Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Liman Kenti => Yolgeçen Hanı => Güncel => Konuyu başlatan: andreyfyodorovich - 23 Ağustos 2015, 19:22:40

Başlık: İş ile ilgili bir anketimsi
Gönderen: andreyfyodorovich - 23 Ağustos 2015, 19:22:40
Merhabalar.

En kötü iş deneyimleriniz nelerdir? Sebepleriyle birlikte anlatabilir misiniz?

Benim için zamanında yaptığım palyaçoluk ve çağrı merkezi çalışanlığı en kötüleridir. Sıcağın altında otoyolun kenarında peruktan, kıyafetten nefre ede ede broşür dağıtmak çok kötüydü. Çağrı merkezinde de küfür, azar yiyip karşılık verememek berbat bir histi. Sizlerin deneyimlerinizi de almak isterim. Sevgiler.
Başlık: Ynt: İş ile ilgili bir anketimsi
Gönderen: Fırtınakıran - 23 Ağustos 2015, 19:31:43
Bu edebiyatla ilgili bir tartışma konusu değildir. Tartışma Platformu edebiyatla ilgili konular içindir. O nedenle bu konu Güncel kategorisine taşınıyor.

Taşındı.
Başlık: Ynt: İş ile ilgili bir anketimsi
Gönderen: andreyfyodorovich - 23 Ağustos 2015, 19:57:13
Böyle bir yer de mi varmış? Bilmemek değil, öğrenmemek ayıpmış, bundan sonra bu tür şeyleri buraya yazarım.

Teşekkür edildi.
Başlık: Ynt: İş ile ilgili bir anketimsi
Gönderen: maviadige - 09 Nisan 2016, 23:30:28
Bir bölüm okuyup mezun olduktan sonra hayal kırıklığına uğramak oldukça kötü. Aradığınız huzurlu ortamı bulamazsanız hergün zehir oluyor size. Sanayide çalıştığımda kış soğuğu yüzünden bayağı zorlanmıştım. Sırf tecrübe edineyim diye çok uğraştım. Sonuçta sadece sinirlerim bozuldu. İlk kez bölümle ilgili çalışmaya başlayınca bir de değeriniz olmuyor. Bir de şöyle bir algı var işverende. Ağzı iyi laf yapan, yani girişken olan çok daha başarılı olacak. Özellikle bu önyargıdan bıktım. Neyse daha fazla detaya girmek istemiyorum. Özelde istediğiniz işi bulamıyorsunuz sınavlara hazırlanıyorsunuz. Bu da nedense diğerlerine batıyor, sizin işiniz özelde diyorlar. Özelin sıkıntılarını bilseler bu kadar rahat konuşurlar mıydı bilmiyorum. Ne yapacağımı zaten hiç bilmiyorum.
Başlık: Ynt: İş ile ilgili bir anketimsi
Gönderen: VeRMiNaaRD - 10 Nisan 2016, 00:00:35
Aselsan - Öğle araları yarım saat olup yemekleri çok kötüydü. Mesai saatleri trafik sorunu yaşanmasın diye 7:30 - 16:30 olduğundan daha horozlar ötmeden, kargalar gak demeden uyanıyorduk! Evet akşam erken çıkıyorsun ama sabah erken kalkmak zorunda olduğundan yine erken yatmak zorunda kalıyorsun. iPhone gibi internete bağlanan bir iletişim cihazını içeri sokmak serbest olduğu halde sadece kitap okuyabildiğim Kindle yasak. O kısacık öğle arasında kitap okurken sayfa geçiş esnasında tesis havaya uçuyor sanırım!