Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Rıhtım Alabanda => Önceki Yıllar => 7. Yıl => Konuyu başlatan: Fırtınakıran - 20 Şubat 2015, 22:44:33

Başlık: Okur Yorumları Projesi Yayında!
Gönderen: Fırtınakıran - 20 Şubat 2015, 22:44:33
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2015/02/okur-yorumlari.jpg)

Forum denilince aklınıza o korkunç tablo geliyor, değil mi? Türkçenin katledildiği, “emeğe saygı, +rep” jargonunun havada uçuştuğu, insanların hunharca birbirine sözlü saldırdığı alanlar desek yalan olmaz sanıyoruz. Ama belki de hepsi öyle değildir. Belki de, Kayıp Rıhtım forumlarında bu algının çok ötesinde bir oluşum gizlidir. Hiç düşündünüz mü?

Forumlarımızdaki yorumların “beğendim”, “güzel kitap”, “şu karakter süper” gibi basit tabirlerden oluştuğunu sananlara bu defaki 7. Yıl Şenlikleri (http://www.kayiprihtim.org/portal/projeler/kayip-rihtim-7-yil-senlikleri/) projemiz ile hodri meydan diyoruz!

Hem değerli üyelerimizin leziz yorumlarını herkese göstermek, hem de onları hak ettikleri gibi takdir edebilmek adına bu projemizi sizlere sunuyoruz!

Bu proje paylaşımcılık, destek ve en önemlisi Kayıp Rıhtım üyelerinin birbirine verdiği değeri göstermek adına üyelerle inşa edildi. Çünkü bu projenin tek bir amacı vardı: “Kendin dışında bir başkasının beğendiğin yorumunu öne çıkar. Onu bize öner. Biz de projeye dahil edelim.”

Şimdiyse karşınızda gelen sayısız tavsiyelerden oluşan bir havuzdan seçme yorumlar var. İsterdik ki hepsini sizlere ulaştıralım, ama o zaman o kadar uzun bir proje olacaktı ki amacından sapabilirdi.

Bu kadar açıklama yeterli! İşte Kayıp Rıhtım forumlarının üyelerinin o forumda nelere imza attıklarının kanıtları burada gizli!

Hazır olun, uzun bir liste sizleri bekliyor!


ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN! (http://www.kayiprihtim.org/portal/projeler/okur-yorumlari/)
Başlık: Ynt: Okur Yorumları Projesi Yayında!
Gönderen: Lordmuti - 20 Şubat 2015, 22:55:24
Emeğine sağlık admin kardeş çok güzel yazılar falan olmuş +rep[*]Vurmayın![/*]

Yorum yapan, yollayan, derleyen düzenleyen herkese teşekkürler. Hepsini bir anda okumaya çalışmayın, bilgi bombardımanı beyninize aşırı yükleme yapabilir. Yavaş yavaş okunacak, üzerine düşünülecek bir çalışma olmuş.
Başlık: Ynt: Okur Yorumları Projesi Yayında!
Gönderen: TheWalkingIdeas - 20 Şubat 2015, 23:04:00
Forumda bulunduğum ufak zaman dilimine rağmen çalışmaya bir yorum sokabilmiş olmama çok sevindim. Seneye tekrar düzenlenirse aynı etkinlik hedefimi söylüyorum 15 yorum sokabilmek :)

Başlık: Ynt: Okur Yorumları Projesi Yayında!
Gönderen: mit - 20 Şubat 2015, 23:07:03
Çok güzel bir çalışma oldu gerçekten de. Hem Rıhtım'ın doluluk açısından diğer forumlardan farkını ortaya koymuş olduk hem de hep birlikte bir işe imza attık. Emeği geçen herkese teşekkürler :)
Başlık: Ynt: Okur Yorumları Projesi Yayında!
Gönderen: Elendil_XX - 20 Şubat 2015, 23:19:18
Bence de harika bir proje oldu bu. Rıhtım'ın boş beleş bir site olmadığını cümle aleme göstermiş olduk. Bulunduğumuz tüm sosyal mecralardan bu projeyi duyurup paylaşalım arkadaşlar. Ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur.
Başlık: Ynt: Okur Yorumları Projesi Yayında!
Gönderen: Fırtınakıran - 23 Şubat 2015, 09:32:57
Bence de harika bir proje oldu bu. Rıhtım'ın boş beleş bir site olmadığını cümle aleme göstermiş olduk. Bulunduğumuz tüm sosyal mecralardan bu projeyi duyurup paylaşalım arkadaşlar. Ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur.

Konuştuğum kişilere sitemizi anlatırken sıra foruma gelince yüzler ekşiyor. İmla kurallarına ne kadar dikkat ettiğimizden ve mesaj diliyle foruma gönderide bulunmadığımızdan bahsediyorum ben de uzun uzun. O zaman bir durup düşünüyor insanlar, ama somut örneğini göstermek en iyisi.

Sizlerin güzel yorumlarını sonunda ön plana çıkarmış olduk :). Geçtiğimiz günlerde facebook sayfamızda da böyle bir yorum olmuştu. Bir kitabı soran üyeye forumu adres gösterdiğimizde "orada iyi, güzel demişlerdir en fazla" tarzında bir cevap almıştık.

Bu projeyle bu defa böyle düşünen herkes cevabını aldı :). Ve Elendil'in dediği de oldukça doğru. Burada geçirdiğiniz zamanı bir düşünün. Site kapanınca yaşadığınız boşluğu tekrar hatırlayın. Ondan sonra da forumumuzun o bilindik "forum" kapsamından ne kadar uzak olduğunu göstermek adına projemizi paylaşma fikrini gözden geçirin :).

Hem bu projenin amacı değil miydi paylaşmak :D?

Hepiniz bir harikasınız! İncelemelere taş çıkartan yorumları önümüzdeki sene de toplamaya devam edeceğiz gibi görünüyor.