Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Kurgu Güncesi => Kurgu İskelesi => Konuyu başlatan: Michael Evans - 22 Nisan 2008, 15:00:47

Başlık: Kasabanın Karanlığı - [2. Sezon Finali Yayınlandı!]
Gönderen: Michael Evans - 22 Nisan 2008, 15:00:47
2. Sezon finaline ulaşmak isteyenlerin, bana maille ulaşmaları rica olunur.

Not: Link koymuyorum çünkü reklama girebilir.

Mail Adresim: michael_evans_15@hotmail.com

Hikayenin devam edeceğini söylemiştim. Aslında siz fark etmeseniz de ediyor zaten =). Fakat üniversitede olduğum için ve bilgisayarım olmadığı için elden yazıyorum. Yazın toparlayıp hikayeyi bitirmeyi planlıyorum.

Devam kararından sonra olay iyice sarpasardı. Verdiğim sözü tutamadığımın farkındayım ve bu yüzden herkesten özür dilerim. Basit bir internet hikayesi için kimsenin bu kadar beklemeyeceğini de. Ben de beklemem şahsen. Ama yazın devam ettiğim yerde okumak isteyenler olabilir. Çünkü yazın gelecek bölümlerde hikayenin önceki kısmını okuyanlar için özet bölümler olacak. Böylece kimse unuttuğu yerler için yeniden okumak zorunda kalmayacak.

Yeni bazı bilgiler vereyim:

Bu zamana kadar açığa çıkan tüm olaylar 'Kasabanın Karanlığı: Geçmiş ve Bugün' özel bölümü altında kronolojik olarak toparlanacak ve açıklanacak. Böylece bir çok nokta açığa çıkacak.

Bir aralar sözünü verdiğim 'Kasabanın Karanlığı: Geçmişin Parçaları' adlı ara sezon muhtemelen 3. sezonun geneline yayılacak ve 3. sezon hikayede bugüne kadar kısalttığım şeyleri eklediğim uzunca bir sezon olacak.

Yayınlanacak ilk yeni bölüm 4 bölüm uzunluğunda olan 2. Sezon Finali: Dönüş'ün 2. kısmı olacak. Hatırlarsanız 2. Sezon 15. Bölüm: Dönüş (Kısım I)di ve tek bölümdü. Şimdi yazmış olduğum 3 bölüm uzunluğunda 2. Sezon 16. Bölüm: Dönüş (Kısım II) dediğim gibi ilk yayınlanan bölüm olacak.

3. Sezon için şu anlık belirlenen bölüm sayısı 20 olmakla birlikte en fazla 24'e kadar uzayacaktır. Çünkü hikayenin bir şekilde toparlanması gerek. Bölümler uzadıkça hikayenin dağılma ihtimali çok yükseliyor. 2. sezonda başıma neredeyse bu geliyordu. Şükür ki yarattığım her sorunun cevabını bulabildim =P

Hikaye takviminde 4. sezon olayı şu an askıya alınmıştır. Gençlerin hikayesi 3. sezon bitiminde tamamen toparlanacaktır. Hikaye tarafımdan baştan sona yeniden okunup sorulmuş olan sorular bir kenara not edilip, cevaplarının verileceği bölümler belirlenecek ve hikayeye uyarlanacaktır. Böylece hiçbir sorunun cevapsız kalmaması sağlanacaktır.

Olur da çok küçük bir ihtimalle bir 4. sezon olursa bu hikayenin ilk kuşağının (Atilla, Fulya, Gizem, Çağan, Kerim ve diğer karakterler) gençliklerindeki hikayeleri anlatılacaktır. Bu da tabi ki sadece onların hikayesinde kalan boşlukları doldurmak için yapılabilir. Çok da önemli değil aslında.

Biraz da Spoiler:

-2. Sezon finalinde gerçekten önemli karakterlerden bir veya birkaçı ölecek.

-2. Sezon finaliyle başlayan süreçte Tolga belki de hayatının en önemli sınavını verecek. Hata yapan tek kişinin ikizi olmadığını anlayacak.

-Cansu'nun herkesten sakladığı bir sır ortaya çıkacak. Burada yapmak istediğim bir açıklama var: Cansu hikayeye her zaman etkin bir şekilde katmak istediğim ama hiçbir zaman başaramadığım bir karakter oldu. Belki de bu yazım gücümün yetersizliğinden kaynaklanıyordur. Ama bunu telafi etmek için 3. sezonda Cansu'ya yepyeni bir hikaye hazırladım. Birkaç bölüm sadece ve sadece onun üzerine olabilir.

-Kehanetin ve Murat'ın kehanetteki çocuk olduğuna dair işaretlerin ne olduğu açıklanacak. Kehanet hikayesi Çağan ve Gizem'in flashbackleriyle desteklenip tamamlanacak.

-Zamanda gidip gelme olayının mantığı tamamen açıklanacak. Bu konuda hikayede bir çelişki oluşmayacak.

-Yiğit 3. sezonda önemli bir karakter olacak.

-Tunç'un hikayesi oldukça sınırlandırdım. Muhtemelen bu sezon finalinde hikayesi tamamen bitecek. Önemli bir karakter olarak düşünmüştüm. Ama sezon boyunca hiçbir zaman o kadar ön plana çıkamadı hikayede. Hep destekleyici karakter oldu. Bazı gizemlerin açığa çıkmasını sağladı. Eğer sezon finalinde ölmezse, 3. sezonda çok az görünecek.

-Selin'in güçlerinin nasıl olabileceği konusu 3. sezonun 2. ya da 3. bölümünde anlatılacak. Hikayesi, Murat dışında başka karakterlere de bağlanacak, böylece boşlukları doldurulacak.

-3. Sezonun 1. Bölümünün adı: Gidenlerin Ardından olacak.

-2. Bölümünün adı: Sil Baştan olacak.

-İsimlerinden tahmin edebileceğiniz gibi 2. sezonun toparlayıcısı ve yeni sezona geçiş amacıyla yazılmış bölümler olacak.

-3. sezonun flashback mantığı 2. sezondaki gibi olacak. Ama yine bazı bölümler, tümüyle flashback olabilir.

-Tahmin edilmesi güç olan bir aşk doğacak. Özge bu aşkın kahramanlarından biri olacak ve geçmişinden gelen diğer bir kişi ve yeni sevgilisi arasında kalacak.

-Özel güçlerin tam olarak ne olduğu, Güç'ün ne olduğu 3. sezon sonlarına doğru açıklanacak.

-Bazı ölmüş karakterler yeniden görülecek.

-3. Sezondaki kötü karakter Emir olmayacak. Kasabaya Tolga'yla birlikte dönen karakterlerden biri olacak ve onların başına yeni belalar açacak.


Şimdilik bu kadar yeterli. İlginize teşekkürler.

Not: Kasabanın Karanlığı, Kayıp Rıhtım'da devam etmeyecek. Niye hala burayı kullanıyorsun, derseniz de hikaye hep bu siteden okundu ve okurlar hala burayı takip edip bana sorular soruyor. Onları önemsediğim için yazdım.

Not2: Ya unutmadan, hikayemin 2 sezonunun aldığı toplam görüntülenme sayısı hala aşılamamış. Umarım bir gün bu sitede böyle bir hikaye yazılır.
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: magicalbronze - 22 Nisan 2008, 16:04:18
Asıl sana teşşekkürler heyecanımızı ve merakımızı bir kat daha arttırdın. İtirafların ve yeni sezonun ilk bölümü için yaptığın tanıtım fragmanı harkulade olmuş. Yalnız itiraflardan bir tanesi olan Özge ve Tolga aşk yaşayacaklardı olayı benimde kafamda çok net bir şekilde oluşmuştu. Hatta geçen sezondaki son bölümde Tolga Özge ağlarken onun kafasını okşaması sırasına bir şeylerin olacağını bayağı bir düşündüm ama olmadı. "Herhalde yeni sezonda olacakbu aşk..." dedim ama tüm hayallerimi yıktın.. :P
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: Michael Evans - 22 Nisan 2008, 17:20:48
Ama onlar kuzen =)... Bunu yapmam imkansız :P

Bir de bu tanıtım ilk bölüm için değil sezonun geneli için tanıtım. Ama tabi 1. sezonun tanıtımında da ilk bölümler üzerine kurmuştum fragmanı bunda da öyle oldu...  :)
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: timidity - 23 Nisan 2008, 01:00:17
süperr ikinci sezon çok ilginç ve aşk dolu geçicek çok sevindim buna :D zaten böle bi hikayede aşk olmazsa olmaz puff gerçek hayatta olmsa bile hiç olmasa hikayelerde okuyalım:D:(

kuzenlerde aşk yaşabilrim bunu Tolga ya yapma biraz dramatik olsun. Cansu-Özge saç baş girişsinler:P :yup hatta mümkünse Tolga Çiğdem e aşık olsun:D Saçmaladım galiba hikaye dallas filimine döndü...:):)

 ben fazla saçmaamadan yorumuma son verim:D he bu arada okuyucun yok ne demek ölee biz neciyiz burda:@ Ben daha ölmedim:P :hönk
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: Michael Evans - 23 Nisan 2008, 08:13:29
Teşekkür ederim  ;D

Ya aşk kesinlikle olmalı ama benim 1. sezonda çok hızlı bir tempoyla ilerlemem gerekti. Aşka vakit ayıramadım. Ama 2. sezonda böyle olmayacak emin olabilirsiniz...
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: veritaserum - 25 Nisan 2008, 14:14:34
Teşekkür ederim  ;D

Ya aşk kesinlikle olmalı ama benim 1. sezonda çok hızlı bir tempoyla ilerlemem gerekti. Aşka vakit ayıramadım. Ama 2. sezonda böyle olmayacak emin olabilirsiniz...
he şunu bileydin :P

şimdi ne desem bilemiyorum. güzel oomuş diyicem, bayatladı. çok güzel olmuş diyicem, o hepten bayatladı. sen öyle dedim kabul et :P

heyecanı doruğa çıkartıp bombayı orada patlatmayı seviyorsun. bu gerçekten merak uyandırıyor ve şu an çatlıyorum :D
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: Michael Evans - 25 Nisan 2008, 19:47:19
he şunu bileydin :P

şimdi ne desem bilemiyorum. güzel oomuş diyicem, bayatladı. çok güzel olmuş diyicem, o hepten bayatladı. sen öyle dedim kabul et :P

heyecanı doruğa çıkartıp bombayı orada patlatmayı seviyorsun. bu gerçekten merak uyandırıyor ve şu an çatlıyorum :D

teşekkür ederim =). ama olayın heyecanı orada =).

okuyanların hepsi mükemmel yorumlar yapıyor vallahi hayal etmezdim bu kadar iyi bir hikaye çıkarabileceğimi ilk seferimde =)
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: Michael Evans - 26 Nisan 2008, 20:24:11
2. Sezonun konusunu kafamda büyük ölçüde oturtunca yeni bir fragman yazmaya karar verdim. 2. sezon hakkında yepyeni bilgiler veriyor.

Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış

Yepyeni Yüzler, Yepyeni Hayatlar

"Adım Tunç Mutlu. Buraya bu yaz babamın tayiniyle geldik."

Hepsinden Önemlisi Yepyeni Umutlar
"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!"

Herkes Kendisine Yeni Bir Yol Çizmişti
"Bu sene yapılacak erken seçimlerde, milletvekili adayıyım."

Fakat Hala Oralarda Bir Yerlerde
"Sana yapılanların farkında değil misin?"

Yarım Kalmış Bir İntikam Vardı
"Hala peşinde olabileceğinden hiç korkmuyor musun?"

Karanlık Gerçek Yüzünü Gösterecek
"En baştan beri beni kullandın!"

Dünyada Güvenilebilecek Tek Şeyin
"Oraya gitmelisin Tunç. Yoksa her şey daha da kötüye gider."

Kendi Benliğimiz Olduğu Öğrenilecek
"Sen benim en iyi dostumdun! Bunu nasıl yaparsın?"

Not 1: Tunç Mutlu karakteri, magicalbronze nickli adminimiz Hakan Tunç'dan esinlenerek yaratılmıştır. Yeni sezonun en önemli karakterlerinden biridir.
Not 2: Bu fragman daha çok sezonun 2. yarısı üzerine oldu. Hikayenin gidişatı değişebilir tabi ama kafamdaki senaryoya sadık kalmaya çalışacağım.
Not 3: Biliyorum biliyorum böyle giderse dayanamadan hemen yeni bölüm yazacağımı düşünüyorsunuz ama tutacağım kendimi. Yeni sezon için enerji depolamam gerek.
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: veritaserum - 26 Nisan 2008, 20:44:29
bravo hakan abi kasabaya kadar girdin ;D

bence tutma bırak o enerjiyi ;D yaz işte bir an önce :P ama tabi sen de haklısın öss felan..
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: Michael Evans - 26 Nisan 2008, 20:49:26
Hikayede Hakan'a bir sürprizim olacağını daha hikaye için yeni siteyi ilk açtığımda söylemiştim. Bana çok yardım etti hiç tanımazken. Ben de böyle bir sürprizi uygun gördüm.

ÖSSden değil de bir anda yazmaya başlarsam ilk sezonun etkisinden kurtulamam olaylar hep birbirini tekrarlar. Bir süre 1. sezondan kopup 2. sezona geçişimi beynen gerçekleştirmeliyim. ;D
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: pleasant^^ - 27 Nisan 2008, 00:02:22
Allahım ben bu konuya nasıl yazmam :P hayatımın hatasını yaptım Emre affet beni :P
Rüzgarköy aradan çıktığına göre yeni bir aileyle karşılacağız.Tunç isimli bir çocuk daha hikayeye katılacak ve babası milletvekili adayı olacak.İlerde Tolga bunun güçleri olduğunu farkedecek bla bla.
Ne senaryolar yazardım ama gör bak ki havamda değilim :P 2. sezonu yazmak güç olmalı ama sonuna kadar seni destekliyoruz ;)
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: Michael Evans - 27 Nisan 2008, 16:48:42
Aslında 2. sezon 1. sezondan daha kolay ilerleyecek benim için. en azından öyle umuyorum.

Ama hala karar vermem gereken bazı şeyler var. Tunç'un ailesi hakkında falan... Tunç çok önemli bir karakter. Keşke 1. sezon da onu bir yere koysaydım diye hayıflanıyorum şu an ama gerçekten o tam bir 2. sezon karakteri. 1. sezonda hiç yeri yoktu.

Rüzgarköy aradan hiçbir zaman çıkmadı =). Hikayenin adının KASABAnın Karanlığı olmasının bir sebebi var. Aslında en başta yoktu ama sonradan onun içinde ayrı bir hikaye belirledim =).
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon: Arayış
Gönderen: Michael Evans - 30 Nisan 2008, 12:16:43
Eveet... Sonunda dayanamadım ve 2. sezon prömiyerini yazdım.

Normalde yazmayacaktım fakat en son girdiğim deneme sınavında puanımı 10 puan kadar yükseltmem nedeniyle acayip gaza geldim ve yeni bölümü yazmak istedim. 1. bölümü yazdıktan sonra da yaklaşık 1 word sayfasından oluşan 0. bölümü yazdım. Sezona giriş tarzında oldu. Bu biraz da ileride her şeyi baştan planladığımı gösterebilmek için =).

Lafı fazla uzatmadan sizi 2. sezon sayfasına ulaştırayım. Buyrun buradan... (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=38)

Yorumlarınızı bekliyorum...
Başlık: Ynt: 2. Sezon Prömiyeri Eklendi - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 30 Nisan 2008, 12:18:53
Son Gelişmeler:

1- Kim Kimdir? sayfası iki ayrı sezona göre bölünmüştür. 2 sezonun karakter sayfası yapım aşamasındadır.
2- Sitedeki Sezon 1 başlığı Sezonlar olarak değiştirilmiş ve 2 ayrı sezona göre bölünmüştür.
3- Sezon 2 sayfası güncellenmiştir.
4- Sezon 2 Bölüm 2'nin ismi henüz belirlenmemiştir.
Başlık: Ynt: 2. Sezon Prömiyeri Eklendi - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 30 Nisan 2008, 12:52:59
Bak bu çok güzel.Her bölümr birer karekter fb'i =) Girişini beğendim.Aradan 3 sene geçince hemen olaylara girmemen iyi olmuş.Tunç Gizem'lerin çocuğu mu yani ? Emin değilim ama büyük olasılıkla.
Çok hoş başlangıç tebrikler Emre :yeho
Başlık: Ynt: 2. Sezon Prömiyeri Eklendi - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 30 Nisan 2008, 19:24:47
Olaylara ilk bölümden balıklama dalamazdım. Yine de ilk bölüm gelecek bölümlerin bir zemini gibi olmayı başardı benim gözümde. Bölüm finali en sevdiğim bölüm finalleri arasına girmiş bulunmakta =)
Başlık: Ynt: 2. Sezon Prömiyeri Eklendi - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 02 Mayıs 2008, 23:38:09
Yahu benim okurlarım -betül hariç- nereye kayboldu. Bakın üzülüyorum  ;D. Dağıtacağım ortalığı haa... Yorum yapın. Yorum yapabilesiniz diye 2. bölümün fragmanını koyuyorum.

