Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Liman Kenti => Yolgeçen Hanı => Genel Kültür => Konuyu başlatan: 01001011 - 16 Temmuz 2014, 17:01:53

Başlık: Namütenahi Fanzin
Gönderen: 01001011 - 16 Temmuz 2014, 17:01:53
Merhabalar,

Bu forum adı altında bildiğiniz üzere alt kültürü yaşatıyoruz, nefes almasını sağlıyoruz. Geçenlerde aklıma takılmıştı, neden fanzin çıkarmayayım diye. Bunu arkadaşlarımla paylaştım. Onlarda sağolsunlar beni kırmadılar.

3 arkadaş tarafından yazılan bir fanzin çıkarıyoruz. İsmi Namütenahi. Bu ismi ben buldum, daha doğrusu bir anda aklıma geldi. Sonsuz, sonsuzluk anlamında.

İlk sayı bu ay sonunda çıkacak büyük ihtimalle. İstanbul/Bakırköy çevresinde olduğumuz için dağıtım merkezimiz Bakırköy olacak. İlk sayı için 30 tane basım yapacağım. Meydanda 3-4 gün dağıtacağım. Kalanları da kafelere, kitapçılara, gazeteçilere bırakacağım. (Kafe büyük bi ihtimalle Sığınak Kafe olacak)

Bakırköy yakınlarında oturan arkadaşlara elden verebilirim isterlerse.

*Bedava* dememe gerek yok sanırım.

 :hihi

İlk sayımızda ben (Kemâl), uzun soluklu olmasını planladığım bir hikaye ve bir konu hakkında görüşlerimi, diğer arkadaşım Fatih baklavalarıyla ünlü bir fantastik karakteri tanıtıcak. Öbür arkadaşım Ozan ise FRP Günlükleri adı altında FRP'yi sevip sevdirmek, öğretmek amacıyla yazılarını paylaşacak. Tabii ek olarak şeyler de var. Onları da okuyunca görürsünüz.

Fanzin önemli bir kültür.
Belki edebiyatın kalbi değil ama atar damarı olabilir.
Namütenahi Fanzin çıktığı zaman buradan bilgilendirmesini yapacağım.
Teşekkürler şimdiden.