Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Kurgu Edebiyatı => Çizgi Roman & Manga => Konuyu başlatan: Denaro Forbin - 19 Mayıs 2014, 17:25:49

Başlık: Superman Yeni Dünya 2 Raflarda
Gönderen: Denaro Forbin - 19 Mayıs 2014, 17:25:49
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2014/05/superman-yeni-dunya-cilt-2-top.jpg)

Son 2 ay çizgi roman açısından yüzümüzü güldüren pek çok gelişmeyle geçti. Bunlardan biri de YKY’nin Superman – Yeni Dünya serisine başlamasaydı. İstikrarını sürdüren YKY 2. ciltle meraklı okurlarla buluşuyor.

2. ciltte de genç Clark Kent‘in gelmiş geçmiş en büyük süper kahraman olma yolundaki adımlarını izlemeye devam ediyoruz.

Yirmili yaşlardaki Clark Kent’i yalnız kalmaya mahkum eden şey gücüydü. Gücü yüzünden herkes başka bir gezegenden gelen bu ziyaretçiden korkuyordu. Onun gücü, Parazit denen yaratığın istediği şeydi. Ve herkese büyük bedel ödetecek olan işte bu güçtü.

Alıntı
Kariyerine yeni başlayan Çelik Adam’ın karşısına çıkan en büyük tehdit, güçlerini çalıp kendi yeteneklerine katan bu tuhaf yaratık olacaktı. Onlardan biri olmaya zorlandığı anda kahramanımız insanların ne kadar kırılgan varlıklar olduğunu anlayacaktı. Fakat zayıflığı, hayatına giren ve bütün dünyasını altüst eden bir kadın olacaktı. New York Times #1 bestseller SUPERMAN YENİ DÜNYA: CİLT 1 (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/superman-yeni-dunya-cilt-1/)‘in devamı olan bu kitapta yazar J.Michael Straczyniski ve çizer Shane Davis, Krypton’un son evladıyla ikinci bir macera için geri dönüyorlar ve bir Kryptonlunun kalbinin bile kırılabileceğini anlatıyorlar.

J. Michael Straczynski yazmaya ve Shane Davis resimlendirmeye devam ederek Çelik Adam‘ın alternatif senaryosundaki ikinci adımı atıyor ve Yapı Kredi Yayınları (http://www.kayiprihtim.org/portal/yayinevi/yapi-kredi-yayinlari/) da Türkçe olarak bizlerle buluşturuyor. Çevrimenliğinyse, tıpkı ilk ciltte olduğu gibi, Anıl Bilge (http://www.kayiprihtim.org/portal/cevirmen/anil-bilge/) üstenliyor.

Tanıtım ve künye bilgileri için buraya (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/superman-yeni-dunya-cilt-2/) tıklayabilirsiniz.

Haber: Hazal "Fırtınakıran" Çamur (http://www.kayiprihtim.org/portal/kose-yazari/hazal-camur-firtinakiran/)