Fragmandan önce Not: Bundan sonra karakter fazlalığı yaratmamak için bölümler onlara ait kodlarla adlandırılacaktır. Örneğin: S2B2 demeniz 2. sezon 2. bölüm demeniz demektir (süper cümle oldu.). S1B15, 1. sezon 15. bölüm gibi yani... Mantık anlaşıldı sanırım.

Kasabanın Karanlığı: Fırtına Öncesi Sessizlik

Başka Bir Şehirde, Bir Hazırlık

"...daha beş gün var baloya. Merak etme rahat rahat yetişirim."

Hayatı Çok Da İyi Gitmeyen Bir Genç Kız
“İstersen ben de geleyim. İyi değil gibi görünüyorsun.”

Geçmişten Gelen Bir Yüzle Karşılaşır
"Ne olursa olsun, senden intikamımı alacağım!”

Fırtına Öncesi Sessizlik Devam Ediyor
"Hanımefendi! Hanımefendi, lütfen ayağa kalkın. İyi misiniz?”

Rüyalar Kabuslara Dönüşecek
"Hayatımı çaldınız!"

Ve Umutsuzca Bir Yardım İstenecek
"Alo! Özge... Sana ihtiyacım var. Çok kötü şeyler oldu. Bana yardım etmelisin."

Kasabanın Karanlığı S2B2: Fırtına Öncesi Sessizlik
Yakında Buralarda Bir Yerlerde


Not: Bu bölüm ilk sezonda sönük kalmış bir karakteri yeniden ortaya çıkaracak. Onun da kendi hikayesine zemin hazırlayacak.
Başlık: Ynt: 2. Sezon Prömiyeri Eklendi - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 02 Mayıs 2008, 23:48:58
açıkçası uzunluğunu görünce okumaya üşenmiştim :D ama sonra başlayınca bırakamadım, bi çırpıda okudum. Çok iyi yazıyorsun böyle devam et  ;) ;)  :)
Başlık: Ynt: 2. Sezon Prömiyeri Eklendi - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: veritaserum - 03 Mayıs 2008, 08:45:40
ya kusura bakma sadece ilk bölümü okuyabildim onu da (herzamanki gibi ;D) beğendim :D ortalığı dağıtma yahu bi sakin gelince okucaz işte :P
Başlık: Ynt: 2. Sezon Prömiyeri Eklendi - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 03 Mayıs 2008, 10:11:53
ToLga'nın Özge'nin yardımına ihtiyacı var gibi görünüyor.Diğerleri konusunda pek net bir fikrim yok ama :P "Bir kız geçmişten gelen bir yüzle karşılaştığına göre" bu yine Özge olabilir,Gizem olabilir,Nalan olabilir...

Herhalde mezuniyet balosunda birşeyler ters gidecek,Tolga zor durumda kalacak.

Bölümü bekleyeyim bari :P
Başlık: Ynt: 2. Sezon Prömiyeri Eklendi - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 03 Mayıs 2008, 10:24:17
Tolga ve Özge ayrı şehirlerde oldukları için mezuniyet baloları farklı yerlerde ve zamanlarda.  :)

Yorumlar için teşekkürler  :)
Başlık: Ynt: 2. Sezon Prömiyeri Eklendi - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 03 Mayıs 2008, 12:10:42
BöLümü yeni bitirdim.Gerçekten de çok zor bir durumda kalmış olmalı..
Cinayeti işleyen kim? Güç mü,bahsettiğimiz Tolga'nın koruyucu meleği mi?Yoksa ikisi aynı şey mi? :P Yoksa Tunç mu Emir mi?
Kafam karıştı biraz ama :P
Başlık: Ynt: 2. Sezon Prömiyeri Eklendi - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: veritaserum - 03 Mayıs 2008, 13:53:02
ofofofofofofof manyak bi bölüm olmuş işte bu yaa ekşın ekşııınnn :P

sen aştın kendini bence ;D
Başlık: Ynt: 2. Sezon Prömiyeri Eklendi - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 05 Mayıs 2008, 20:03:12
2. Sezonun 2. bölümü olan Fırtına öncesi sessizlik eklenmiştir.

Okumak için tıklayınız. (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=43)

Not: 4.5 sayfalık uzunca bir bölüm oldu. Umarım sıkılmadan okuyabilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum.
Başlık: Ynt: 2. Bölüm: Fırtına Öncesi Sessizlik Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 05 Mayıs 2008, 23:13:44
Özge'yi seviyorum işte ya :D Bölüm ismi çok çok iyi gitmiş.Finalde iyi.Flashbackler kesinlikle "cuk" diye oturmuş ;) Yalnız Özge sürekli olarak dalıp duruyor hiç hayra alamet değil :D Önceleri flashbackler daha azdı falan kendimi o an ki zamanda hissedebiliyordum.Şimdi geçmiş gelecek arasında kaldım :D O da hikayenin ayrı bir özelliği ya.
Bu 2. sezon çok tutacak demedi deme,benim deyimimle de "bilgisayarı bi aşsın" .. :P
Başlık: Ynt: 2. Bölüm: Fırtına Öncesi Sessizlik Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 06 Mayıs 2008, 21:23:38
Özge, her zaman benim de favori karakterlerimden biri olmuştur. Hikayenin başrolünde Tolga'nın olması yazık doğrusu :P (sanki bunu ben yapmamışım gibi =))

Son bölüme bir tek pleasent yorum yapsa da konunun görüntülenme sayısından en azından bir kaç kişinin daha okuduğunu biliyorum. O yüzden yeni bölümün tanıtımını koyuyorum:

Kasabanın Karanlığı: Kaçış Başlıyor

Mezuniyet Balosunda İşlenen Bir Cinayet!

"O yaptı. Çok sinirlenmişti. Ne kadar uzun zamandır küs olduklarını biliyorsun."

Masumiyeti Kanıtlamak
"Yapmadım, diyorum! Onu ben öldürmedim."

Hiç Bu Kadar Zor Olmamıştı!
"Biri polisi arasın!"

Ama Ne Olursa Olsun, Çaresiz Kaldığın Anlarda
"Bu cinayeti kimin işlediğini bulmak zorundayım."

Her Zaman Sana Yardım Edecek Birileri Vardır
"Ben de seninle geliyorum."

Bazen De Sen Birilerini Yardıma Çağırmak Zorunda Kalırsın
“Sen haklıydın. Hala peşimde!”

Eğer İyi İnsanlardansan, Merak Etme
"Her şey yoluna girecek."

Geçmişle Gelecek Arasındaki Bağ Güçleniyor
Yaşadığım zorluklara destek olması için bu günlüğü tutma kararı aldım.

Bazı Cevaplar Alınıyor
"O kitabı hatırlıyor musun? Aslında bir günlükmüş. Onu okudum."

S2B3: Kaçış Başlıyor!

Bölüm Karakteri: Tolga

Yakında Buralarda Bir Yerlerde
Başlık: Ynt: 2. Bölüm: Fırtına Öncesi Sessizlik Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 06 Mayıs 2008, 21:32:00
Böyle devam et çok iyi gidiyorsun =) yorum yapamadım bu aralar çok meşgulümde :P
Başlık: Ynt: S2B3: Kaçış Başlıyor Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 06 Mayıs 2008, 21:37:08
Eğer iyi hatırlıyorsam konakta bir kitap bulmuşlardı.Bu o kitap olmalı.Kitabı alan kişi büyük ihtimalle bu bölümün merkez karekteri olacaktır.(Tolga değil ama belki Özge de olabilir)
Gerekirse olaylara bir dedektif karışabilir.Kİtap Fulya'nın,Atilla'nın ya da Emir'İn olabilir.
Herkes Tolga'yı suçlayacak o da Özge'nin yardımını isteyecek.Özge Tolga'ya yardım etmek için giderken Cansu da ona eşlik edecek.OLabilir tabi hepsi.
Bu bölümün ana karekterinin yüksek ihtimalle Cansu olduğunu düşünüyorum.Murat lafı geçiyorsa o da olabilir.En azından Mehmet bir süre yok gibi gözüküyor.Ama Mehmet'in 18. yaş günü falan olursa birtakım güçlerini farkedebilir.
Çok kafa yordum ya :D Merak etme ben biliyorum okuyordur çok fazla kişi ;)
Başlık: Ynt: S2B3: Kaçış Başlıyor Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 06 Mayıs 2008, 21:42:44
Bazı şeyleri yanıtlayayım  ;D. Bu bölümün karakteri yine Tolga. Çünkü onun geçmişi hepsinden daha karmaşık. Yani elbette, Murat'ın, Cansu'nun ve Mehmet'in hikayelerini göreceksiniz ama hepsi zamanla. Tunç'un hikayesi içinse sezonun 2. yarısını beklemeniz gerekecek.

Ayrıca, 1. sezon finalinde, Tolga çantasına dokunmuştu ve sert bir şey olduğunu fark etmişti. Sonra çantayı açınca onun günlük olduğunu gördü. Yani kitap -bu durumda defter oluyor- Tolga'da kaldı ve gerçekten de günlük pleasant'ın yazdığı üç kişiden birine ait. Bu kadar spoiler yeter. ;D
Başlık: Ynt: S2B3: Kaçış Başlıyor Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 06 Mayıs 2008, 22:15:35
Ama yine de tutturmuşum değil mi ;D Kitabı bulan kişi merkez karekter olacak.2. sezon tahminen kaç bölüm olacak bu arada ?
Başlık: Ynt: S2B3: Kaçış Başlıyor Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 07 Mayıs 2008, 08:23:08
Hala 15 düşünüyorum ama 1. sezonu da öyle düşünüyordum 17ye uzadı. Belki bu da uzar -ki muhtemelen öyle olacak.
Başlık: Ynt: S2B3: Kaçış Başlıyor Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: magicalbronze - 07 Mayıs 2008, 12:50:19
Vay vay vay. Artık profesyonel oldun bu konuda bundan adım kadar (ya da soyadım diyeyim.. =P ) eminim. Bölüm 1 neydi öyle ya!!! Nasıl bir bitiriş oldu öyle. Gerçektende inanılmaz olmuş ellerine sağlık. Yeni karakterleri mükemmel bir şekilde olaya dahil etmişsin. Çok güzel bir bölüm sonu (ve merak uyandırıcı bir son oluyor ayrı yeten..) yapmışsın. Yani kısaca beni şaşırttın diyebilirim çünkü balo ile başlayacağını bize çıtlatmana rağmen böyle bir olaydan başlayacağını aklımın ucundan dahi geçirmemiştim. Anlayamadığım şu Selin ve Ayça olayı. Selin’le ne zaman tanışıp Ayça’dan hoşlanmayı bıraktı bilmiyoruz. Tabi eminim gelecek bölümlerde bunu öğreneceğiz fakat böyle bir bölüm sonundan sonra bunu anlatabilecek bir yer bulabilecek misin onu da düşünüyorum, şimdi buradan düzinelerce şey çıkartabiliriz. Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum umarım en kısa zamanda okuma fırsatı bulurum tekrar ve tekrar ellerine sağlık… =)

Ekleme: 2. bölümüde okudum ve olayla bağlantı yapman sonunda olaya bir şaheserlik katmış. Özge ve Tolga'nın buluşma anınıda merakla bekliyorum acaba ne çıkacak...

Ya şimdi bir ekleme daha demeye gönlüm el vermiyor. Bir bölüm hakkında yorum yapıyorum diğeri ekleniyor, onun hakkında da yapıyorum başka bir bölüm ekleniyor. Nekadar geriden geliyorum yaa.. :D
Başlık: Ynt: S2B3: Kaçış Başlıyor Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 07 Mayıs 2008, 19:13:51
Çok teşekkür ederim Hakan  ;D.

Ee, 2. sezonun bu kadar iyi olmasında senin karakterinin hikaye uyarlanmış olması da var =).
Başlık: Ynt: S2B3: Kaçış Başlıyor Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Legolas - 07 Mayıs 2008, 22:48:16
Ooo coşmuşsun valla :D 2. sezona henüz başlayamadım ama eminimki yine çok hoş ve sürükleyicidir
Başlık: Ynt: S2B3: Kaçış Başlıyor Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: veritaserum - 12 Mayıs 2008, 09:11:38
hehe emre bakj sonunda yapıyorum yorumu rahatlaş ;D

her ne kadar tüm güzel sözlkeri binlerce kez tekar etmemize rağmen ben bir kez daha hatırlatayım :P çünkü söylenecek pek söz kalmadı :P

Olay kurgusu süper, ona hiç diyeceğim yok. Bölüm sonlarına özellikle hayranım, tam heyecan doruktayken kesip merak uyandırıyorsun :D Belki de en başında en başında dediğin gibi, her bölüm bir karakterin üzerinde dursan daha da merak uyandırıcı olur, bir karakteri okurken diyeri ne yapıyordu diye.

ama tabiiki seni etkilemek istemiyorum bu senin hikayen ;D
Başlık: Ynt: S2B3: Kaçış Başlıyor Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 12 Mayıs 2008, 10:17:51
Yeni flashback mantığımı çok sevdim. Kimse kusura bakmasın  ;D Bu mantık bence olayları daha da karıştırıyor :P Ve karışıklığı severim. Olay büyük bir puzzle gibi yavaş yavaş çözülüyor.

S2B3'ün yazımını tamamladım. Bugüne kadar yazdığım en zor bölümlerden biriydi. Ve maalesef bir flashback sahnesini çıkarmak zorunda kaldım. Çünkü bölüm çok uzun oluyordu ve hikayeyle paralellik taşımıyordu. Tabi bu sahneyi başka bir Tolga bölümünde göreceksiniz. O yüzden de bölümün fragmanında kullandığım "Söylesen, Murat'ı en son ne zaman gördün?" repliğini bölüme koyamadım. Çünkü bu flashbackte geçiyordu. İlk defa böyle bir şey yapmak zorunda kalıyorum. Fragmanı düzenledim. Ve bütün okuyucularımdan bu durum için özür diliyorum. Bir daha olmayacak.

S2B3'e ulaşmak için tıklayınız... (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=45)

Not: S2B4'ün ismi henüz kesinleşmemiş olsa da Cansu üzerine olacağı kesinleşmiştir.

Yorumlarınızı bekliyorum. :)
Başlık: Ynt: S2B3: Kaçış Başlıyor Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 13 Mayıs 2008, 17:07:55
Evet efendim... Yine görüntülenme sayısından dolayı, hikayemin okunduğunu düşünüyorum ve yeni bölümün fragmanını koyuyorum.

Kasabanın Karanlığı: Aşk Acısı

Kimilerin Göre; Hayatta Bazı Şeyler

“Ne olduğunu söylesene!”

İsteğimizin Dışında Gerçekleşir
“İyi tamam. Birkaç dakika içinde aşağıda olurum.”

Neden Olduğunu Bilmeyiz
"İyi geceler bayan. Rahatsız ettiğimiz için üzgünüz."

Kimilerine Göreyse; Hayat Sadece Bir Oyundur
 “Seni bir kez kaybettim Tolga. Buna bir kez daha izin veremem.”

Rolümüzü Oynarız ve Sahneyi Terk Ederiz
“Bu doğru değil Cansu. Ben ba-”

Hangisinin Doğru Olduğu Bilinmez Çoğu Zaman
“Anlamıyor musun? Hiçbir şeyi değiştiremezsin. Bu kader!”

Bize Düşense
"Yeter artık. Bu sorunlar çözüldü sanıyordum!"

Beyaz Yalanlara İnanmaktadır Zaman Zaman
“Belki bir gün beni sever.”

S2B4: Aşk Acısı
Yakında Buralarda Bir Yerlerde

Not: Büyük ölçüde romantik bir bölüm olacak ve benim için de yepyeni bir deneyim olacak. Umarım altından kalkabilirim.

