Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - eylul_

Sayfa: [1]
1
Ben kitaba yeni başladım ve daha başlarında bile begendim cok guzel kesinlıkleee gece evi serisi ile kıyaslanamaz konusu farklı .
Ama gece evı serısınınde 8. kıtabı ıcın sabırsızlanıyorum
P.C Cast okumayı sevıyorum ((:

2
Sinema / Ynt: Twilight - Alacakaranlık
« : 27 Mayıs 2010, 18:05:13 »
Bencede cok mantıksız, yakışıklı diye filmi izlemeleri, filmin içeriğini konusunu önemseyen yok.Malesef film kültürü olan insanlar böyle filmler çıktıkça tükeniyor.
Ben vampirlere olan ilgim yüzünden izledim ki bu ilgi alacakaranlıktan öncede vardı.Ama nedense bu kitap ve filmlerden sonra herkes birden vampir hastası oldu yakışıklı diye dikkat çekti.Vampirlerin iğrenç olduğu filmler hiç bu kadar ilgi çekmemiştir.Vampir yakışıklı veya tipsiz olsun benim için önemi yok vampirleri severim bu yüzden okur veya izlerim.

3
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: Yüzüklerin Efendisi
« : 27 Mayıs 2010, 17:54:43 »
Efsane bir seri..

4
Kitap hakkında olumsuz bir eleştiri görmedim.Deniz Tanrısı ve Tanrıçasıyla ilgiliymiş.Doğrusu ilgimi çekti.P.C Cast vampirler dışına çıkabilmiş.Hayal gücü fazla gelişmiş biri :D
Gece evi serisini begenerek okuyorum bu kitabıda beğenirim umarım ((:

5
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Gece Evi Serisi
« : 15 Mayıs 2010, 23:07:24 »
Herkesin kendine göre bir zevki vardır, gidip 25-30 yaşındaki birinin kendine pay çıkarabileceği bir seri değil, ergen sorunlarıyla uğraşan kişiler değillerdir çünkü, 13-18 yaş arası kişilerin daha fazla begeneceği bir seri kesinlikle..
Ben 17 yasındayım ve severek okuyorum bu seriyi, sabırsızlıkla bir sonraki kitabı bekliyorum, olumsuz yanları kabul ediyorum, tekrar etmeleri benimde hiç hoşuma gitmiyor ama 6. kitabında tekrar olayı son derece azaltılmıştı, bu yüzden bi önceki kitaplara göre daha hızlı okudum.
Seride hiçbir özentilik görmüyorum, Harry Potter özentisi denmiş, evet benzerlikleri oldugunu düşünüyorum ama konu daha farklı bazı yönler benziyor, vampir okulu olması, kalona ve woldemort 'un birbirine benzediğini düşünüyorum.Ama herşeye rağmen cidden çook seviyorum, tavsiye ediyorum, vampir sevenlerin okumasını öneriyorum :)

Sayfa: [1]