Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - cristol00

Sayfa: [1] 2
1
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim, yorumlarınızı dikkate alacağım.

2
Dizi biteli çok oldu yeni sezonu bekliyorum. Aynı zamanda kitaplarını da okumak istiyorum. Sizce serinin taaa en başından ilk kitabından başlayarak okusam olur mu ? Sizce sıkılır mıyım, olaylar aynı mı? Yoksa kitap diziden farklı mı beni içine çeker mi ? Biliyorum kitap çok farklı bir dünya ama yine de bildiğim olayları okumak bilemiyorum sıkılabilirim gibi geliyor. O yüzden en başından mı okumalıyım yoksa 2.-3. kitabından başlayarak falan mı ?

Ayrıca kitabın anlatımı nasıl ağır mı ? Bayıyor mu insanı ?

Son olarak da '' Diziyi izlemişsin bence kitaplarını en baştan okuma '' derseniz eğer hangi kitabı okuyarak başlamam lazım ? 

Teşekkürler şimdiden...

3
Sinema / Ynt: İzlemeden Ölmeyim vl. Kayıp Rıhtım
« : 27 Nisan 2013, 12:07:19 »
3 Idiots, Yeşil Yol, Leon ve V For Vendetta mutlaka izlenmeli diye düşünüyorum :)

4
Tartışma Platformu / Ynt: Müzik Ve Kitap
« : 26 Nisan 2013, 19:51:16 »
1) Genellikle değişiyor. Bazen kulaklığımı takıp kitabımı elime alınca müzikle beraber kitap daha anlamlı geliyor. Bazense kendimi bir anda şarkıya eşlik ederken buluyorum ve bu yüzden kulaklığımı çıkartıyorum...
2) Bence hayır, zorlaştırmaz. Doğru müzik seçimi yaptığınız sürece hiçbir şekilde zorlanacağınızı düşünmüyorum. Fakat tabi ki alakasız bir müzik seçimi yaparak okumaya çalışırsanız kendinizi bir anda kitaptan kopmuş bir şekilde bulacağınızdan eminim :)
3) Bu kısma gelirsek eğer, bir iki kez bu olayı yaşadığım oldu... Yüzüklerin Efendisi'nde o sondaki destansı savaşta müzik çalarım Black Veil Brides - In The End'i çalıyordu ve kitaptaki o mükemmel anlatımla birleşince ne ara okudum ne ara bitirdim anlamadım gerçekten de çok gaza getirici olmuştu :D

5
Tartışma Platformu / Ynt: Hangi kitabı, Neden seviyoruz?
« : 24 Nisan 2013, 13:08:20 »
Yüzüklerin Efendisi çünkü çok derin anlatılmış. En sevdiğim özelliği ise kitaptaki karakterler arası dostluk ve bağlılık. Bu sayede ben de karakterlere bağlandım ve kendimi saniyesinde olayların içinde buldum.

6
Liman Kütüphanesi / Ynt: Nasıl kitap okursunuz?
« : 24 Nisan 2013, 12:29:38 »
   Kışın genellikle sıcak çikolatamı hazırlar, yatağıma oturup üzerime yorgan çekerek okurum demek isterdim ama böyle yapınca saniyesinde uykum geliyor :D O yüzden bir arkadaşımında söylediği gibi pofuduk bir minderim var onu camın önüne çeker oturur okurum - tabii sessiz bir ortam olma şartıyla -...
   Yazın ise yani bu aylarda balkona çıkar sandalyeye oturur ayaklarımı masaya uzatarak okurum :D ''Dışarının gürültüsü olmuyor mu?'' diye sorarsanız hayır çünkü çok sakin bir yerde oturuyoruz köpek havlamaları ve kuşların cıvıltısı dışında hiçbir ses olmuyor :D

7
Çizgi / Ynt: Bella Swan
« : 06 Mart 2013, 17:19:34 »
Oldukça başarılı, tebrikler :)

8
Hepinizin yorumları birbirinden değerli :) Düşüncelerinizi paylaştığını için teşekkür ederim... En mantıklısı 1. kitabı alıp okuyayım :) Beğenirsem devam ederim, teşekkürler tekrardan :)

9
Ya sadece ilk kitabı okuyup bıraktığınıza göre pek sarmadı sanırsam :D ?

10
Hepinize çok teşekkür ederim :)

@Ryld Argith: Ejderha Mızrağının tüm kitaplarını okudum zaten gerçekten mükemmeldi :D Yorumunu dikkate alacağım teşekkürler :)

@Wanderer: Sanırsam en mantıklısı o. İlk kitabı alıp okuyacağım eğer sararsa devam etmeyi düşünüyorum :)

11
  Arkadaşlar bir konu hakkında çelişkide kaldım ve sizinde fikirlerinizi almaya karar verdim :) Ejderha Mızrağı Destan'ını, Yüzüklerin Efendisi'ni , Harry Potter'ı bitirmiş bulunmaktayım. Yakın bir arkadaşım da Unutulmuş Diyarlar Serisini'nin ilk 2 kitabını gördüm. İlgimi çekti geldim buraya inceledim, kitaplarına baktım ve sizler tarafından oldukça beğenildiğini gördüm. Arkadaşıma sorduğumdaysa bana tavsiye etmedi çabucak sıkıldığını kitabın yavaş ilerlediğini söyledi. Seriye başlasam mı başlamasam mı arada kaldım çünkü arkadaşım beğenmediğini söylüyor fakat burda ki çoğu üyede beğendiğini fantastik sevenlerin okuması gerektiğini söylüyor :) Sizin de düşünceleriniz nelerdir arkadaşımın yorumunu es geçip sizce seriye başlamalı mıyım ?

12
Yüzüklerin Efendisin'de bir Elf olmak isterdim sanırsam :)

13
Eğlence & Mizah / Ynt: İsminizin Vampirce Karşılığı..
« : 02 Mart 2013, 16:22:47 »
Marchioness of Moldovia :)

14
Tartışma Platformu / Ynt: Hangi kitabı, Neden seviyoruz?
« : 02 Mart 2013, 16:18:39 »
Yüzüklerin Efendisi ve Unutulmuş Diyarlar. Sanırım Yüzüklerin Efendisi neden sevdiğimi söylememe gerek yok herkesin bildiğini düşünüyorum :) Unutulmuş Diyalar'ı ise akıcı dili ve inanılmaz dünyası sayesinde seviyorum.

15
Liman Kütüphanesi / Ynt: Beğendiğiniz Alıntılar
« : 02 Mart 2013, 16:14:12 »
''Bu maskenin altında bir yüz var, ancak benim değil.
Ne altındaki kaslardan daha ‘ben’dir o yüz…
Ne de altındaki kemiklerden.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.
Bu maskenin altında bir fikir var!
Ve fikirler kurşun geçirmez.'' - V For Vendetta


Sayfa: [1] 2