Yorumlarınız bekliyorum  :=)
Başlık: Ynt: S2B4: Aşk Acısı Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 13 Mayıs 2008, 18:08:57
Benim okuduğumu biliyorsun  :D Ama dün bir türlü yorum yazamadım.
Öhöm..Ayça'dan nefret etme aşamasına geldim.Ama tabi Tolga'yı daha önce sinirlenince falan güçlerini kullanırken gördüyse o yüzden yaygarayı koparmış olabilir.
Gizem ile Çağan olayını nasılsa çözemem diye oralara girmeyeyim.. çıkamam :P
Cansu'nun bölümü olduğuna göre aşk acısı çeken de o.. :=)
Okuyan elbette vardır ;)
Başlık: Ynt: S2B4: Aşk Acısı Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Husocan - 15 Mayıs 2008, 20:20:02
zaten adındanda belli oluyor romantik bir bölüm olacağı okuduğum çoğu romandan daha iyi gidiyor ve beni bağladı oks senemde olmama rağmen(24 gün kaldı :D) hala okumak için sabırsızlanıyorum okuyorum okuyorum okudukça seviyorum bu bölümde diğerleri gibi güzel olacağa benziyor şimdiden teşekkür ederim...
Başlık: Ynt: S2B4: Aşk Acısı Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 16 Mayıs 2008, 00:21:12
Yorumlar için teşekkürler. 4. bölümün yarısından biraz daha fazlasını yazmış bulunmaktayım. Haftasonu biter sanırım. Ama yine de romantikliğin yanında başka öğeler de oldu. Zaten 2. sezonun başından beri pek durulmayan aksiyon bu bölümde de devam ediyor.

Ya, aslında 2. sezonda konu sıkıntısı çekeceğimi düşünmüştüm ama yazdıkça yazıyorum. Anlamadım gitti. Bölümleri uzatma ihtiyacı duyuyorum.  ;D Sanki kurgu kendini tamamlıyor gibi. Gizemler kendi kendine ortaya çıkıyor. O gizemleri teker teker çözmenin vakti de gelecek ama şimdilik düğüm kısmındayız ve yani bir 6-7 bölüm kadar daha bu böyle devam edecek.  :) Okurlarımın sıkılmayacağını umuyorum. Ama bir gün gelir de gerçekten okumaktan sıkılırsanız bunu hemen belirtin lütfen.  ;)
Başlık: Ynt: S2B4: Aşk Acısı Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 17 Mayıs 2008, 18:56:38
Ben şu aşk olayını bir türlü beceremiyorum. Bölüm, romantizmin kıyısından ancak geçebildi. Fakat yine de iyi bir geçiş bölümü oldu. Sezonun nasıl ilerleyeceği, bu bölümde ortaya çıktı sayılır.

Ayrıca da S2B4 yaklaşık beş sayfa uzunluğuyla -sezon finalini saymazsak- şimdiye kadar yazdığım en uzun bölüm oldu. Sıkılmadan okuyun.  ;D

S2B4'ü okumak için tıklayınız. (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=47)

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.  :yup
Başlık: Ynt: S2B4: Aşk Acısı Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 17 Mayıs 2008, 19:15:58
Gerçekten süper olmuş bu bölüm. Hiç sıkılmadan anında okudum. Eline sağlık mükemmel olmuş.   :wow
Başlık: Ynt: S2B4: Aşk Acısı Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 17 Mayıs 2008, 19:16:53
İyi barışmışlar ;D
Şimdiciğime Cansu'nun durumu kötü.Tolga karşılık verecek gibi gözükmüyor.Yine de Cansu'nun da bazı sorumlulukları olacak gibi görünüyor yeni sezonda.İşin içine bu sefer yine Çağan ismi giriyor :P
Tolga sıkıştı bence.Polisler onun suçlu olduğunu düşünecek.En azından bir süre hiç ortalıkta gözükmemeli.Tunç,hepsinin sorumlusu zaten :P
Ama ben yine de hikayede Çağan ve Gizem'İn yerini anlamadım.Sanırım onların da güçleri var(sanırım değil kesin zaten :P) Tunç onların oğulları,ayrıca Fulya,Atilla'yı tanıyorlardı.Demek ki kısa süre sonra parçalar birleşecek.
Küçük bir tahmin yürüteyim.Aynen Tolga'lar gibi onların da çocukluklarında konağa girmesi/taşınması olayları hatta döngüyü başlatmış olabilir.
Neyse güzel bölüm ;) Ayrıca uzunluğunu hiç farketmedim bir solukta okudum :D
Başlık: Ynt: S2B4: Aşk Acısı Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 17 Mayıs 2008, 19:45:45
Teşekkürler.  ;D

Çağan ve Gizem'in ismi 1. sezonun 2. kısmından beri hikayede farklı yerlerde karşımıza çıktı. Aslında çok dağınık gibi görünse de, bütün olayların temeli bilinmediği için böyle göründüğünü söyleyebilirim. Bana göre hepsi çok anlamlı.  ;D Bu iki kişinin asıl hikayesini bu sezon anlatmayı çok istiyorum. Ama bunun için öyle bir iki bölüm yetmez. Bu yüzden parçalara bölüp de anlatabilirim.

Döngü denen şeyin ne olduğunu bu sezon kesinlikle açıklayacağım. Hatta, 2. sezonda gerçekten birçok şey açığa çıkacak. Yine de bu sezon kesinlikle cevap vermeyeceğim bir soru varsa, o da Güç'ün ne olduğu. O, hikayenin sonlarında açıklanacak. Zaten ben de tam anlamıyla kurgulamış değilim bu kısmı. Sadece Güç'ten bahsederken, neyi kastettiğimi biliyorum, o kadar. :ayh :yup

Bundan sonra yayınlanan her bölüm, en az dört sayfa olarak yayınlanacaktır. Ayrıca, ilk kez bu bölümde gördüğünüz 'Kasabanın Karanlığında Önceki Bölümlerde' yazısı, bu sezon olaylar bayağı karışacağı için büyük bir gereklilik olarak koyulmuştur. Bu kısımda, önceki bölümlerde yaşananların kısa bir özeti geçilecektir ve özette bahsedilen şeylerin devamı niteliğinde olacaktır. Bu yüzden 'özet' kısmını okuyunca, bölümde hangi hikayelerin devam edeceğini az çok anlayabileceksiniz.

Son olarak, beşinci bölümün ismi belirlenmedi. Fakat bölüm karakterlerinin Mert&Mine çifti olacağı kesinleşti. Yani bu bölümde bu iki karakterin flashbackleri gösterilecek. Eh, bu da bir ilk tabi.  ;D Ne yapayım. İlklerin adamıyım.  :yup



Başlık: Ynt: S2B4: Aşk Acısı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Legolas - 18 Mayıs 2008, 09:57:07
Yavaş yavaş işin içine aşkta karışıyor heralde :D
Başlık: Ynt: S2B4: Aşk Acısı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 18 Mayıs 2008, 16:00:50
Aşk olmayınca büyük bir eksiklik oluyordu. Bu sezonda bol bol aşk olacak.  ;D
Başlık: Ynt: S2B4: Aşk Acısı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 19 Mayıs 2008, 23:34:06
Evet efendim bölümün yazma işlemine henüz başlamamış olsam da tasarı olarak bitirdim sayılır.

Kasabanın Karanlığı: Kötü Günler

Ülkede Siyasi Karışıklıklar Büyürken

"Bu ülkede nelerin döndüğünün farkında mısın, sen?"

Hükümet Erken Seçim Kararı Aldı
"Bu sene yapılacak erken seçimlerde, milletvekili adayıyım."

Elbette, Başka Sorunlar Da Vardı
"Sanırım, kasabaya gitmek zorundayız."

Korunması Gereken Bir Ün
"İsmimin, böyle bir olayla duyulmasını, istemiyorum."

Ve Dağılmak Üzere Olan Bir Aile
"Siyasete karıştıkça, bizden uzaklaştın."

Çözülmeyi Bekleyen Düğümler
"Anlamıyorum, çocuğunuz kayıp ama siz endişelenmiyorsunuz."

Çok Daha Fazla Karışacak
"Ceset...gitmiş..."

S2B5: Kötü Günler

Çok Yakında Buralarda Bir Yerlerde
Başlık: Ynt: S2B5: Kötü Günler Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 19 Mayıs 2008, 23:38:07
Hı? siyasete nerden girdik yahu? :D hiç sevmem siyaset filan. olsun en ağır siyasetice işlesen bu hikaye için okurum :) Çok güzel gidiyor hikaye aşk olunca daha bir güzel oldu tabii :)
Başlık: Ynt: S2B5: Kötü Günler Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 19 Mayıs 2008, 23:39:53
Siyaset işlemeyeceğim. Hikayemde böyle bir şey yapmadım. Yapmam da...

Benim işleyeceğim şey, siyaset yapmanın aile yaşamına etkileri olacak. Bölümü okuyunca fark edeceksiniz. ;)
Başlık: Ynt: S2B5: Kötü Günler Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 19 Mayıs 2008, 23:41:04
hmm daha iyi o zaman :D ben yanlış anlamışım
Başlık: Ynt: S2B5: Kötü Günler Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 19 Mayıs 2008, 23:51:25
Ama,ama ben daha önce bu hikayede bir yerlerde sanki böyle birşeyler duydum?
Ya da fragman falan?Çıkaramadım ama :D
Mert girecek sanırım siyaset olaylarına :P Bölüm karekteri onlar olduğuna göre ? Küçük ihtimal Mine de olabilir ama pek zannetmiyorum.Kişiliği tutmuyor ;D
Tolga gittiğine göre Mİne'ye baskı yapılacak.Hele ki ceset kaybolunca..Ceset olayının üzerine giden bence Tolga'lar olur.Ne bileyim,ceset kayboldu diye suçlayamazlar ki?Parmak izi falan mı arayacaklardı sanki :P
Gerçekten de kötü güner ha :P,seviyorum bu hikayeyi :D
Başlık: Ynt: S2B5: Kötü Günler Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 20 Mayıs 2008, 00:04:31
Sözlerden biri, 2. sezon için çıkardığım 2. fragmanda vardı. İlk sayfada bulabilirsin. ;D

Evet tahminlerinin birazı doğru. Ama sadece birazı.  ;D

Teşekkür ederim, en çok sen seviyorsun zaten.  ;)
Başlık: Ynt: S2B5: Kötü Günler Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: magicalbronze - 20 Mayıs 2008, 14:19:45
İşte olayların asıl döngüsü olan bölüm. Yazım tarzın ve olaylara bakış açın, birbirine bağlayışın, flashback gösterişlerin tamamen yerinde. Aslında tüm bölümler birbirinden güzel fakat sana bu son bölümün yani dördüncü bölümün favorim olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla. Bu kadar profesyonelleşmen ve bu kadar işin arasında böyle bir bölüm yazabilmen inanılmaz doğrusu. Yeni bölümü dört gözle bekliyorum ki böyle konuştuğuma bakma hislerimin dörtte birini bile yansıtamıyorum şu anda. Ellerine sağlık, müthiş, enfes gibi sözcüklerde yetersiz kalacağı ve kısır döngü olacağı içinde kullanmak istemiyorum artık. Sadece helal olsun diyorum... :)
Başlık: Ynt: S2B5: Kötü Günler Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 23 Mayıs 2008, 17:11:43
Ee, nooldu bir süredir hiç bölüm eklemedin? Merak ettim valla =)
Başlık: Ynt: S2B5: Kötü Günler Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 23 Mayıs 2008, 17:20:23
Bölümü yazmaya başladım ama deneme sınavları ve hayatımdaki bazı sorunlar yüzünden henüz bitiremedim. Senin kadar hızlı olamadığım için kusura bakma  ;D
Başlık: Ynt: S2B5: Kötü Günler Fragmanı Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 23 Mayıs 2008, 17:22:14
ben önceden yazmıştım o yüzden hızlı ekliyorum, yoksa senin yerinde bende olsam bende bitiremem =) neyse kolay gelsin sana o zaman :)
Başlık: Ynt: Bölüm 5: Kötü Günler (İlkbahar Finali) Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 24 Mayıs 2008, 12:21:30
4. bölümün ardından yeni bölümü yazmaya hemen başlayamadım. Çünkü 4. bölümü kurgulamak gerçekten zordu. Bölüm bitiminde hayal gücüm bitmiş gibi hissettim.   Ama en sonunda 5. Bölümü de yazdım.

5. Bölüme, ulaşmak için tıklayınız. (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=48)
ÖSSye üç hafta kaldı ve benim hala biraz dikkat eksikliğim var. ÖSSye kadar yeni bölüm yazmayıp sadece sınava yoğunlaşacağım. Bu yüzden bu bölümü Sezon Finali değil de İlkbahar Finali olarak kabul edebilirsiniz. ÖSSden sonra, sezonun geri kalan bölümleriyle görüşmek üzere.

Not: 4. bölüm kadar güzel olmasa da yine de hoş bir bölüm oldu bence. Ne zamandır koymak istediğim bir sahneyi koydum.

Not 2: Bu bölümdeki ilk flashbacki daha iyi anlayabilmeniz için, S1B1: Başlangıç adlı bölümü yeniden okumanız tavsiye edilir.

Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Başlık: Ynt: Bölüm 5: Kötü Günler (İlkbahar Finali) Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 24 Mayıs 2008, 12:38:24
Tahminlerimin bir kısmı doğru çıkmış :D Parmak izi kısmı da dahil :D
Aşırı beğendiğim bir bölümdü hatta diğer bölümlere göre daha çok beğendim diyebilirim.Yalnız bütün suçların Tolga'nın üzerine yığılması da mümkün.Ama Tolga nasıl Yağız'ı mücadele ettirmeden öldürebilir ve kimseye görünmeden cesedini çalabilir?Bu polislerde de biraz mantık olsun ya :P
İlkbahar Finali olduğuna göre en az bir-iki hafta yeni bölüm görmeyeceğiz o kadar.Sen çalış çalış :D
Başlık: Ynt: Bölüm 5: Kötü Günler (İlkbahar Finali) Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 24 Mayıs 2008, 12:41:12
Keşke yakalsalar :P neyse yine çok güzel bir bölüm olmuş tabi sen çalışmana bak :d ama dönünce bissürü bölüm bekliyorum senden ;D
Başlık: Ynt: Bölüm 5: Kötü Günler (İlkbahar Finali) Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 24 Mayıs 2008, 12:47:16
Bu sezonu 20 bölüme tamamlayacağım zaten.

pleasant sen benim en iyi tahmincisin, bunu söyleyeyim :P.

Ayrıca da yeni bölümlerde yavaş yavaş 1. sezonda olan fakat bu sezon henüz göremediğimiz karakterlerin hikayesi başlayacak. Sezon daha değişik bir hal alacak.

ÖSSden sonra görüşmek dileğiyle.

Not: 6. bölüm kesin olmamakla birlikte eğer hikayeyle bütünleşebilirse, bir Mehmet bölümü olacak.
Başlık: Ynt: Bölüm 5: Kötü Günler (İlkbahar Finali) Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 28 Mayıs 2008, 20:38:33
2. Sezonun Kalan Kısmı İle İlgili Gelişmeler:

1-Hikayeyi kesinlikle unutmadım. Bunun çalışmalarını yapıyorum. ÖSSden sonra hikaye inanılmaz bölümlerle devam edecek ve her bölümde sizi şaşırtacak şeyler yazacağım.  :yup

2-2. Sezon 15 bölümden daha fazla olacak ama üst sınırı koymadım. Konu ne zaman toparlanırsa, o zaman bitireceğim  ;)

3-İlk on bölüme kadar, fantastik olmayan ama aşkın büyüsüyle donatılmış, bomba gibi bir sahne olacak. Şaşıracaksınız. En azından öyle düşünüyorum.

4-Bu sezon, ilk kısmından da anlayabileceğiniz gibi karakterler sadece fantastik şeylerle uğraşmıyor. Gerçek hayattan karakterler haline getirmeye çalışıyorum onları. Bu, bundan böyle hep aynı şekilde devam edecek.

5-2. sezon, gerçekten sizi çok fazla duygulandırabileceğini düşündüğüm bir sahne içerecek. Bu sahne sezon finalinde ya da birkaç bölüm önce olacak.

6-Arayış'ın ne demek olduğu 10. bölüme kadar çözülecek. Muhtemelen 3. sezon da devam edecek.

7-S2B6, sanki yeni bir sezona başlıyormuşuz gibi, hikayeye farklı bir karakterle başlayacak. İlk beş bölümdeki hikayeler, büyük ihtimalle 7. bölümden itibaren devam edecek.

