Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Kayıp Rıhtım => Duyurular => Konuyu başlatan: mit - 17 Ekim 2015, 13:07:05

Başlık: Kerem Beyit’in Ejderhalarıyla Süslü Kol Saatleri Kayıp Rıhtım'a İndirimli
Gönderen: mit - 17 Ekim 2015, 13:07:05
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2015/10/mainili-kerembeyit-clock.jpg)

Kerem Beyit’in Ejderhalarıyla Süslü Kol Saatleri Mainili’de!

Özellikle tasarladığı fantastik takı ve aksesuar çeşitleriyle gönlümüzü fetheden tasarımcı Mainili’den ünlü illüstratör Kerem Beyit’in çizdiği ejderhalarla süslü kol saati tasarımları satışa sunuldu.

Öncelikle Mainili’den bahsedelim biraz. Kendisi üniversiteyi bitirdikten hemen sonra bu işe atılmış. Yola sıfırdan başlayan tasarımcımız yoğun uğraş ve azim sonrası ortaya çok güzel işler çıkarmış. Tasarımlarına bir parça sanat katmayı ihmal etmeyen Mainili, bu işe kendi çizimleriyle start vermiş. Bir süre sonra, kendi çizimlerinin yanına Meredith Dillman’ı eklemiş. Ve ardından çoğumuzun tanıdığı bir isim, illüstratör Kerem Beyit’in çizimleri de tasarımlardaki yerini almış.

Peki Mainili’de neler var? Ne bulacağız? Cevabı; ne yok ki? Bu türden hoşlanan biriyseniz zevkinize uygun birçok şey bulabilirsiniz. Telefon kapaklarından bileziklere, posterlerden anahtarlıklara, çantalara, kolyelere kadar pek çok şey barındırıyor.

Bu haberimizin ana konusu ise Kerem Beyit’in ejderha çizimlerinden oluşan saatler! Çizimlere özel tasarımla ortaya çıkan bu el yapımı saatler oldukça hoş ve etkileyici gözükmekte. Örneğin ejderhaların yaşadığı mağaralardan esinlenerek tasarlanmış bronz kasada farklı renkteki düğmeler, hazinelerini temsil ediyor. İki parça halinde bulunan kayışı da dilerseniz ayırıp ince veya kalın olarak kullanabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan saatleri Mainili’nin kendi sitesinden (http://mainili.com/tr/watches/dragon-watches) temin edebilirsiniz. Ayrıca diğer tüm ürünlere de yine siteden ulaşmanız mümkün. Giriş için buraya (http://mainili.com/tr/)tıklayın.

Ayrıca Kayıp Rıhtım okurlarına özel indirim de var! Alışveriş yaparken Kupon Kodu kısmına KAYIPRIHTIM yazdığınız takdirde satın alacağınız üründe %30 indirim uygulanacak!

Bunun yanında sizlere Mainili’nin Facebook sayfasını da takip etmenizi öneriyoruz. Hem güncel yaptığı işleri görebilir hem de sayfaya özel yapılan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.