Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Burak

Sayfa: [1]
1

Burak Bey, yanılmıyorsam Kayıp Öyküler 1 ve 2  Bitmemiş Öyküler adı ile satışta.Yine yanılmıyorsam Peri Masalları Üzerine ve Masallar kitapları İthaki tarafından Tehlikeli Diyarlardan Öyküler adı altında basıldı.Ayrı Kitaplar değiller.Tehlikeli Diyarlardan Öyküler kitabının 2018 içinde yeniden basılacağı söylendi.Ben de bekliyorum.
[/quote]


Kayıp öyküler 1 ve 2 ile Bitmemiş öyküler kitapları farklı kitaplar diye biliyorum ben peki Sigurd ve Gudrun efsanesinin baılmasıyla ilgili bilginiz var mı?

2
J.R.R TOLKIEN yazarına ait Açıklamalı Notlarla Hobbit,Resimli ve Ciltli Hobbit (sarı kapaklı olan), Hurin'in Çocukları Ciltli,Sigurd ve Gudrun Efsanesi, Kayıp Öyküler 1 ve 2, Masallar,Tehlikeli Diyarlardan Öyküler, Hobbit Çizgi Roman, Peri Masalları Üzerine ve Noel Babadan Mektuplar gibi  baskısı olmayan kitaplar tekrar basılacak mı? Ayrıca Türkçeye henüz çevrilmemiş kitapların basılıp basılmayacağı konusunda bilgi verebilirmisiniz?

Sayfa: [1]