8-Çağan'ın gerçek amacının ne olduğu söylenmese de, bugüne kadar göründüğü yerlerdeki, mantıksızlıklar bütünü toparlanıp, mantıklı bir hal aldırılacak =)

9-Güç'ün ne olduğu bu sezon çözülmeyecek.

10-Atilla'nın asıl yaptığı şey -ki 3. bölümde ipucu verdim-, bu sezon çözülecek.

Çok Yakında... :huha
Başlık: Ynt: Bölüm 5: Kötü Günler (İlkbahar Finali) Eklendi!- Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 01 Haziran 2008, 17:46:14
pff... bekliyorum ne diyim :D heyecanla bekliyorum!! ;D
Başlık: Bölüm 6: Yeni Bir Plan Fragmanı Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 02 Haziran 2008, 10:57:03
Bir hafta oldu. Dayanamadım ve yeni bölümün yarısından fazlasını yazdım. Ama yine de koymak için biraz bekleyeceğim. Tabi bu fragmanını koymama engel değil.

Kasabanın Karanlığı: Yeni Bir Plan

Tam Dört Yıl Önce

"Hiçbir şey bitmedi."

Tüm Karakterlerin Hayatı Sonsuza Dek Değişti
"Zamanı geldiğinde seni yeniden bulacağım."

Belki De En Kötüsü
"En baştan beri beni kullandın!"

Mehmet'in Başına Gelenlerdi
"Çocukluk arkadaşlarım, benden nefret ediyor artık."

Fakat Onun İçin Her Şey
"Madem o kadar güçlüsün, niye bana ihtiyacın var?"

Daha Yeni Başlıyordu
"Kaç kere söylemem gerekecek? Benim her zaman bir planım vardır."

Yıkılan Bir Hayatı Yeniden İnşa Etmeye Çalışırken
"Bunu bana niye yapıyorsun?"

Yeniden Karanlığa Çekilecek Mi?
"İyi. Planın ne?"

S2B6: Yeni Bir Plan
Çok Yakında Buralarda Bir Yerlerde
Başlık: Ynt: Bölüm 6: 'Yeni Bir Plan' Fragmanı Eklendi!
Gönderen: Baal Adramelech - 03 Haziran 2008, 21:37:15
öhm :D bana kıyak geçip asıl konuyu ve bu bölümün kimin etrafında geçeceğini sölemiştin, ne diyebilirimki meratan gebericem sanırım ;D kolay gelsin hadiii
Başlık: Ynt: Bölüm 6: 'Yeni Bir Plan' Fragmanı Eklendi!
Gönderen: veritaserum - 05 Haziran 2008, 15:22:20
ayy yeni okuyorum kusura bakma ama, bölümün sonuna bitti ne diyeyim ;D

Başlık: 2. Sezon Yaz Prömiyeri: Yeni Bir Plan - Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 05 Haziran 2008, 19:36:50
6. Bölüm ve aynı zamanda yaz sezonunun prömiyeri olan 'Yeni Bir Plan' siteye eklenmiştir.

Okumak için buraya tıklayınız (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=50).

Bölüm Hakkında:

Bu bölüm, sezon başından beri görünmeyen karakterlerden biri olan Mehmet üzerinedir ve ilk beş bölümdeki hikayelerin devamı niteliğinde değildir. Yine de bu bölümde birçok şeyin cevabı verilmektedir ya da verileceğinin belirtileri anlatılmıştır.

Bölümde, Mehmet'i ilk sezonda yaptığı hatanın yansımalarını yaşarken görüyoruz. Bu onun hatası mı? Yoksa Emir'in planı mı? Bu sorular belirsizliğini korurken, Mehmet yeni bir karar aşamasında.

Hatasının bedelini ömür boyu yaşayacak mı? Yoksa bu hataya yenileri mi ekleyecek? Bekleyip göreceğiz.

Not: 7. bölüm isminin, Gecenin Sonu olmasına karar verilmiştir. Kimin üzerine olacağı ise bölüm yayınlanana kadar açıklanmayacaktır.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Yaz sezonu başladı!  ;D
Başlık: Ynt: 2. Sezon Yaz Prömiyeri: Yeni Bir Plan - Eklendi!
Gönderen: pleasant^^ - 05 Haziran 2008, 19:45:54
Hayır,Mehmet yapmaz ya böyle bir şey  :üü Bence başka bir planı var Tolga'ları uyarmak için de gidiyor olabilir :fringa
Ama eğer gerçekten Emir'in dediklerini yaparsa ben bir daha affetmem Mehmet'i(Micheal 2 :D )

Özgeler de çok sert davranmış çocuğa.Ama ben en çok Murat ile aralarının bozulmasına üzüldüm.Yazık çocuğa,Tolga ortaya çıkmasaydı belki dostlukları bozulmayacaktı :-\

İyi bir geri dönüş olmuş.Demin yazmıştım bayağı şey ama sayfa aniden gidince tekrar yazmaya üşendim :hemk Murat'tan biraz haber alsak diyodum ama.. :P
Başlık: Ynt: 2. Sezon Yaz Prömiyeri: Yeni Bir Plan - Eklendi!
Gönderen: PhoenixMan - 05 Haziran 2008, 20:17:59
Michael gerçekten güzel olmuş yeni başladım ve sanırım beni sarmaya başladı... Kusura bakma biraz (!) geç oldu ama... :-\
Başlık: Ynt: 2. Sezon Yaz Prömiyeri: Yeni Bir Plan - Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 06 Haziran 2008, 09:00:46
Önemli değil  ;D 1. sezondan sonra okuyor olman yeterli.  ;D

Mehmet'in hangi tarafta olduğu son ana kadar belirsizlik taşıyacak.

6. bölümde Murat'tan haber aldınız ya. :) İstanbulda bir okul kazanmış ve ailecek oraya taşınmışlar. Sezon başından beri ilk kez Murat'tan bahsettim bu bölümde. Yakın zamanda o da ortaya çıkar  ;D

Ayrıca bu bölüm, Tolga'nın hiç görünmediği ilk bölüm. Bu da hikayenin artık sadece onun etrafından dönmediğinin en önemli göstergesi. Yorumlar için teşekkürler. ;)
Başlık: Ynt: 2. Sezon Yaz Prömiyeri: Yeni Bir Plan - Eklendi!
Gönderen: Baal Adramelech - 06 Haziran 2008, 16:50:57
hemen bir cevap bekliyorum :P *** ile *** arasındaki aşk çıkamaz yaa!! Sankın böyle bir şey yapma valla öldürürüm seni :P :P ;D

Neyse hadi tehditler bir yana çok süper gidiyor... Mehmede acıdım yaa... Olsun biraz acı iyidir muhahahahah
Başlık: Ynt: 2. Sezon Yaz Prömiyeri: Yeni Bir Plan - Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 06 Haziran 2008, 16:54:35
Kimden bahsettiğini bilmiyorum Yiğit.  ;D MSN konuşmalarını da buraya taşıma ayrıca.  :D Buradan da söylüyorum sen de herkesle beraber öğreneceksin, her şeyi. (Betül sen de.) Nokta :P
Başlık: Ynt: 2. Sezon Yaz Prömiyeri: Yeni Bir Plan - Eklendi!
Gönderen: Baal Adramelech - 06 Haziran 2008, 16:57:31
noktalı virgül ( ; ) Öyle kimden bahsettiğini bilmiyorumla filan kaçamazsın bu durumdan ;D Bak, arkamda mafya var, topuğuna sıkarım haa :P :P Sadece iki isim istiyorum!! :D
Başlık: 7. Bölüm: Gecenin Sonu Fragmanı - Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 08 Haziran 2008, 08:33:52
Evet, 7. bölümün fragmanını koyma vakti geldi.  :)

Zaman Usulca Akıyordu
“Tolga! Nerdesiniz siz?”

Korkunç Gecenin Ardından
“Bana güvenmiyorsun yani? Senin için yaptıklarımdan sonra…”

Yaşananlar Da Pek Hoş Değildi
“Artık bitti, Tolga. Sevgimi içimde yaşayacağım.”

Bambaşka Sorunlar Vardı Tabi
“Görevliler cesedi almaya geldiklerinde bulamamışlar.”

Çaresizlik Büyürken
“Korkarım, bu iş tahmin ettiğimizden daha çok uzayacak.”

Ortaya Çıkan Yeni Sorunlar
“Sağ ol, Özge. Her şey için.”

Her Şeye Rağmen
“Bu çocuğu bir gün öldüreceğim.”

Hayat, Belki De O Kadar Kötü Değildir
“Bir süreliğine bizim yazlıkta kalabiliriz.”

S2B7: Gecenin Sonu
Çok Yakında, Buralarda Bir Yerlerde

Başlık: Ynt: 7. Bölüm: Gecenin Sonu - Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 10 Haziran 2008, 15:07:58
Evet, 7. bölümün tanıtımına pek bir ilgi gösterilmedi. Bölümlerin sıkmaya başladığının farkındayım. 8. bölümden itibaren bu düzelecek emin olun.  ;)

7. Bölümü okumak için tıklayınız. (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=51)

8. bölüm, tümüyle flashbackten oluşacaktır ve ismi Büyük Hata olacaktır. Bu bölümde Atilla'nın yaptığı şey ortaya çıkacaktır.

Yorumlarınız için teşekkürler.  ;D
Başlık: Ynt: 7. Bölüm: Gecenin Sonu - Eklendi!
Gönderen: PhoenixMan - 10 Haziran 2008, 19:46:28
Michael yine iyi iş çıkarmış ama bu geçmişin anlatıldığı kısımlar asıl olaylardan daha fazla yer tutuyor neyse herhalde olaylar yavaş yavaş açığa kavuştuğu için eksisi kadar yer tutmaz sanıyorum... :P ne diyelim artık sabırsızlıkla 8. bölümü bekliyoruz :P ;) ;D
Başlık: Ynt: 8. Bölüm: Büyük Hata! Fragmanı - Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 12 Haziran 2008, 19:04:56
Ratinglerim iyice düştü.  ;D Hikayenin iyi bir toparlanmaya ihtiyacı var anlaşılan. Araya giren, fantastik dışı olayları sevmediniz sanırım. Olabilir tabi.  :)

Neyse, işte şimdiye kadarki en önemli bölüm olan S2B8'in fragmanı:

Kasabanın Karanlığı: Büyük Hata!

Uzun Yıllar Önce
“Ee, bugün ne yapıyoruz?”

Beş Genç Arkadaş
“Dostlar bugünler içindir, öyle değil mi?”

Çağan, Gizem, Atilla, Fulya Ve Kerim
“Bunun doğru olup olmadığından emin değilim.”

Yapmamaları Gereken Bir Şey Yaptılar
“Tanrım, buradan bir an önce gitmeliyiz.”

Ve Her Şey Kötüye Gitti
“O öldü, Gizem. Bunu kabul etmeliyiz.”
“Hayır… O ölmedi. Onu sen öldürdün!”

Yaşananların Değiştirilemeyeceği Gerçeği
“Bunu nasıl yaptın? Onu orada nasıl bıraktın?”

Bir Kez Daha Tüm Çıplaklığıyla Ortadaydı
“Gidiyorum. Konaktan ayrılıyorum.”

Tamamı Flashback Olan Bir Bölüm
“Zaman her şeyin ilacı. Unutacaktır.”

Atilla’nın Hatası Ortaya Çıkıyor
“Peşimizde biri var.”

S2B8: Büyük Hata!
Çok Yakında Buralarda Bir Yerlerde

Başlık: Ynt: 8. Bölüm: Büyük Hata! Fragmanı - Eklendi!
Gönderen: Baal Adramelech - 12 Haziran 2008, 19:06:33
beşini bi araya toplayacağını söylemiştin merakla bekliyorum bu bölümü valla :ehi
Başlık: Ynt: 8. Bölüm: Büyük Hata! Fragmanı - Eklendi!
Gönderen: pleasant^^ - 12 Haziran 2008, 23:36:09
Fulya olabilir ölen.Ölümüne atilla sebep oldu.Bölümü okuduğumu biliyosun yorum yazamamıştım ama ;)
Başlık: Ynt: 8. Bölüm: Büyük Hata! Fragmanı - Eklendi!
Gönderen: veritaserum - 14 Haziran 2008, 10:51:13
ahh amma ekşn hikaye bu yaa bayılıyoruum :D

hadi hadi hemen aat :D
Başlık: Ynt: 8. Bölüm: Büyük Hata! Fragmanı - Eklendi!
Gönderen: magicalbronze - 19 Haziran 2008, 15:12:39
Sonunda bu son bölümleride okuyabildim. Olayları yerine oturtmakta müthişsin Emre. Bak diyorum, LOST diyorum, başka bir şey demiyorum... :P
Başlık: Ynt: 8. Bölüm: Büyük Hata! Fragmanı - Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 19 Haziran 2008, 15:16:58
Teşekkür ederim yorumlar için. 8. bölümün geç kaldığını biliyorum ama bitirmek üzereyim. Bugün ekleyeceğim. :)
Başlık: 8. Bölüm: Büyük Hata! - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 19 Haziran 2008, 17:55:29
Evet efendim, hikayemizin 2. sezonunun 8. bölümü olan Büyük Hata! eklenmiştir.

Okumak için tıklayınız. (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=52)

Yorumlarınız için teşekkürler. :huha
Başlık: Ynt: 8. Bölüm: Büyük Hata! - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 19 Haziran 2008, 23:41:39
Güzel gidiyor ve hele şükür bazı gizemler çözülüyor. Ama bi tane çözüp yerine iki tane soru getiriyorsun bu da bende kıllık etkisi uyandırıyor :hemk

Neyse neyse, ben şimdi bu büyücüyü merak ettim ya. Onun hakkında biraz spoiler versen :P
Başlık: Ynt: 8. Bölüm: Büyük Hata! - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 19 Haziran 2008, 23:56:57
Büyücü, son sezonun, son bölümlerinden birinin konusu. Aslında bu kadar erken vermeyecektim bunu ama işte baştan beri aklımdaydı, yazmadan edemedim. Bu bölümü sırf büyücüyü gösterebilmek için hayalimdekinden farklı yazdım ama yine de güzel oldu bence.

Atilla'nın büyük sırrı ortaya çıkmış oluyor böylece.
Başlık: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 20 Haziran 2008, 13:50:23
Evet efendim, sizi hiç bekletmeden 9. bölümün fragmanını koymak isterim  ;D

S2B9: Gerçek Sihir

Ortaya Çıkan Sırlar

“Demek her şey böyle oldu. Üzüldüm doğrusu.”

Sona Eren Bir İlişki
“Hayır, Tolga, bu iş bitti. Bırak artık. Boş ver.”

Ve Yeni Bir Tehlike
“Olamaz. Bu da ne?”

Eski Dost, Gruba Yeniden Katılabilecek Mi?
“Bana yardım etti. O olmasaydı, ölebilirdim.”

Tolga’nın Yalnızlığı Artarken
“Şimdi ne yapacağım?”

Beklemediği Birinden Gelen Teselli
“Merak etme, Tolga. Ben yanındayım.”

Ve Bu Sayede Yaşanan İlk Deneyim
“Yardım et bana. Yanımda ol.”

Her Şey Değişecek
"Seni seviyorum."

Kasabanın Karanlığı: Gerçek Sihir
Bölüm Karakteri: Tolga
Çok Yakında Buralarda Bir Yerlerde


Not: Yorumlarınızı bekliyorum. :yup
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 20 Haziran 2008, 13:57:17
 :o (anladın sen onu)

neler yaptın öyle, süper gidiyor. Şu bölümü bir an önce koysanda kurtulsak yahu, merakten gebericem en sonunda!!
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 20 Haziran 2008, 13:59:20
Çalışmalara başladım işte, olacak yavaştan. Biraz bekle. =)
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 20 Haziran 2008, 14:56:34
Gerçek sihir,diye tamamlanılası sevgidir :P
O halde Tolga barışmaya çalışacak falan,sonra Cansu Tolga'ya açılacak :P Tahminen bu.
8. bölüm iyi ama bu sezon en beğendiğim bölüm değil :P Çok hızlı,ve çoğu şeyi konuşmalarda öğrendik.O zaman bazıları çok gereksiz :P Atilla gerçekten duygusuz bence :P Bir de o güç konusuna çabuk açıldılar,epk birşey anlamadım,heyecanım da püf diye söndü :P
Olsun,iyiydi yine de :D
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 20 Haziran 2008, 15:02:52
Bu kadar kötü müydü, ya 8. bölüm :P. Her şeyi anlatabilmek için biraz hızlı olduğu doğru ama başka şekilde olmazdı. Daha fazla yaymak istemiyorum hikayeyi, yeri geldiğinde anlatıyorum işte. Neyse, bir daha böyle bir bölüm yazarsam, daha yavaş yazarım.
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: veritaserum - 21 Haziran 2008, 11:40:05
yoo ben beğendim :D hatta çok hoşuma gitti bir çok şeyi açıklıyor :D

okudum rahatla artık emre :P
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 23 Haziran 2008, 20:47:32
9. Bölüm olan Gerçek Sihir, siteye yüklenmiştir. 8. bölümden sonra gerçekten farklı bir bölüm oldu. Umarım beğenirsiniz.

