Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Igor Karkaroff

Sayfa: [1]
1
Harry Potter / Ynt: Ölüm Yadigarları
« : 19 Mayıs 2010, 16:56:18 »
Görünmezlik Pelerini :P

2
Müzik / Ynt: Barış Manço
« : 01 Şubat 2010, 14:46:28 »
Mekanın cennet olsun Barış abi. Senin gibi biri bu dünyaya bir daha asla gelmez.

"Barış bir gün toprak olur.. Sevdiceğim gülme sakın gülme ha gülme.."

3
    Ev cinlerinin çok farklı yeteneklere sahip yaratıklar olduğunu zaten biliyoruz. Büyücülerin cisimlenemeyeceği yerlerde cisimlenebiliyorlar. Örnek olarak, Hogwarts (Harry, Dobby ve Kreacher'ı çağrıyor. 6. kitap) ve Voldemort'un madalyonu sakladığı mağara. (Kreacher cisimlenerek R.A.B'nin yanına gidiyor ve aynı şekilde mağaradan kaçıyor.)

   Malfoy Malikanesi'nde de Harry çağresizce yardım isterken Dobby geliyor ve yardım ediyor. Yani ev cini tarafından cisimlenebiliyorlar.(Yanısıra cisimlenme) Bu yüzden büyücülerden farklılar zaten. Onların yapamadıkları bazı şeyleri yapabildikleri için. Bu kesinlikle bir hata değil.

  2 ve 3 gerçekten hata gibi gözüküyor. Hatta 6. kitapta Draco Malfoy, Harry görünmezlik pelerini altındayken Beden Kilitleme Laneti uyguluyor.

4
Sinema / Ynt: 2012
« : 29 Ocak 2010, 18:11:59 »
Film güzeldi ama bitse de gitsem durumu vardı bende. Felaket sahneleri çok güzeldi. Biraz da abartmışlar sanki. :P Film çok gerdi beni. Salondan çıkınca sarhoş gibiydim resmen. :P

5
Bellatrix Minerva'dan daha güçlü bir cadıydı. Kesinlikle Bellatrix yenerdi. Bunca yıl efendisinin yanında birçok şey öğrenmiştir heralde.

6
"Da Vinci Şifresi" - Dan Brown.

Sıkılmadan okuduğum tek gerilim romanı. Her sayfası heyecan dolu. Elimden bırakamıyorum. :P :)

Sayfa: [1]