Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Kurgu Edebiyatı => Korku & Gerilim Eserleri => Konuyu başlatan: Denaro Forbin - 19 Haziran 2015, 19:27:31

Başlık: Ölüm Şifresi - Kayahan Demir
Gönderen: Denaro Forbin - 19 Haziran 2015, 19:27:31
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2015/06/olum-sifresi-ust.jpg)

Çağdaş Esaret Kampı (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/cagdas-esaret-kampi/) ve Korku Kampı (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/korku-kampi/) gibi korku&gerilim türündeki eserleri ile tanıdığımız Kayahan Demir (http://www.kayiprihtim.org/portal/yazar/kayahan-demir/)’in, yine aynı türe mensup yeni bir kitabı daha raflardaki yerini aldı: "Ölüm Şifresi (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/olum-sifresi/)".

Aynı zamanda FABİSAD üyeleri arasında da bulunan Kayahan Demir, bu yeni kitabıyla birlikte tür içerisindeki yerini de iyice sağlamlaştırıyor.

Subliminal Mesaj” ve “25. Kare” tekniklerini konu alan, “Korku&Gerilim” türünde kaleme alınmış ilk roman olma özelliğini de taşıyan “Ölüm Şifresi”nin konusu ise şöyle:

Alıntı
Bir kurs hayatınızı ne kadar değiştirebilir? Size kaybettiğiniz tüm yeteneklerinizi yeniden kazanacağınızı vaat etseler inanır mısınız?

Bir sabah uyandığınızda çalışma masasının üzerinde karşılaştığınız resimleri uyurken yapmış olabileceğinizi düşünür müydünüz? Peki, resimlerde yazan tarih üç gün sonrasını gösterse ve bu tarihte resimdeki kişinin öleceğini biliyor olsanız ne yapardınız?

“ÖLÜM ŞİFRESİ” size bu soruların cevabını verecek! Hatta alelade bir cevaptan çok daha fazlasını… Ünlü ressam ile birlikte şifreleri çözecek ve kendi bilinçaltı dünyanızla yüzleşmek zorunda kalacaksınız!

Hiç Yayınları (http://www.kayiprihtim.org/portal/yayinevi/hic-yayinlari/) etiketiyle raflardaki yerini alan kitabın künye bilgisine ise buradan (http://www.kayiprihtim.org/portal/yayinevi/hic-yayinlari/) ulaşabilirsiniz.

Haber (http://www.kayiprihtim.org/portal/2015/06/14/kayahan-demirden-yeni-kitap-olum-sifresi/): B. Doğukan "Denaro Forbin" Şahin (http://www.kayiprihtim.org/portal/kose-yazari/bahri-dogukan-sahin/).