Bu bölümde olaylar biraz fazla olduğu için, biraz hızlı gitti. Bazı sahneleri kesmek zorunda kaldım. Anlamsız olmamıştır, inşallah.

Neyse, okumak için tıklayınız. (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=53)

Yorumlar için teşekkürler.

Not: 10. bölümün, ismi belli değil ama birkaç bölümdür geri planda kalmış olan, Tunç karakteri üzerine olacağı kesin.
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 23 Haziran 2008, 20:48:56
Oha :O inanılmazdı... Artık... yani... pöff... ne diyeceğimi bilmiyorum
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: PhoenixMan - 24 Haziran 2008, 10:25:40
Öhöm öhöm, ehem ehem :P ;D eee gerçekten güzel ve hoş bir bölümdü ne desem bilemiyorum ama sanki Tolga biraz çabuk cıvıdı gibi geldi bana neyse yine iyi bir bölüm okuduk, sabırsızlıkla 10. bölümü bekliyoruz, bakalım Tunç'un bilmediğimiz ne gibi özellikleri var...
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: veritaserum - 24 Haziran 2008, 10:36:33
oo..yuuh..şu an dilim tutulmuş haldeyim..yok emre yorum morum yok bu nee..
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 24 Haziran 2008, 13:02:25
Bu aşkın sonu buraya varır :P Sadece Mehmet konusunda biraz huzursuzum o kadar yani :P Öpüşmede şaşırmadım ama sonrasında biraz .. :P
Geç yorumladım özür dilerim :-\
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: veritaserum - 24 Haziran 2008, 15:01:15
Öpüşmede şaşırmadım ama sonrasında biraz .. :P
ehehe bence de :P apıştım kaldım :P
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 24 Haziran 2008, 15:02:31
ehehe bence de :P apıştım kaldım :P

hehehe, ben öpüşme olacağını ve kimler arasında olacağını anlamıştım. Ama devamı.. öhm ehiehi ;D
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 24 Haziran 2008, 15:36:50
Ee, demek bir günde bu kadar çok yorum almak için, böyle bomba bir sahne gerekiyormuş :P. Tolga aslında çabuk cıvımadı, sadece sarıp sarmalanmaya ihtiyacı vardı. Cansu da bunu yaptı. Bunu elimden geldiği kadar vermeye çalıştım ama, umarım iyi olmuştur yani.

10. Bölüm zorlu bir bölüm olacak benim için. Fragman yapmayabilirim. Sadece bölüm üzerine düşünüyorum şu an. Bir çok şey açıklanacak bu bölümde.
Başlık: Ynt: 9. Bölüm: Gerçek Sihir Fragmanı - Eklendi! - Kasabanın Karanlığı 2. Sezon
Gönderen: veritaserum - 24 Haziran 2008, 15:40:23
höms emre ekşın yapma ver işte :D aa :P
Başlık: Ynt: 10. Bölüm: Yalanlar, Yalanlar... Fragmanı - Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 24 Haziran 2008, 17:45:17
Yine dayanamadım ya, ben böyleyim işte :P. Bir fragman yazmadan edemedim. Ne yapayım, seviyorum işte :D.

Kasabanın Karanlığı: Yalanlar, Yalanlar…

Ailesinin Yaptıklarından Habersiz

“Bunca zaman bunu benden saklamayı nasıl başardınız?”

Oldukça Mutlu Geçen Bir Çocukluk
“Sana söylemen gereken bir şey var, Tunç.”

Ve Gençlik Yıllarının Başlarında
"Adım Tunç Mutlu. Buraya bu yaz babamın tayiniyle geldik."

Üzerine Aldığı Bir Sorumluluk
“Oraya gitmelisin Tunç. Yoksa her şey daha da kötüye gider."

Demiştik Ya, Herkesin Sakladığı Sırlar Vardır
“Döngünün başlamasını engelleyemediğimiz için, onu değiştirmeye çalışıyoruz.”

Gerçekten De Öyle!
“Artık bir plan yapmanın vakti geldi.”

Kimseye Tamamen Masum Değildir
“Biraz yalanın kimseye zararı olmaz.”

S2B10: Yalanlar, Yalanlar…
Bölüm Karakteri: Tunç
Çok Yakında Buralarda Bir Yerlerde
Başlık: Ynt: 10. Bölüm: Yalanlar, Yalanlar... Fragmanı - Eklendi!
Gönderen: veritaserum - 24 Haziran 2008, 18:56:03
owwfh yine bpmba bir fragman :D
Başlık: Ynt: 10. Bölüm: Yalanlar, Yalanlar... Fragmanı - Eklendi!
Gönderen: pleasant^^ - 24 Haziran 2008, 19:21:05
Olayı sezonun başında görmüştük.Yeni bir şey yok yani benim için fragmanda :P Ama planın ayrıntılarını öğrenmemiz iyi olacak çünkü Tunç'un tam olarak ne yapmayı planladığını pek anlamamıştık açıkçası :P
Emre is back! :D
Başlık: Ynt: 10. Bölüm: Yalanlar, Yalanlar... Fragmanı - Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 24 Haziran 2008, 19:23:48
Evet aslında bu bölüm, zaten tahmin edilebilir bir şeyleri açıklayacak. Ama sadece bu değil:

1-Bu bölümde döngünün, ne olduğu anlam kazanacak. En azından bunun için bir açıklama yapılacak.

2-Tunç ve Tolga'nın birbirlerinin güçlerini nasıl öğrendiği ortaya çıkacak.
Başlık: Ynt: 10. Bölüm: Yalanlar, Yalanlar... - Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 01 Temmuz 2008, 14:59:28
Uzun kapanış döneminden sonra, ara fazlaca soğusa da elimden geldiği kadar hızlı bir şekilde 10. bölümü koyuyorum.

Okumak için tıklayınız. (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=55)

Not1: Bu bölümü okumadan önce 2. sezon 0. bölümü okumanız tavsiye edilir. S2B0 için tıklayınız. (http://www.kayiprihtim.org/kasaba/?page_id=35)

Not2: Bu bölümde bayağı bilgi verilse de, söz verdiğim gizemlerin hepsini çözemediğimin farkındayım ama merak etmeyin, sezon finaline kadar çözeceğim.

Not3: 11. Bölüm: İçindeki Güç, Murat odaklı bir bölüm olacaktır. Bu bölümde onun kasabada olanlardan sonraki hayatını ve kendisiyle ilgili keşfettiği bir sırrı öğreneceğiz.
Başlık: Ynt: 10. Bölüm: Yalanlar, Yalanlar... - Eklendi!
Gönderen: Baal Adramelech - 01 Temmuz 2008, 15:06:47
Her zamanki gibi şok ola ola bi hal oldum, her zamanki gibi soru işaretleriyle kaldım. Cansu yu iyi yansıtmışsın tebrikler =)
Başlık: Ynt: 10. Bölüm: Yalanlar, Yalanlar... - Eklendi!
Gönderen: Michael Evans - 01 Temmuz 2008, 15:15:39
Teşekkür ederim. 11. bölümde bu hikayeler pek devam etmeyecek. 12yi beklemelisin, meraklarını giderebilmek için =). Oda hepsini değil tabi.

Bu arada resmi bir duyurum var :P

Bu bölümden itibaren, Yiğit (Sifaus) benim bu hikayedeki editörümdür. Herkesten önce o okuyacak bölümleri ve fikir bildirecek. Hepsi bölümlerin daha güzel olması için =)
Başlık: Ynt: 10. Bölüm: Yalanlar, Yalanlar... - Eklendi!
Gönderen: veritaserum - 01 Temmuz 2008, 15:16:30
oww emre harikasıınn  :wow :wow
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 01 Temmuz 2008, 19:58:45
Teşekkürler  ;D

Evet efendim, heyecanlı olduğunu düşündüğüm, hikayemin, s2b11 kodlu bölümünün fragmanı taze taze elinize ulaşmıştır. Buyurunuz:

Kasabanın Karanlığı: İçindeki Güç

Uzun, Çok Uzun Yıllar Önce

“Nerden başlayacağım?”

Dünya Hala İyi Bir Yerken
“Ne zaman anlayacaksın? Bu hayattaki yollarımız çizili.”

Yapılmış Bir Kehanet
“Sen osun. Bunu hep biliyordum. Doğduğun günden beri.”

Ve Keşfedilen Güçler
“Herkesten farklısın sen. Bizim gibisin.”

Bir Süredir Ortalarda Görünmeyen Biri
“Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.”

Ve Onun Değişen Hayatı
“Bir görevin var.”

S2B11: İçindeki Güç
Bölüm Karakteri: Murat
Çok Yakında, Buralarda Bir Yerlerde
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 01 Temmuz 2008, 20:12:56
Yoksa muratın da mı güçleri var :P
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 02 Temmuz 2008, 00:30:51
Gıcığım la ben  :hemk Murat iyi çoccuk ossun,güççleyi ossun mayyak mayyak büyüley yapçın,sonya Toygalaya yaydım etsssin,istiyoyum annatabiydiyşem eey :P

BöLümü okudum,Tolga'ya da sinir oluyorum :P Hmm,Harry gibi ana karekterlere kılım la :P
Tunç'a yazık,tüğ :P

Ya Mayk yapma böyle  :P Döndü dedikçe kafayı yer oldum :P Hatta bi an normal msn'de konuşuyosun gibi geldi :P Neyse bu kadar.Önceki bölümden iyi olmuş ToLga'ya rağmen :P

Yiğit,gitsene sen ya :P
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 02 Temmuz 2008, 02:26:58
gidiyim mi cidden
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: veritaserum - 02 Temmuz 2008, 09:15:34
beütülü ilk defa böle görüyorum  :o yafrum iyisin mi  :hönk :wow
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 02 Temmuz 2008, 20:15:46
Tamam sohbet alanına çevirmeyin güzel hikaye konumu HIH :P

Sezonun Devamı Hakkında Bilgiler (Spoiler İçerebilir):

1-Mehmet'in 'yeniden ihanet' planında var olup olmadığı, bu sezonun 13. bölümüne kadar çözülmeyecek. Ama sonra mantık çerçevesi içinde çözülecek.

2-Murat'ın hikayesi ise, sezon başından beri anlatmak istediğim ama -Tunç'unki gibi- bir türlü yeri gelmeyen bir hikayeydi. Bu bölümde büyük ölçüde anlatacağım. Fakat bu bölümde çözülmeyecek bir şey varsa, o da Murat'ın hangi tarafta olduğu. İyi mi yoksa kötü mü? Aslında bir düşünün, bu hikayede gerçekten kimler tam olarak iyi ya da tam olarak kötü? Hikayenin anafikri bu sorunun cevabında yatıyor :P

3-Tolga ve Cansu konusunda fazla spoiler vermek istemiyorum ama onların hikayesi biraz yavaş ilerleyecek. Bu sezon bitmeyebilir. Ama sezon finalinde bu ikilinin hikayesi şaşırtıcı bir şekilde sonlanacak.

4-Hikayenin aşk dörtgeni -Tolga, Selin, Ayça, Cansu- (büyük ihtimalle) hikaye sonuna kadar çözülmeyecek fakat Tolga'nın bu kızlardan başka da aşk hayatı olmayacak. En azından şimdilik öyle olmasını umuyorum. Bakarsınız fikir değiştiririm :P. Ee, Tolga yakışıklı çocuk di mi? (Benim gibi :P)

5-Biliyorum Arayış'ın ne demek olduğunu 10. bölüme kadar çözeceğimi söylemiştim ama Atilla'nın yaptığı şeyi anlatmaktan ve döngünün ne olduğunu açıklamaya çalışmaktan, öte yandan da Mehmet'i hikayeye sokup, Tolga ve Cansu'nun sahnesini hazırlamaktan Arayış ikinci plana düştü. Ama birkaç bölüm içinde çözülecek merak etmeyin :P. Ayrıca bu sezon çok büyük ihtimalle 1. sezondan daha uzun olacak.

6-Karakterler, bu sezon kasabaya yeniden gidecekler ama beklemedikleri bir şeyler karşılaşacaklar.

7-Sezon finalini tasarladım ve eğer yeterince iyi yapabilirsem, yani beklediğim gibi olursa, neredeyse her karakter için sizi meraklandıracak bir yerde bitecek.

8-Karakterlerden -şimdilik- bir tanesi sezon finalinden sonra 3. sezonun sonlarına kadar pek görünmeyecek.

Yeter bu kadar şimdilik :P
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 02 Temmuz 2008, 20:18:08
Editörü meditör ama bana bile sölememiştin bunları :P kırıldım bak :P
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: veritaserum - 02 Temmuz 2008, 20:32:53
emre harbi diyorum aştın kendini :P
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 02 Temmuz 2008, 20:37:19
Ya 2. sezonu 1. sezondan güzel bulduğumu ben de itiraf etmeliyim ama hala mükemmel olduğunu düşünmüyorum. Zaten düşünmemem de gerekir, bunu düşünürsem her şey biter.

Kasabanın Karanlığı'nın güzelliği, içinde fazla karakter barındırması ve bu karakterlerin psikolojisine eşit derecede ağırlık verilmesi. Herkesin içinde biraz o karakterlerden var bence. Herkes kendine ait bir şeyler bulabilir. Duygular, hafif bir fantastik rüzgarıyla birleşince, güzel bir hikaye yazmamanın imkanı yok zaten =)
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: magicalbronze - 07 Temmuz 2008, 12:03:51
Mükemmel bir iki bölüm okudum diyebilirim. Tunç hakkında hala pek fazla bir şey anlayabilmiş değilim ama sanırım on birinci bölümde devamı gelecek.. Ama onuncu bölümün bitşi çok hoşuma gitti, kısa sğrede devamını bekliyorum. : )

Bu arada Mehmet'in tekrar ihanet edeceğini sanmıyorum. (Tabi Emre bana gıcıklık olsun diye değiştirise hikayeyi bilemem.. :P )
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 07 Temmuz 2008, 21:58:49
11. bölüm biraz gecikti farkındayım ama gerçekten tasarlaması zor olan bölümlerden bir tanesi, çünkü hikaye için dönüm noktası.

Hakan, Tunç hakkında her şeyi hemen öğrenmek istediğini biliyorum ama Kasabanın Karanlığı birden fazla karakter üzerine yürüyen bir hikaye olduğu için her şeyi o kadar kolay veremem, önceki bölümde Tunç'a yüklendim ama bu bölümde sezon başından beri göremediğimiz Murat'ın hikayesini anlatacağım, tabi onun da hepsini değil :P

Zamanla olacak işte, ben de Lost senaristi değilim ya! :P
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 07 Temmuz 2008, 22:08:05
Ama niye FoLga :P Folga'nın dışındakiler de aşık olsun adam gibi :P Çocuk aşk,okul falan derken asıl görevini boşladı yahu :D
Bence kimse yeterince masum değil :P Bir de sezon finalinde dırıdırıdırıdırıdırı bam :P efekti bekliyorum sende :P Lost değil yahu korku filmlerindeki efekt :P Tabi yersen :P
Bu bölümü yaz sana harbi bi karma vericem ya :P
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 07 Temmuz 2008, 23:48:53
Evet sırf karman için bölümü bitirdim.

11. Bölüm: İçindeki Güç, yüklenmiştir. Okumak için tıklayınız. (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=57)

Umarım güzel bir bölüm olmuştur. Aşk olayları elbette sadece Tolga'nın etrafında değil. 12. Bölümde göreceksiniz.

Not: 12. Bölüm bir Özge bölümü olacaktır. İsmi henüz belli değildir.

