Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Kayıp Rıhtım => Duyurular => Röportajlar => Konuyu başlatan: magicalbronze - 28 Aralık 2010, 17:26:04

Başlık: Şebnem Pişkin ile Röportaj !!!
Gönderen: magicalbronze - 28 Aralık 2010, 17:26:04
(http://i363.photobucket.com/albums/oo79/kayiprihtim/yazarlar/sebnem-piskin-1.jpg)

Özellikle fantastik türden okuyucular olarak kendisini İsrafil’in Aynası (http://www.kayiprihtim.org/portal/israfilin-aynasi/) ve akabininde çok ses getiren Kırklar Diyarı (http://www.kayiprihtim.org/portal/kirklar-diyari/) adlı kitapları ile tanıdığımız yazar Şebnem Pişkin ile sizler için oldukça keyifli bir röportaj gerçekleştirdik!

Alper Kaya'nın yapmış olduğu bu röportajda, Şebnem Pişkin'in detaylı anlatımı ve üslubu hakkında oldukça ayrıntılı bilgiler bulacaksınız. Gerek öğrenim hayatı gerekse sonrası için yaptığı çalışmalar, yazarlığa ilk adım atışı ve gelen tepkiler… Tüm bu soruların cevabını içten bir şekilde bizlerle paylaşan Pişkin, ayrıca dini konular ve tasavvuf hakkındaki düşüncelerini de dile getirdi.

Öncelikle bu güzel ve kapsamlı sorularla bezeli röportajı bizlerle buluşturduğu için Alper Kaya'ya, sonrasında ise samimi, detaylı ve birbirinden güzel cevapları için Şebnem Pişkin'e sonsuz teşekkürler!

Röportaja ulaşmak için yapmanız gereken tek şey BURAYA (http://www.kayiprihtim.org/portal/sebnem-piskin-ile-roportaj/) tıklamak!

Şimdiden herkese iyi okumalar diliyoruz…
Başlık: Ynt: Şebnem Pişkin ile Röportaj !!!
Gönderen: mit - 28 Aralık 2010, 19:30:59
Sohbet havasında geçen, keyifli bir röportaj olmuş. Şebnem Hanım'ın yazma sebebini çok takdir ettim doğrusu. İnsanlara bir şeyler katmak için yazan kaç kişi kaldı ki?

Ayrıca yazma biçimi de bir yerlerden tanıdık geldi bana :) Hani masanın başına oturursun, yazmaya başlarsın ama ne olacağını, parmaklarından neler çıkacağını bilmezsin ya... Ben çok yaşıyorum onu :)

Alper de oldukça profesyonelce sormuş soruları. Neredeyse hiç klişe soru yok.

Bu keyifli röportaj için herkese teşekkürler.
Başlık: Ynt: Şebnem Pişkin ile Röportaj !!!
Gönderen: alpi - 28 Aralık 2010, 23:09:30
Mit, sen de olmasan kimsenin beni okumadığını düşüneceğim :) Teşekkürler dostum :)
Başlık: Ynt: Şebnem Pişkin ile Röportaj !!!
Gönderen: Hurin - 29 Aralık 2010, 20:57:38
Okumaz olur muyuz Alper profesyonel bir gazeteciden beklenebilecek bir performans sergilemişsin. Bazen insan yeterli kelimeleri bulamıyor takdirini gösterebilmek için. Hem Elderimiz konuya yazmış onun üstüne yorum yazmak bize düşmez :D Şaka bir yana tek başına hazırlamana rağmen soru seçiminden dolayı seni kutlarım. Ellerine sağlık sayende portal güzide bir röportaja daha sahip oldu.
Başlık: Ynt: Şebnem Pişkin ile Röportaj !!!
Gönderen: alpi - 30 Aralık 2010, 02:50:12
Teşekkür ederim, röportajı kasetten çevirme aşamasında yardımını asla esirgemeyen fleerdelis'e de teşekkür edeyim bu vesile ile :)