www.kayiprihtim.org/forum/hp-lovecraft8221-cizgi-romany-cykty-t6856.0.html)
- boromir:                                                    Iron Man Extremis (http://www.kayiprihtim.org/forum/iron-man-extremis-t7324.0.html)
                                                                 Ölüm: Yaşamanın Ağır Bedeli (http://www.kayiprihtim.org/forum/olum-yathamanyn-adhyr-bedeli-t6947.0.html)
Babar Conan (http://www.kayiprihtim.org/forum/barbar-conan-t8888.0.html)                                                The Wormworld Saga (http://www.kayiprihtim.org/forum/the-wormworld-saga8221-artyk-turkce-t9587.0.html)
                                                                 Wolverine Sahnede! (http://www.kayiprihtim.org/forum/wolverine8221-sahnede-t8301.0.html)
- Darly Opus:                                               World of Warcraft / Çizgi Roman (http://www.kayiprihtim.org/forum/world-of-warcraft-cizgi-roman-t6951.0.html)

Bağdat'ın Aslanları (http://www.kayiprihtim.org/forum/badhdatyn-aslanlary-t7042.0.html)                                         - Marius:
V for Vandetta (http://www.kayiprihtim.org/forum/v-for-vendetta-t7041.0.html)
                                                                JBC'den Star Wars Atağı (http://www.kayiprihtim.org/forum/jbcden-star-wars-atadhy-t9564.0.html)
- devrimk:                                                   Zehirli Şeker (http://www.kayiprihtim.org/forum/zehirli-theker-t7035.0.html)

Harakiri (http://www.kayiprihtim.org/forum/harakiri-t11097.0.html)                                                       - Mit:
Seyfettin Efendi ve olağanüstü maceraları (http://www.kayiprihtim.org/forum/seyfettin-efendi-ve-oladhanustu-maceralary-t10041.0.html)
Vahşet ile Dehşet (http://www.kayiprihtim.org/forum/vahthet-ile-dehthet-t12672.0.html)                                        Assassin's Creed: The Fall (http://www.kayiprihtim.org/forum/assassins-creed-the-fall-t8447.0.html)

- Dúrgonath:                                               - Moonstone:

Fantastik "üç"lü (http://www.kayiprihtim.org/forum/fantastik-uclu-t9486.0.html)                                           Dr. Jekyll ve Bay Hyde (http://www.kayiprihtim.org/forum/dr-jekyll-ve-bay-hyde-t11707.0.html)
The Sandman (http://www.kayiprihtim.org/forum/the-sandman-t7056.0.html)

Umarım bir faydam dokunabilmiştir. ^^

Dip not: Önizlemenin Index yaratırken yararsız olduğunu az önce forum ispatladı efenim ^^
Başlık: Ynt: Çizgi Roman & Manga Index
Gönderen: TheSpell - 13 Ağustos 2012, 22:00:55
Çok yararlı ve güzel bir başlık olmuş. Kısa sürede istediğim yere ulaşabileceğim bu sayede. Teşekkürler :)
Başlık: Ynt: Çizgi Roman & Manga Index
Gönderen: Fırtınakıran - 13 Ağustos 2012, 22:02:24
Çizgiromanlar konuyu yayınlayanlar yerine A, B, C gibi alfabetik sıralarda kendi isimleriyle kategorilendirilse daha iyi olur. Konuyu açanlar burada forumda herhangi bir konu açmış gibiler çünkü. Hani bunların yazarları bizler değiliz. O nedenle çizgiromanlara göre kategorilendirmek bence daha sağlıklı olacaktır. Üyeler olarak bu bölümde bir yaratıcılığımız yok ne de olsa :).
Başlık: Ynt: Çizgi Roman & Manga Index
Gönderen: Raisor - 13 Ağustos 2012, 22:07:32
Çizgiromanlar konuyu yayınlayanlar yerine A, B, C gibi alfabetik sıralarda kendi isimleriyle kategorilendirilse daha iyi olur. Konuyu açanlar burada forumda herhangi bir konu açmış gibiler çünkü. Hani bunların yazarları bizler değiliz. O nedenle çizgiromanlara göre kategorilendirmek bence daha sağlıklı olacaktır. Üyeler olarak bu bölümde bir yaratıcılığımız yok ne de olsa :).

Oo. Hiç düşünememiştim bunu. Ben hangi üyenin hangi mangayı tanıttığına göre düzenlemiştim Index'i. Haklısın bu konuda. Uygun bir zamanda bir düzenleme yapabilirim.

Bir de dip not olarak şunu ekleyeyim, konuyu açarken ön izlemede her şey düzgün görünse de, konuyu açtıktan sonra biraz karışmıştı yazılar. Yine de durdum tekrardan düzenledim şu anda. Konuya ilk girdiklerinde "Bu ne yahu her şey karıştı" diyen üyeler için söylüyorum bunu. ^^