Yorumlar için teşekkürler.  :D
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 08 Temmuz 2008, 00:49:16
Özge bölümü,huba :P
Sıkıldım Murat'tan :P Bölüme kehanetle başlasaydın daha çekici olurdu benim için :P Ya o bahsedilenler Tunç Murat falan mı:S Tolga olamaz Murat en güçlü olsaydı.Çok pis kafam karıştı.Bir an Çağan Emir gibi geldi bana :P
Ama yapmaya çalıştıkları çok iyi bişi değilmiş gibi gözüküyo :P
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: PhoenixMan - 08 Temmuz 2008, 09:53:20
Ortalık daha fazla karışacak gibi görünüyor... Başka yorum yapamıyorum ama 11. bölüm bana biraz sönük geldi... :P
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 08 Temmuz 2008, 13:28:03
Bence güzel gidiyo =) emre harikasın devam et böle ;D
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 08 Temmuz 2008, 23:00:04
Bölüme kehanetle başlasaydım, bir çok şey çözülürdü. Kehanet bilgisayarımda bir dosya içinde saklı. Daha ondan ilk bahsettiğimde yazmıştım. O günden beri o dosyayı hiç açmadım :P. Zamanı gelince açacağım.

Bu bölümün sönük gelmesinin şöyle bir sebebi var, Murat on bölümdür ortalarda olmadığı için ondan biraz soğumuş olabilirsiniz. Bu yüzden size uzak kalmştır. Ama bence güzel bir bölümdü.

Murat'ın hikayesi de zaman içinde devam edecek tabi.

Özge bölümüne gelince, bu bölümde, son dört yıllık geçmişinden değil de, daha önceki hayatından kesitler sunacağım. Güzel bir hikaye olacak ve Özge'nin bilmediğimiz bir yönünü öğreneceğiz.

Ayrıca bu bölümde, yeni bir karakter göreceksiniz.
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç Fragmanı - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 08 Temmuz 2008, 23:14:08
yeni bi karakter mi :D
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: timidity - 15 Temmuz 2008, 04:08:09
inanamıorum şoklardayım.... uzun zmndır siteye girmiorum neler olmuş hikayede...ztn siteye girmemin tek sebebi bu hikaye diğer şeeler beni pek sarmadı ama hikayen süper gitmişş... yha emre süpersin arkadaşım... sende ne yetenek warmışş. kendini geliştiriosun her bölüm bitirdiğinde yeni bişiyler katıosun kendine.. hikayeden bayağı uzak kalmıştım ama aynı sıcaklıkta okudum wallahi... yha özür dilerim ama ben beklemeyi pek sevmiorum... gördüğün gibi bi akşam nete giriorum ve sabaha kdr bu hikayeyi okuorum normalde kimse beni bu saate kdr tutmaz işte kıymetini billyeteneğinin boşlama hikayeyi azla:P=)))  en sevmediğim yere geldim yine bölmler bitti ve merk etmeler başladı...  nese  ark ım süper gidiosun bi dahaki sabahlamama kdr 10 bölüm eklersin heralde:P:P sana iyi çalşmalar..... ellerine kollarına parmaklarına sağlıkk:P:P



HE BU ARADA SINW PUANIN NASIL GELDİ ((ÖSS))... İSTEDİĞİN BÖLÜMÜ KAZANABİLCEKMİSİN ((İNŞLLH KAZNIRSIN)) .... KeNdİnE iYi BaKkKKKKK.....!!!!
Başlık: Ynt: 11. Bölüm: İçindeki Güç - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 15 Temmuz 2008, 18:10:58
Ehehe, çok sağol ya =) Puanım bekledim kadar iyi değil ama yabana atılmayacak kadar da iyi. Bakacağım işte, tercihlere kadar...

Neyse, onun dışında hikayeyi boşlamıyorum ama yine en kritik bölümlere geldim, sezon finaline doğru bir ilerleyiş ve bir dahaki sezona hazırlık ve ve ve bir yandan da çözülmeye başlayan sırlar var.

Bölümleri yavaş ve dikkatli yazıyorum o yüzden ama senin için hızlandıracağım söz :P

Yani hikayeyi asla boşlamadım. 12. bölümü yazdıktan sonra, s2b13 gelecek. Bu hikayenin 30. bölümü olacak toplamda ve o bölümde bir çok şeyi açığa çıkaracağım =)
Başlık: Ynt: 12. Bölüm: İlk Aşk ve Son Şans - Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 15 Temmuz 2008, 21:54:04
Evet efendim, 12. bölümümüz olan 'İlk Aşk ve Son Şans'ın fragmanı çıkmıştır. Buyurunuz;

Kasabanın Karanlığı: İlk Aşk ve Son Şans

Çocukken Her Şey Çok Daha Güzeldir

“Gel hadi. Yepyeni bir yer buldum.”

Sorumluluklar ve Kötülükler Sizden Çok Uzaktır
“Ben belki bu yıl gitmezsiniz diye düşünmüştüm.”

Bir De Saf ve Temiz
“Senin için daha da erken dönmeye çalışırım.”

İlk Aşklar Vardır
“Birkaç hafta sonra görüşürüz.”

Öte Yandan Zaman Hızlı Geçer
“Bir hafta oldu, Mine. Tam bir hafta!”

Daha Ne Olduğunu Bile Anlamadan Büyürsünüz
“Biraz konuşsak olur mu?”

Sorumluluklar Vardır Artık Ve De Kötülükler
“Bu benim son şansım anne. Şu an oraya gelemem.”

Belki De Tek Teselliniz
“Oğlumun cesedini bile bulamadılar. Hepsini dava edeceğim!”

Bir Gün Herkesin Büyümek Zorunda Kalacağını Bilmenizdir
“Bunu sana bıraktı ve gerçekten üzgün olduğunu söyledi.”

S2B12: İlk Aşk ve Son Şans
Bölüm Karakteri: Özge
~Çok Yakında: Buralarda Bir Yerlerde~

Yorumlarınızı Bekliyorum :P
Başlık: Ynt: 12. Bölüm: İlk Aşk ve Son Şans - Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 15 Temmuz 2008, 22:33:44
AntaLya'da işler karışıyor :P

Özge'nin başka bir hikayesi,demek ki ilk aşkıymış :P Murat ya da Mehmet çıkabilir diye şüpheleniyorum ama :P

O belki gitmezsiniz diyen kesin Özge'nin aşkı :P

Ne bileyim bekliyorum işte bölümü :P
Başlık: Ynt: 12. Bölüm: İlk Aşk ve Son Şans - Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Oxygen - 16 Temmuz 2008, 14:38:42
ooof of! bu kadar iyi yazmak zorunda mısın Emre yha ;D sonra sabırsızlanınca biz sabırsız oluyoruz amaaaa :P hadi koy artık şu bölümü de tadı damağımızda kalmasın fragmanın; direk mideye indirelim bölümüüü :ehi
Başlık: Ynt: 12. Bölüm: İlk Aşk ve Son Şans - Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: PhoenixMan - 16 Temmuz 2008, 15:11:03
koy artık şu bölümü kafam zaten güzel bu aralar yoksa daha güzel olcak dağıtıcam başlığı :P ehem... neyse yine fragman yüzünden coştuk biraz kusra bakma ama artık bölümü koy, hallet, yap bir şeyler, dün koydun fragmanı bugün de bölümü koy... kurtulalım diyemem çünkü bu sefer de 13. bölümü bekleyeceğiz hatta 12yi koyduktan 2-3 saat sonra da 13. bölüm fragmanını koy... :P
Başlık: Ynt: 12. Bölüm: İlk Aşk ve Son Şans - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 16 Temmuz 2008, 22:12:25
Evet, isteğinizi yerine getirerek, bölümü yazdım ve yükledim =)

Okumak için tıklayınız. (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=59)

11. bölümden bir hafta kadar sonra gelmesi, 3. sezona hazırlık bölümlerinden biri olması ve çok fazla olay içermesi. Düzenleyene kadar canım çıktı ve bazı sahneleri çıkarmak zorunda kaldım.

Neyse, şimdiden söyleyeyim, 13. Bölümün ismi belli değil ama karakterleri, Çağan ve Gizem olacak.

Yorumlar için teşekkürler :P
Başlık: Ynt: 12. Bölüm: İlk Aşk ve Son Şans - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 17 Temmuz 2008, 00:19:42
Ay çok sevdim bu bölümü,Özge de var nasıl olsa :P
Ama ne bileyim masal gibi çok hoş.Hızlı gitmesini de sevdim,hep olsun bu. :P
Yiğit'i görmediğimiz bi bu hikaye var tü tü :P
Ama süperdi tşk ederim yani bölüm için :P Her işin altından da Gizem ile Çağan çıkmasın ya. :P Ben Kenan'lardan,Atilla'lardan filan umutluyum onlar da bişiler yapacak. :P Hem şimdi hikayede onları da görebileceğiz di mi? :P
Görelim sevmem pek ama istiyorum :P
Yaz sen çabuk :P
Ha bi de Cansu hamile kalmasın,olur mu? :P
Başlık: Ynt: 12. Bölüm: İlk Aşk ve Son Şans - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 17 Temmuz 2008, 22:21:43
Sondan başlıyorum cevaplamaya :P

Cansu konusuna bakacağım, daha karar vermedim gerçekten. 2 durumda da hikayeyle olan bağlantısı pek etkilenmiyor.

Atilla zaten ölü. Ne gibi bir şey yapabilir ki? :P Kenan da Mehmet'in babası ve pek bir şey yapamaz. Çünkü neler döndüğünden haberi yok.

Belki Kerim, Nalan, Mine ve Mert, bir şeyler yaparlar ama o da belli olmaz =)

Çağan ve Gizem'in, hikayesi gerçekten çok dağıldı. Bu benim de istediğim bir şey değildi ama toparlanmayacak gibi değil yani merak etmeyin. 13. bölümde, onların hikayelerinin bir karanlık noktası daha aydınlanacak. Hikayelerinin devamı, 3. sezonda olacak. Bu ikili için bilmeniz gereken şey, hangi zamandan itibaren, gelecekte yaşanacakların farkındaydılar?

Yani Tolga kasabaya gelmeden önce bildikleri kesin ama ne kadar önce? Birkaç ay mı? Birkaç yıl mı? Bunu 13. bölüme koyabileceğimi sanmıyorum ama 3. sezon kesinlikle anlatacağım =).

Yiğit, 1. sezon aklımda olmayan ama 2. sezonun başından beri var olan bir karakterdi. Çözüm süreci için, bazı destekleyici karakterlere ihtiyaç var ve Yiğit de bunlardan biri. Sanırım onun hakkında birkaç şey anlatsam iyi olur:

Kesinlikle sadece bir flashback karakteri değildi. Bu sezon onunla yeniden karşılaşacağız, elbette nasıl ve nerede olduğunu söylemeyeceğim :P. Neyse işte, bu sezon hikayeye girecek ve 3. sezonun düzenli karakterlerinden biri olacak.

Madem düzenli karakter konusunu da girdik, onu da açıklayayım. Gerçi çok uzattım ama olsun.

Düzenli Karakter: Sezon boyunca, neredeyse her bölüm görünen karakterlere denir.
1. Sezon Örnekleri: Tolga, Özge, Cansu, Murat...
2. Sezon Örnekleri: Tolga, Özge, Tunç, Cansu...

Düzensiz Karakter: Sezonda sadece bazı bölümlerde görünen yan karakterlerdir.
1. Sezon Örnekleri: Çağan, Gizem, Kenan, Çağla...
2. Sezon Örnekleri: Murat, Selin, Ayça...

Ve bu mesaj da burada biter :P
Başlık: Ynt: 12. Bölüm: İlk Aşk ve Son Şans - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: PhoenixMan - 18 Temmuz 2008, 11:07:53
Bak işte bu bölüm çok iyi geldi bana :P çok güzeldi, tatmin oldum, Yiğit gerçekten esrarlı bir karakter olmuş, Tunç da yavaş yavaş çözülüyor, Kasaba gerçekten çok iyi gidiyor... Mükemmeldi... :)
Başlık: Ynt: 12. Bölüm: İlk Aşk ve Son Şans - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Baal Adramelech - 18 Temmuz 2008, 17:37:09
Hoş bölüm, eline sağlık ve saol ;) neler olduğunu nihayet anlıyorum sanırım :P
Başlık: Ynt: 12. Bölüm: İlk Aşk ve Son Şans - Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 19 Temmuz 2008, 14:20:31
13. Bölüm Hakkında Son Gelişmeler:

1-Hikayenin 30. bölümü olacağı için uzun ve özel bir bölüm olacak ve gerçekten bazı konular hakkında elle tutulur cevaplar elde edebileceksiniz.

2-Çağan'ın, s2b8de okuduğunuz, fabrikadaki yangından nasıl kurtulduğu ortaya çıkacak.

3-Büyük Sır'rın ne olduğu ortaya çıkacak.

4-Yazlıktaki olaylar da devam edecek. Tunç hakkında yeni bir şey öğreneceğiz.

5-Mehmet'in bu bölümde önemli bir sahnesi olacak.

6-İsmi henüz kesinleşmedi ama bir iki gün içinde kesinleşecek.

7-Selin'i bu bölümde yeniden, bir şekilde göreceğiz.

8-Ayça'nın bu sezon devam eden bir hikayesi olmayacak ama 3. sezon için bir şeyler düşünebilirim.

9-Bu sezonun bölüm sayısı kesinlikle 15i geçecek.

10-Sezon finalinden önce, 1. sezonda da yaptığım gibi bir kaç gizemi belirteceğim ve bunlardan en çok istenileni sezon finalinde çözeceğim. Diğerleri 3. sezona kalacak.
Başlık: Ynt: 13. Bölüm: Değişim Zamanı! Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 23 Temmuz 2008, 00:12:49
Evet efendim, uzun bir bölüm olacak olan, s2b13 yani toplamda 30. bölüm, fragmanı çıkmıştır. Buyrun:

Kasabanın Karanlığı: Değişim Zamanı! (30. Bölüm Özel)

Herkes Birbirinden Bir Şeyler Saklamaya Çalıştıkça

“Neden bahsettiğini anlamıyorum.”

Ortaya Çıkmakta Direnen Sırlar
“Bu zamana kadar yaptığımız her şeyin bir sebebi vardı.”

Karanlık, Planlarını Yaparken
“Bu intikam değil. Bu resmen canilik.”

Bütün Gerçekliğiyle Devam Eden Sorunlar
“Bunu ikimiz de istedik. Seni asla yalnız bırakmayacağım, Cansu.”

Yıllarca Gizlenmek Zorunda Kalan Bir Çift
“Hikâyemiz böyle bitemez. Da-daha yaşayacak ço-çok şeyimiz var.”

Çağan’ın Yapılması Gerektiğini Düşündüğü, Bir Fedakarlık
“İnan böyle olmasını istemezdim. Seni o kadar çok seviyorum ki…”

Yeniden Ortaya Çıkan Eski Sevgili
“Tolga’yla görüşmem gerek.”

Bir Anda Fark Edilen Bir Gerçek
“Bir sorun var. Yapamıyorum… Açılmıyor.”

Unutmayın Bizi Biz Yapan Seçimlerimizdir
"Baştan beri yanlış zamana dönüyoruz."

Ama Bir Yerden Sonra Kontrol Bizim Elimizde Değildir
“Sanırım annemin günlüğünü yeniden açmanın vakti geldi.”

S2B13:  Değişim Zamanı!
Bölüm Karakterleri: Çağan ve Gizem
Çok Yakında Buralarda Bir Yerlerde

Not: Yorumlarınızı Bekliyorum :P
Başlık: Ynt: 13. Bölüm: Değişim Zamanı! Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 23 Temmuz 2008, 00:19:29
İnanmıyorum.Bişi anlamadım. :P Teori üretemiyorum,dondum.Sadece küfredebiliyorum. :P Ulan bi kere de sorununuz olmasın be. :D
Özel bölüm olduğu çok belli.Çağan ve Gizem'den ilk defa zevk alacağım.Cansu kesin hamile.Sonra geçit felam açmaya çalıştılar heralde açamıyorum da o olabilir.Günlük kısmı iyi.Mehmet için korkmaya başladım ya.Ama korkularımı yazmayacağım. :P Ne diyeyim bir an önce yaz şu bölümü yoksa Claire konusunu açmaya devam edeceğim. :P
Başlık: Ynt: 13. Bölüm: Değişim Zamanı! Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 27 Temmuz 2008, 20:27:18
Hikaye, araya giren, ÖSS tercih dönemi, hayat sorunları nedeniyle, 'kısa' bir süreliğine durdurulmuştur.

