Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Liman Kenti => Çizgi & Anime => Konuyu başlatan: Jean Valjean - 24 Mayıs 2010, 17:16:55

Başlık: Ichiban Ushiro no Dai Maō
Gönderen: Jean Valjean - 24 Mayıs 2010, 17:16:55
Bilmiyorum duyanınız oldu mu ancak geçenlerde çoğumuzun ilgisini çekebilecek bir animenin tanıtım yazısını buldum. Henüz başlamadım ancak güzel olacak gibi görünüyor.

(http://2.bp.blogspot.com/_ec4dz97hSF8/S7uxu-KtreI/AAAAAAAAAqg/nxmYuT0DoiM/s1600/45614.jpg)
Ehmm... Lafı uzatmayı sevmeyen bir insan olarak olaya hemen giriyorum efenim.

 Ichiban Ushiro no Daimou geçen gün keşfettiğim sağlam bir anime. Şubat'da başladı sanırım, 7 bölümü yayınlanmış şimdiye kadar. Konuya gelelim:

 Büyüyünce High Priest olmak isteyen kahramanımız Sai Akuto İstanbul'dan kalkan bir trenle(olay gelecekte geçiyor, tren uçuyor haliyle) büyücülük akademisine gidiyor. Tabi daha tren istasyonundayken bir yanlış anlaşılma sonucu böğrüne yediği tekmeyle Hattori Junko ile tanışıyor. Hanım kızımız(!) Junko ile büyü akademisine giden Akuto, okulun ilk günü Harry Pottervari bir olay yaşıyor. Harry Potter'da nasıl insanları sınıflara ayıran büyülü şapka varsa, bunda da kafası güzel bir karga var. İnsanlara ''Gelecekte Magic Engineer olacan, sen healer olacan...'' tarzı kesin cevaplar veriyor. Sıra Akuto'ya gelince cevap ''Demon Lord'' oluyor. Tabi millet korkudan kaçışmaya başlıyor. Neler döndüğünü anlamayan Akuto bütün anime boyunca yanlış anlaşılmalar sonucu başına gelenleri düzeltmeye çalışıyor. Bir yandan ''bu herif demon lord, bütün kızları tavlar bizi de öldürür'' geyiklerini çeken Akuto, bir yandan da okulda kendini kanıtlamaya çalışıyor.

 Beni her bölümde aşırı güldürmeyi başarıyor anime. Gelecek bölümlerin de bu şekilde gitmesini umut ediyorum.

NOT: Ecchi dozu bazı yerlerde tavan yapan yapıyor.

Kaynak: http://www.oyungezer.com.tr/option,com_smf/Itemid,26/topic,34768.0/
Başlık: Ynt: Ichiban Ushiro no Dai Maō
Gönderen: Nihbrin - 24 Mayıs 2010, 19:53:47
Bir an "resim ekleyeyim şuna" dürtüsü ile açtım başlığı ama caydım sonrasında. Fazla ecchi. Yani esprilerin %90'ı bunun üzerine kurulu ve anime içinden alınacak screenshotların 4/10'u siteye konulamayacak nitelikte.