Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - baphomet

Sayfa: [1]
1
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: April Yayıncılık Soru Hattı
« : 26 Temmuz 2011, 10:16:08 »
Merhabalar,

Yazarlarımızdan çalışmalarını yayınevi adresimize basılı olarak göndermelerini rica ediyoruz, sonrasında editör kadromuz kitabı inceliyor ve raporlarını yayın yönetmenimize sunuyor, üç ay içinde olumlu ya da olumsuz yanıtımızla yazarımıza ulaşıyoruz. İlginiz için teşekkürler.

2
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: April Yayıncılık Soru Hattı
« : 25 Temmuz 2011, 14:07:13 »
Merhabalar,

Acaba Genesis'ten başka bir Bernard Beckett kitabı tercüme edilecek mi?

Merhabalar,

Yazarın ikinci kitabını inceliyoruz, Genesis kadar ilgi çekeceğine karar verirsek, evet, ikinci kitabı da April Yayıncılık etiketiyle okurlarıyla buluşacak. İlginiz için teşekkürler.

3
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: April Yayıncılık Soru Hattı
« : 25 Temmuz 2011, 14:05:31 »
Selamlar,

Adam Fawer'ın bir röportajında 3-4 ay sonra yeni kitabını çıkarttığını söylediğini hatırlıyorum. Empati'den sonraki ve yanılmıyorsam Türkiye'deki bir röportajdı. Ancak oldukça uzun zaman geçmesine rağmen böyle bir kitap hala yok ortalıkta. Acaba yazar yazmayı mı bıraktı? Ya da başka bir sorun mu var?

Merhaba,

Yazarımızın üçüncü kitabı yeni yayın sezonunda okurlarıyla buluşacak, geniş hayran ve takipçi kitlesi kitabın yazımında özenli ve dikkatli olmasını gerektiriyor şüphesiz, kesin tarih ilham perileriyle Adam arasında, şimdilik gizli. İlginiz için teşekkürler.

Sayfa: [1]