30. bölüm birkaç gün içinde siteye yüklenecektir ve hikaye ne olursa olsun belli bir final yapacaktır. Kuşkunuz olmasın =)
Başlık: Ynt: 13. Bölüm: Değişim Zamanı! Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Huor Eärfalas - 27 Temmuz 2008, 23:27:34
Ooo kusura bakma emre yeni okuma şerefine eriştim ama gerçekten mükemmel olmuş fragman hele fena heycanlandırıyor :clap
Mükemmel kesinlikle devam etmelisin sezon 3 ve 4 hatta dahada devam et okuduğum en iyi hikayelerden biri :clap
Başlık: Ynt: 13. Bölüm: Değişim Zamanı! Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 31 Temmuz 2008, 18:40:59
En nihayetinde, hikayemin toplamda 30. bölümü olan s2b13 eklenmiştir. Sabrınız için çok teşekkür ederim  ;D. Yeni bölümleri de hızla yazmaya çalışacağım. Ama kader işte :P

Bölüme başlamadan önce uyarılar:

1-Bölüm paragraf aralarındaki boşluklar sayılmadan tam 7.5 word sayfası uzunluğundadır. Bu uzunluğa dayanabileceğiniz bir zaman aralığında okuyunuz.

2-Flashbackler yine istediğim gibi olmadı. Daha doğrusu istediğim kadar çok olamadı. Çağan ve Gizem'in hikayesi, 3. sezona sarkacak bu gidişle :P

3-Bölüm biraz karışık gelebilir. Zira sahneleri toparlayıp, montajlarken canım çıktı :P

4-Cansu ve Gizem'in hüzünlü sahnelerinde, bana ilham veren, Pinhani grubunun şu şarkıları oldu: Ağlama (Zaman Beklemez Albümünden), Ben Ki Sevmekten Hiç Usanmam (İnandığın Masallar Albümünden), Yalnız Değilsin (Hangi albümden bilmiyorum :P), Yalandan Da Olsa (İnandığın Masallar Albümünden)... Bu şarkıları dinlemeniz şiddetle tavsiye edilir.

Bölüme ulaşmak için tıklayınız. (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=60)

Yorumlar için şimdiden teşekkürler :P
Başlık: Ynt: 13. Bölüm: Değişim Zamanı! Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 31 Temmuz 2008, 18:54:36
Oha oha oha. :P Gerçekten oha be.Çok güzel bir bölümdü,yazmasan 7.5 sayfa olduğuna inanmayacağım. :P Çağan'a yazık ya,bence yaptığı hiç de kötü birşey değildi.Geçit açamamak..Imm.Çok büyük bir sorun.Ama başka yöntemlerle de gidebilir di mi Tunç? :P Başka bir boyutta değiller yani. :D Cansu beni çok sıkmaya başladı,giderek Claire'a benziyor. :P
Güzel,bölüm,güzel. :P Bu da üçleme gibi oldu ya neyse.KK playlisti..Ahaha kaydedicem bunu biryerlere. :P
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 04 Ağustos 2008, 14:37:29
Evet, efendim, yarısını yazdığım, 14. bölüm için hazırladığım fragmanı sizlerle paylaşmak istiyorum =). Buyrunuz =)

Kasabanın Karanlığı: Kaybolan Günlük

İhtiyaç Duyulduğu Anda, Ortadan Kaybolan Günlük

"Yok, yok, YOK!"

Geçmiş Yüzünden Yeniden Suçlanan, Mehmet
"Sen mi aldın?"

Geceleyin Evde Dolaşan Bir Yabancı
"...bu günlüğü birinin çaldığı kesin."

Ve Gündüz Vakti Ortaya Çıkan Yeni Bir Tehlike
"Bizi burda da buldu."

Karışıklık İyice Artıyor
"Artık sana yardım etmeyeceğim!"

Çaresizlik Yeni Çözümler Getiriyor
"Aranızda araba kullanmayı bilen var mı?"

Umutsuzluksa Bir Aşkı Bitiriyor
"Bana bir şans ver. Sadece bir şans."
"Üzgünüm, hayır."

S2B14: Kaybolan Günlük
Bölüm Karakteri Yok
Yakında, Buralarda Bir Yerlerde

Not: Bu bölüm herhangi bir karakter üzerine değil. Flashback mantığı biraz farklı olacak.

Yorumlarınızı bekliyorum =)
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 04 Ağustos 2008, 14:59:14
Öeh,yani 30. bölüm için o kadar bekledin,bu bölümü hemencecik yarılamıştın,ohaohaoha. :P
Cansu diyordur kesin hayır,diye. :P Murat'ı yakalayacaklar da,ortalık karışacak gibi.Birbirlerini suçluyorlar filan.Bence Emir bu durumu değerlendirir. :P Geçit açamadıkları için de araba kullanmayı düşünüyorlar, :P Cıx,bu bölüm biraz zorlayıcı olacak gibi gözüküyor onlar için.
Mehmet,suçlanınca Emir'e yardım etmekten vazgeçti,herhalde. :P Güzel bi bölüm bekliyorum,ama bunlar çok gerilmiş be. :P
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 04 Ağustos 2008, 15:01:46
Ee, biraz gerginlik iyidir :P Hep böyle, hafif romantik bir havada gitmez hikaye :P

Evet bu bölümün güzel olmasın ben de bekliyorum =) 30. bölümü beklememin sebebi yeterince güzel olmasını istediğim içindi ve oldukça zor bir bölümdü. Bu bölümü yazmak o kadar zor değil. Zaten hikayenin gittiği bir rota var. O rotaya göre yazıyorum sahneleri. 30. bölüm o rotanın biraz değiştiği bir bölüm oldu, hikayede bazı kurallar değişti. O yüzden zorladı beni =)

Teşekkür betül :P Sen de olmasan =)
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: PhoenixMan - 04 Ağustos 2008, 17:16:39
ahh emre, abi gerçekten mükemmel ya, 13.ü bölümü okumam biraz gecikti de o gecikince yorum da gecikti... Gerçekten işler iyice sarpa sarmaya başladı, herkesin kendi sorunları var ve okurken her birini de içimizde hissettirebiliyorsun... 14. bölüm hakkında yorum yapmayacağım nasılsa yakında okuruz... Asıl sen de olmasan emre... :P
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: timidity - 04 Ağustos 2008, 18:19:32
Emre Sende sanatçı kaprisi war her bölüm için yorum bekliyin cıx=P nese ama sen yorumları hak ediosun canım ark.ım kasabanın karanlığı yazarı Sayın Emre namı diar Michael Evans=P
Ben artık sıkıldım süper gidio demektn birazcık ktü eleştri yapim=P hımmmm düşinimmm.....!!!!! yokk yaw... kötü bişy yokk kii kötü eleştirim pufff...=(((( hehh buldum bölümler çoOk kısa oluyOrRr=P uzat biraz bölümleri mekanları biraz tafsir etki gözümzde canlansın mekanlar kişler duruş gülüşş=) benm hayal gücüm faslasıyla geniş insanları şeklden şekle sokuom wallla birazz tavsir gerekioo bu zavllı okuruna=))))
nese cnm yorum yorum dedin al sana yorum cvb vermzsen seni keserim=P ayyy ne diyorum benn=)

not: bu siteye bağımlı tek şey kasabanın karanlığıı;) çoOk saOL EmReEeEe.......!!!!
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 04 Ağustos 2008, 20:05:33
Ya yorum beklememin sebebi, hikayemin eleştirilmesini sağlamak ve de bu eleştirileri göz önüne alıp, hikayemi geliştirmek =)

Bölümleri yazarken, artık kendimi durduramıyorum zaten :P Bir bakmışım daha anlatacağım olayların yarısına gelmişim, bölüm belirlediğim uzunluğa gelmiş. Toparlayıp kapatıyorum bölümü =) Çok fazla uzun olursa, sıkar belki diye =)

Mekan ve kişi tasvirlerini, özellikle yapmıyorum. En büyük zevkim, insanların mekanı ve karakteri kendi hayal etmesi. Hayalinde, kendi hikayesini kurup, karakterleri öyle tanıması. Benim yapmaya çalıştığım, şey durum tasviri. O anki durumu anlatmaya çalışıyorum hep. Yine de eğer istek olursa, tasvir konusunu 3. sezonda yeniden düşünebilirim. Ama bu sezon zaten olaylar iyice sıkıştı :P. Bir an önce toparlamaya başlamam gerek =)

timidity, her yazdığın yorum için sağol bu arada =) Gerçekten, sen de hikayemin en iyi takipçilerinden birisin =)

Phoenixman, en sonunda istediğimi başarmışım demek. Hikayemde, fantastikten önemli olan şey, karakterlerin yaşadıkları. Onların hikayedeki rolleri ve gidişatları. Yaşadıkları sorunlar karşısında, güçlerinin bile çaresiz kaldığı zamanları anlatmak istiyorum. Dediğine göre de bunu başarmışım =). Çok sağol sen de :P

Yazıyorum bölümü bekleyin benii! =)
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: darkkb - 05 Ağustos 2008, 00:07:59
cok begendım karekterlerınde bır harıka elıne saglık harıka olmus ...
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 13 Ağustos 2008, 21:24:12
Bölümlerin arasının çok açılmaya başladığının farkındayım. Ama lütfen hikayemi okumayı bırakmayın =) Hayatım bir türlü durulmuyor ki =/. Ben de ne yapacağımı şaşırdım doğrusu. Yine de şundan emin olun, Kasabanın Karanlığı ne kadar uzarsa uzasın bir sona kavuşacak. Tüm karakterlerin hikayeleri, ana hikayenin mantık kuralları içerisinde tamamlanacak ve güzel olacağını düşündüğüm bir final olacak. Bundan kuşkunuz olmasın.

14. Bölüm'ü okumak için tıklayınız! (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=61) Oldukça şaşıracağınızı tahmin ediyorum açıkcası =P

Yorumlarınızı bekliyorum =).
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: timidity - 14 Ağustos 2008, 02:00:16
EmRe hikayede birass fasla açıldın sankii... kopukluk oluo B!rzZz geçmişteki olAylardn yhane SeliN'n de özel güçlerinin çkması fln sonunda çıkmaza döncek hikaye ( bi bakmışım bende çıkıom hikayede bnmde özel yeteneklerm warmış korkmaya başladım o konuda:P) nese sen bilirsin iŞinE karışmim ben Sadece okurum( bu biraz şöförü raatsız etmein gbi bişy oldu:P) nese saçmalıorum gce gece:)
BeN okur olarak GöreVimi yapıorum yorumda yapıorum ! SeNdE yazar olarak  BöLmLern arasını fazla uzaTmsan okurlarını bekletmsen iyi olurr:P.. içinden ne geliosa döK çEkNmEe:P
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 14 Ağustos 2008, 13:32:41
Ya Selin konusunu zaten korkarak yazdım. Biraz zorlama görüneceğinin farkındayım. Ama hikayede kız ve erkek karakterleri dengelemem gerekiyordu. Çünkü bütün olayların yanında sürüp giden aşk hikayeleri de var. Ama emin olun Selin son açılmamdı. Bundan sonra hikayeyi sadece toparlamaya gideceğim.

Selin'in, 2. sezon başından beri hikayede olan konumu, bu bölümde tartışılmaz şekilde oldukça değişti tabi ki. Bu bölümde yaptığımı baştan beri planladığımı elbette söyleyemem. Ama inanın bana hikayeyle en iyi şekilde entegre etmeye çalışarak verdim. Bana güvenin. Hikayeyi toparlayacağım =).
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 15 Ağustos 2008, 23:38:31
Of ne desem ki şimdi. :P Mehmet kurtulmasaydı keşke hemen,diğerleri anlasınlar artık onu da. :P
Sonra o iki kişi Murat ve Selin'di emin oldum şimdi. :P Yiğit geldi,çaldı günlüğü cıx cıx,yakıştıramadım ama ona. :P
Gizem ve Çağan ne alemdeler,Tunç'un hastalığını nasıl şeedicekler,Geçit nasıl açacaklar,bir de yarım bölüm neler olduğunu çözmeye çalışacaklar ohoo. :P Herhalde sezon finaline kadar 2-3 gün ancak geçecek. :D
Neyse,eline sağlık yalnız araları çok uzun tutma soğuyor hikaye,sonra unutuyorum herşeyi. :D
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 15 Ağustos 2008, 23:47:11
İşte bu yüzden önceki bölümlerde ne oldu kısmı var :P

Günlüğü çalanın Yiğit olduğu saklamak istediğim bir gerçek değildi zaten :P. Çağan ve Gizem'in de hikayeleri devam ediyor ama bu bölüme koyamadım. Onların da hikayesi gelecek.

Ve de haklısın sonraki bölümün bir kısmı, karakterlerin neler döndüğünü anlamaya çalışmasıyla geçecek =)
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: PhoenixMan - 17 Ağustos 2008, 11:19:52
Emre biliyor musun bilmiyorum da eve daha bugün geldim... neyse hemen yorumu yapıyorum... bu bölüm beni çok şaşırttı, etkiledi ve gelecek bölüm için büyük bir beklentiye soktu... "biraz sansasyonel bir bölüm olmuş" demek istiyorum ve susup gelecek bölümü bekliyorum... :P
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 17 Ağustos 2008, 17:19:15
Emre biliyor musun bilmiyorum da eve daha bugün geldim... neyse hemen yorumu yapıyorum... bu bölüm beni çok şaşırttı, etkiledi ve gelecek bölüm için büyük bir beklentiye soktu... "biraz sansasyonel bir bölüm olmuş" demek istiyorum ve susup gelecek bölümü bekliyorum... :P
Sansasyon yapma,Emre. :P
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 18 Ağustos 2008, 08:49:27
Selin'in olayından ne kadar korktuğumu tahmin edemezsiniz :P Baştan beri aklımda olan bir şey olmadığı için hikayeyle uymayacak diye çok korkuyordum. Ama 15. bölüm çalışmalarını yürütürken onu hikayeyle uyumlu hale getirebildim.

Not: 15. bölüm için fragman yazmayabilirim. Her bölümde ayrı fragman sözleri bulmak iyice zorlaşmaya başladı :P. Ama elinden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz =)

Yorumlar için teşekkürler...
Başlık: Ynt: 14. Bölüm: Kaybolan Günlük Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: magicalbronze - 18 Ağustos 2008, 11:05:47
Bu Yiğit yeni girdi hikayeye değil mi? İlginç ama güzel bir bağlama yapmışsın. Günlüğü çalanı Murat diye düşünmüştüm. Selininde bir anda gelmesi ilginç ha bir de şu gazetede yazan olay ilginç. Tolga'nın ismi hiç geçmemiş.

Ayrıca şu Özge'nin bulduğu kitap. Yiğit'in oraya koyması büyük bir ihtimal gibi duruyor. Mehmet onlara gerçeği söyleyecek mi merak ediyorum. Uzun bir ara oldu okuyalı ama ısındım hemen.. :)

Dört bölüm birden okudum. Son bölüm hariç diğer bölümlerin sonunda bıraksaydın pek heycanlanmazdım ama son bölümün finali yine müthiş bir merak duygusu yarattı. Murat'ta ortaya çıktı, bundan sonra ne olaylar dönecek çok önemli.. İyi gidiyorsun tebrikler..
Başlık: Ynt: 15. Bölüm: Dönüş Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 20 Ağustos 2008, 12:35:06
Bölümlerin fragmanlarını, bölümün yarısını yazdıktan sonra hazırlamaya başladım. Bu sayede tam olarak istediğim şekilde olabiliyor. Artık fragman yazmanın zorlamaya başladığını söylemiştim. Ama hikayemin en sevdiğim özelliklerinden biri de bu olduğu için vazgeçemiyorum. Artık dandik olduysa idare edin :P

Kasabanın Karanlığı: Dönüş

Olaylar Olabildiğince Karıştıktan Sonra

“Birisi bana burada neler döndüğünü anlatabilir mi lütfen?”

Bazıları Yine Yalanlara Sarıldı
“Annemler buraya tatile gideceklerini söyledi ben de gelip sizi buldum.”

Selin’in Geçmişinde
“Her şeyi biliyorum, Tolga.”

Derinlere Gömülmüş Gerçekler
“Burada, ne işin var Atilla?”

Ve Artık Yavaş Yavaş Yapılmaya Başlanan
“Ne zaman gideceğiz?”

Dönüş Hazırlıkları
“Paraya ihtiyacımız olacak.”

S2B15: Dönüş
Bölüm Karakteri: Selin
Çok Yakında Buralarda Bir Yerlerde


Not: Sitedeki yetkilerimden feragat edişimin, hikayeyle hiçbir bağlantısı yoktur. Prensiplerim gereği hikaye sonlanana kadar başladığı yerde, yani kayiprihtim'nde devam edecektir. En azından böyle olması için elimden geleni yapacağım.

