Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar -

Sayfa: [1]
1
Arkadaşlar o "katılmak"la olmuyor işte. yoksa bende katılırım, katılım kısmı sorun değil. sanırım daha öncede söylemiştik seriyi yeniden basmak gibi bir düşüncemiz yok ne yazık ki. ve elbette bu "ne yazık ki"nin bizsil sebepleri var mesleki. en azından içinde bulunduğumuz süreçte ve yakın gelecekte yayın listemizde yoklar kendileri.

saygılarımla

2
*elenium serisi için tek diyebileceğim piyasada raflarda ne bulunabiliyorsa odur. şu an başka bir hareket yapmayı düşünmüyoruz.
*otherland'i toparlamak istiyoruz lakin buna dair bir tarih veremiyoruz.
*androidler elektrikli koyun düşler mi? 2011-2012 yayın listesinde yer alan 12 adet Dick kitabından birisi, basılması çok sürmez, zira ilk baskı çok kısa sürede tükenmişti.
*sitede tanıtımları gözüken kitaplar içinde bulunduğumuz ve gelecek olan -yani 2011-12- yayımyılına ait kitaplardır, bu tarihler dahilinde de yayımlanacaklardır.

sevgiler.

3
yeni baskısı için yazışmalarımız sürüyor, biraz yokuşa sürüyor ajans, ama alacak gibiyiz...

4
UNDERGROUND POETIX 350 sayfadan 128 sayfaya çekilde, 3 ayda bir çıkmasına rağmen necip türk milleti okuyamadığından, bir sonraki sayı geldiğinde hala bir önceki sayıya devam ettiklerinden yüzlerce mail ile yakınınca ben de almanak kafasını tamamen dergi formatına dönüştürdüm. sevgili türk halkı rahat rahat okusun ayrıca sayfa sayısına hiç bakmadan fiyatından dolayı mızmızlanmayı da kessin, 2 bira parasını gözden rahatça çıkarabilsin diye.

Ben hiç bir zaman derginin yanında kitap vermek taraftarı olmadım benim fikrim değildi, yayınevi sahibi depoda öürüyen kitapları ortadan kaldırmanın bir yolu olarak gördü bunu:) verilen kitapların UNDEGROUND POETIX içeriğiyle ilintili olduğunu hiç bir zaman düşünmedim zaten. Diğer yandan da "bazı insanlar"ın derginin yanında kitap var diye dergi alması da midemi bulandırır açıçası.

NİTELİK kısmına gelirsek: benim hazırladığım dergi AMERİKAN edebiyatı ve onu besleyen ALT ve KARŞI kültürleri baz alarak oluşan ve bu yap formunu diğer ülke kültürlerinde de aynı şekilde varlıklandıran bir DERGİ. Nitelik sana göre senin nteliklerine göre azalmış olabilir, bu da senin sorunundur. Yoksa her hangi bir sayıyı eline alıpta nitelikten bahsedebilecek entelektüel yapıda okurlarım varsa bu sıcakta serinletmiş olur beni:)

Gelelim 2. soruna: "neden film çektik", ben film çekmedim, altıkırkbeş de çekmedi, biz film şirketi ya da prodüksiyon firması değiliz. Tolga Örnek diye bir yönetmen çekti onu. Teklif geldi, mete ve kaan onay verdi filmi çekebildirler böylece. filmin bizle ticari herhangi bir ilişkisi yok. yayınevinin öne çıkmasının tek sebebi kendilerince destek vermek, diğer yandan da senaryoyu Mehmet Öztekin'in yazmış olması elbette. Yani bu soruyu Tolga Örnek ve ve ya Ekip Film şirketine sorabilirsin. Ben kendi adıma sadece Jack Daniels içtim ve çok eğlendim:) Herşeyden önce o film radyo programını baz alan bir filmdi-r..

Ben teşekkür ederim.


ALVIN MAKER SERİSİ ÇOK KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK. ŞU AN 2. KİTAP MATBAADA VE AĞUSTOS 2011 İLK YARISINDA RAFLARDA OLACAK!!!

5
Hımm. Evet, en son yayınevi depomuzda arkeolojik bazda bir kazı yapıp kalan kitaplarla oluşturabildiğimiz kadar SET oluşturup bu son kalanları dağıtıma vermiştik. O vakit aklımızdan geçen toplu ciltler halinde bir araya getirmekti seriyi. Lakin yapmadık, "kolay" bir karar değil (madden). Lakin fikri tamamen çöpe atmış ta değiliz. Size bu anlamda tarih vermem bu sebepten imkansız -zira belki de hiç bir zaman diziyi yeniden basmayacağız. Ki yeni yayım listemizde fantastik-kurgu 2011-12 döneminde yer alıyor, yoğunlaşmamız gereken yeni projeler var. Sevgi ve saygılar.

Sayfa: [1]