Okuyan herkese teşekkürler =)
Başlık: Ynt: 15. Bölüm: Dönüş Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 20 Ağustos 2008, 12:45:29
Bölüm karekteri kim ya,Gizem Çağan falan mı :P [taktım di mi lan ben onlara. :P ]
Şimdi Murat yalan söyledi,ama Mehmet artık söylemesin. :P Selin de açıklayacak,falan falan. :P
Başlık: Ynt: 15. Bölüm: Dönüş Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Michael Evans - 20 Ağustos 2008, 13:17:00
Bölüm karakteri; Selin. Bunu aslında yazmıştım fragmanın sonuna. Ama yarım yamalak okuduysan bilemem =P
Başlık: Ynt: 15. Bölüm: Dönüş Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: pleasant^^ - 20 Ağustos 2008, 13:19:03
Bölüm karakteri; Selin. Bunu aslında yazmıştım fragmanın sonuna. Ama yarım yamalak okuduysan bilemem =P
Kahretsin. ;D Utandım şimdi lan. :P
Başlık: Ynt: 15. Bölüm: Dönüş Fragmanı Eklendi! - K.K. 2. Sezon
Gönderen: Amras Ringeril - 22 Ağustos 2008, 18:03:39
Arkadaşlar, Emre okul işleri dolayısıyla İstanbul'a gitti. Bu sebeple bu bölümün biraz geçikeceğini haber vermemi istedi.
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon [Güncellendi!]
Gönderen: Michael Evans - 04 Eylül 2008, 11:51:43
Kasabanın Karanlığı adlı hikayemin uzun süredir devam etmediğini elbette ki biliyorum =). Fakat siz de böyle bir şeyi asla sebepsiz yapmayacağımı biliyor olmalısınız.

Hayatım son zamanlarda inanılmaz derecede karıştı. Bilmediğim yepyeni bir hayata hazırlanmaya çalıştığım sıralarda (bkz: Üniversite Hayatı) yaşadığım ailevi ve arkadaş sorunları yüzünden biraz kafa dinlemek için, İstanbul'a tatile geldim. Aslında nete girmeme gibi bir planım yoktu ama teyzemle ilgilenmem gerekti ve bu yüzden pek nete giremedim.

Sorunlarımı anlatıp sizi sıkmayacağım tabi ki, okurların çoğunun da hikayeden soğudunun farkındayım. Ama şu yazacaklarımı okursanız çok sevinirim =)

Yarından itibaren üniversite başlayana kadar Alanya'ya, evime yani düzenli net hayatıma geri dönüyorum. Bu yaklaşık 15 gün sürecek. Bu süre zarfında hikaye hızlı bir şekilde ilerleyecek ve üniversiteye başladığımda da önemli bir sorun olmazsa devam edecek.

Tek ricam eğer hikayeden soğuduysanız ona yeni bir şans verin ve 2. sezon finaline kadar okuyun. Zaten çok bir şey kalmadı. Eğer hikayeye yeniden ısınmazsanız okumanız için kimse size zorlamayacak emin olun =P

Şimdi biraz bilgi ve spoiler verelim ki hikayemin önemli bir unsuru olan; heyecan unsuru oluşsun =). Okumak ya da okumamak sizin elinizde.

Spoiler: Göster
1-Yayınlanacak S2B15'in ardından 3 bölüm uzunluğunda bir sezon finali yayınlanacak.

2-Sezon finali 3 ayrı kısım halinde fakat aynı anda yayınlanacak.

3-Bugüne kadar hikayede önemli bir role sahip olmuş 'tüm' karakterler 'bir şekilde' görünecek. Ve bunların çoğu heyecan verici sezon finalinde kendilerine önemli bir yer bulacaklar.

4-Bağımsız gibi görünen bazı hikayeler birleşecek.

5-Özellikle tepki aldığım Selin karakterinin hikayesi, yapbozun en önemli parçalarından biri olacak. Sadece Murat'la değil, başka karakterlerle olan bağlantıları da sizi oldukça şaşırtacak

6-Sezon finaline kadar mutlaka ama mutlaka 'en az' 1 karakter hayatını kaybedecek.

7-Karakterler bu sezon kasabaya geri dönecekler ve 'Kasabanın Karanlığı' ismi -en sonunda =P- anlam kazanacak. Orada karşılaşacakları şeyler, 4 yıl öncekinden çok daha farklı olacak. Buna emin olun.

8-Sezon finalini okuduğunuzda, 3. sezonun hangi eksende ilerleyeceğini aşağı yukarı anlayacaksınız.

9-Hikayede kendisine hakkını tam olarak veremediğim 'kehanet' meselesini hepinizi hatırlıyorsunuz. Söylememde bir sakınca yok, 3. sezon prömiyeri bu kehanetle açılacak. Önemini anlayacaksınız.

10-Çok küçük bir ihtimalle, 3. sezondan önce 'Kayıp Öyküler' adlı bir ara sezon olacak. Bu ara sezonda, bugüne kadar anlatılması gereken fakat bölüm uzunlukları yüzünden hikayeden çıkardığım sahneler birer birer gösterilecek. Aklınızdaki bir çok soru cevabını 'Kayıp Öyküler'de bulabilecek. Fakat dediğim gibi küçük bir ihtimal. Hikayeyi hızlandırmak için yapmayabilirim. Eğer yapmazsam bu öyküler 3. sezondaki flashbacklere yayılacak.

11-3. sezonun flashback mantığı çok büyük bir ihtimalle 2. sezon ile aynı olacak. Bu hikayenin daha gizemli ilerlemesini sağlıyor.

12-Hikayede asla ama asla flashforward olmayacak. Tarzım değil =P. Sadece belki 3. sezon finalinden sonra yayınlanacak özel bir bölümde -hayatta kalmış- karakterlerin gelecekte yaptıkları anlatılabilir. Aslında çok da gerek yok. Çünkü 3. sezon bittiğinde tüm gizemler çözülmüş olacak.

13-Özge'nin, Yiğit'le ilgili flashbacklerinde bahsedilen Anahtar, hikayede 'ne' olduğu hala gizemini koruyan 'Büyük Sır' ve şu ana kadar bahsi geçmemiş başka bir 'şey' daha, bu üç şey birbiriyle 'bağlanacak'.

14-Çağan ve Gizem, 3. sezonun en önemli karakterleri olacaklar. Ayrıca yanlarındaki yaşlı adam -ki adı Kemal- ve onun hikayedeki rolünün ne olduğu son bölümlere kadar çözülmeyecek.

15-Söylememde bir sakınca yok: Cansu kesinlikle hamile DEĞİL. İnanın bu çok basit olurdu. Bunu şimdiden söylememin gereksiz olduğunu düşünüyorsanız, Cansu'nun yaşayacaklarını bekleyin. İnanın bana hikayedeki geleceği asla tahmin edilemez.

16-3. sezon kesinlikle SON sezon. Aslında 2. sezonu bir-iki bölüm daha uzatıp hikayeyi bitirecektim fakat bunların okurlara haksızlık olacağını düşündüm. Neler yaşarsam yaşayayım bu hikayeye yansımaması gerekiyor.

17-3. sezon, önceki 2 sezondan daha kısa da daha uzun da olabilir. Çünkü 1. bölümden itibaren hikayeyi toparlamaya başlayacağım. Ne zaman toparlanırsa, bir final bölümü yazıp hikayeyi sonlandıracağım. Fakat hikayenin gizemini bozmamak için öyle bir anda bütün gizemleri çözemem. Zamanla ama tamamen çözülecek.

18-Kasabanın Karanlığı kesinlikle kayiprihtim'ne özel bir hikaye olarak kalacaktır. Benim kayiprihtim'ne -kendi çapımda- hazırladığım bir hediyedir. İlerde daha da geliştirilip kitap yapılmayacak ya da başka bir sitede yayınlanmayacak.

19-Bu hikayeden sonra en azından bir süre hikaye yazmayacağım. Fakat elbette bu yazdığım son şey olmayacak. Yine de bundan sonra ne yaparsam yapayım asla ama asla kayiprihtim'nde bir proje yapmayacağım. Bunu beni takip edin, şu siteye gelin, falan demek için söylemiyorum. Bu iğrençlik olurdu. Sadece emin olun istiyorum. Asla kayiprihtim'nde devam eden bir projem olmayacak. Sadece başkalarıyla yazdığım 'Gecenin Bekçileri' adlı hikayeyi boş olduğum zaman yazacağım bir final bölümüyle bitireceğim. Bu kadar. Bu lafları yanlış anlamayın. 'Neredeyse' kimseye karşı içimde nefret yok.

20-Son olarak kesin olan iki spoiler veriyorum: 3. sezondaki kötü karakterimiz Emir OLMAYACAK ve Çağan'ın planları işe yaramayacak.


Dediğim gibi mutlaka Kasabaya yeni bir şans verin. 2. sezon bitene kadar kendinizi sıkın ve okuyun. Pişman olmayacaksınız.

Kasabanın Karanlığı! Tahmin ettiğinizden çok daha yakında, yepyeni bölümleriyle, HAYALCİNİ'NDE!

Yorumlar için teşekkürler =)
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon [Güncellendi!]
Gönderen: veritaserum - 04 Eylül 2008, 13:39:50
Emre dehşetsin başka bir şey diyemiyorum :P
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon [Güncellendi!]
Gönderen: pleasant^^ - 04 Eylül 2008, 15:31:26
Ya.Spoiler'lar için sana kocaamaaan bir oha! diyorum.Hatta istersen ohaohaoha! Spoiler edinmek için sana o kadar yalvardığıma inanamıyorum. :P

Hikayeyi üçüncü sezonla bitirip bırakman ona haksızlık. Geliştir,kullan derdim,yine diyorum. Çıkardığın sahneleri okumak için sabırsızlanıyorum,çünkü sen bölümü kısaltırsan hayıflanıyorum biliyosun. :P Şans falan isteme,biz isteyelim şansı. :P Bu arada özledim lan seni,evet. :P Yeni bölümü,bi de seni bekliyorum.

Of.of.
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon - Yeni Bölüm Eklendi! S2B15: Dönüş-1. Parça
Gönderen: Michael Evans - 05 Eylül 2008, 18:31:03
Spoiler olduğunu söylemiştim :P. Ama merak etmeyin daha hiçbir şey görmediniz :P

Şimdi izninizle size s2b15'i takdim etmek istiyorum: Tıklayınız! (http://www.hayalcini.net/kasaba/?page_id=62)

Bölüm bana göre tam bir sezon finali öncesi bölüm olma özelliğini taşımakla birlikte çok da heyecanlı olduğu söylenemez. 2. sezon ortalamasına baktığınızda, uzun bir bölüm oldu. Ama daha uzun bölümler de olmuştu tabi ki...

Siz asıl sezon finalini bekleyin =)

Not: Bu bölümün adı Dönüş - 1. Parça, sezon finalinin adı da Dönüş - 2. Parça olacaktır. Sezon finaline isim bulamadığımdan değil, isminin bu olması gerektiğinden.

Yorumlar için sağoun şimdiden =)
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon - Yeni Bölüm Eklendi! S2B15: Dönüş-1. Parça
Gönderen: pleasant^^ - 05 Eylül 2008, 19:05:11
Kasabaya giden son otobüs kalkıyor,herkes yerlerine. :P

Çook güzel bir geri dönüş,çok güzel bir bölüm olmuş bence.Hem sorular kafanı kurcalamıyor,böyle çok iyi bir şey olmuş. :P
Murat'ı sezon finalinde öğrenirler herhalde.Ama uzuun uzun tahmin yazarsam,en az senin spoiler'lar kadar uzun olur,vaktim yok biliyorsun ondan yazmaayacağım. :P
Artık sezon finali için çok beklemezsin. :P

Öhöm,neydi.KK is back!
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon- Yeni Fragman! 2. Sezon Finali: Dönüş-2. Parça
Gönderen: Michael Evans - 06 Eylül 2008, 09:44:31
Tabi ki zaman kaybetmiyoruz ve s2b15'in yankıları sürerken, hemen sezon finalinin fragmanını çıkarıyoruz :P

2. Sezon Finali: Dönüş (2. Parça)

Şimdiye Kadar Okuduklarınız

“Sizce de tüm bu olanların bir nedeni yok mu?”

Bu Sezon Sonunda
“Bütün bunların bir nedeni varsa bile şimdi bunu düşünmenin sırası değil.”

Yepyeni Bir Boyut Kazanacak!
“Eh, umarım her şey istediğimiz gibi olur. Gerçi hiç olmadı ama!”

Alınan Tüm Uyarılara Rağmen
“Sadece oraya gitmeyin tamam mı?”

Kasabaya Yapılan Geri Dönüşün Ardından
“Aman Allah’ım, ne olmuş buraya böyle?”

Karşılaşılan Manzara Hepsini Ürkütecek
“Duyuyor musunuz?”
“Ben hiçbir şey duymuyorum. Neden bahsediyorsun sen?”
“İşte tam olarak bundan. Burada ölüm sessizliği var!”

Bu Sezon Sona Ererken
“Artık yeter! Ben canavar değilim!”

Kabuslar Gerçek Olacak
“Yardım et! Beni burada bırakma!”

Karanlık Bir Zafer Kazanacak
“Hayır… Hayır… Bu olmuş olamaz!”

Ve Büyük Gizem
“Cidden hiç düşünmedin mi, niye oluyor bütün bunlar?”

Çözülmeye Başlayacak
“Bana güven. Ölüm o kadar da kötü bir şey değil!”

Kasabanın Karanlığı: Dönüş (2. Parça)
Bölüm Karakterleri: Karışık
Üç Bölüm Uzunluğundaki Sezon Finali, Çok Yakında!

Yorumlar için şimdiden teşekkürler =)
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon - Yeni Fragman! 2. Sezon Finali: Dönüş-2. Parç
Gönderen: pleasant^^ - 06 Eylül 2008, 17:39:19
İnanmıyorum,yıktı geçti fragman.Üç bölüm uzunluğunda fragmanın vurucu bölümü of of. :P
Kasabaya ne olmuş olabilir,yoksa gerçek kasabaya gitmediler mi? :P Evet,sezon finali gerçekten çok sarsacak sanırım buraları. :P Fragman güzel,bölüm uzunluğu daha güzel,hızlı gitmen.. :P Neyse bekliyorum,bekliyoruz sezon finalini. :P
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon - Yeni Fragman! 2. Sezon Finali: Dönüş-2. Parça
Gönderen: timidity - 07 Eylül 2008, 14:01:32
wayyyy hızlanmışızz emre bey....=))) bas gazaa...::P

tolga-selin aşkı tekrar başlmz inşllh cansuu korkuttu benii=(
murat çok gizemli kaldııı sonuu hayra alamet deill...
cansununda gücü olsun artık garibimim yalnz kaldıı=P
ama güsel bi bölmdü geç okuduğm için utandm=(:$

fragman hakkında:----> zafer kazanan  karanlık işte bu kötü... ölüm bazen okdr kötü deil dio biri, tunç'n babası kasaba olma ihitimali war!.... aman allahım ne zmn çıkck bu bölüm..:S korkmaya başladımm merktn öte korku war çok canisin eMre=)))

bu arada sana yeni hayatnda başarılarrr.... başarılarının devamını dilerim.....;)
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı 2. Sezon - Yeni Fragman! 2. Sezon Finali: Dönüş-2. Parça
Gönderen: veritaserum - 07 Eylül 2008, 14:55:12
 :wow dehşet la bu  :wow

ayılıyorum bayılıyorum emre cidden aştın kendini  :wow
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı İptal Edildi.
Gönderen: Michael Evans - 11 Eylül 2008, 19:33:41
Hikaye sitede yapılan terbiyesizliklerden sonra sona iptal edilmiştir.

Herkese yeni yayın hayatında başarılar.
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı [Yeni Güncelleme 23.01.2009]
Gönderen: Michael Evans - 23 Ocak 2009, 19:36:03
Başlık yeniden güncellenmiştir.
Başlık: Ynt: Kasabanın Karanlığı [Yeni Güncelleme 23.01.2009]
Gönderen: Michael Evans - 11 Şubat 2009, 21:35:12
2. Sezon finaline ulaşmak isteyenlerin, bana maille ulaşmaları rica olunur.

Not: Link koymuyorum çünkü reklama girebilir.

Mail Adresim: michael_evans_15@hotmail.com