Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Gregory

Sayfa: [1] 2 3
1
İlk kitabı okudum oldukça eğlenceliydi ama daha önce söylediğimi tekrarlıyorum. Bir rowling değil yani:)

2
Ben baştan yenilgiyi kabul edenlerden değilim merak etmeyin. Bu sitede Türk yazarlara elimden geldiğince destek veriyorum.
benim özentiden kastım şu: Bir türk yazarın kitabını elime alıp okuduğum zaman sanki yabancı bir kitaptan çevrilmiş gibi hissettirmemesi lazım. çeviri bir kitap gibi gelmemesi lazım, konuşmaların vs. vs.

Bu kitabı inceleyeceğim, görelim bakalım.

3
evet, birebir söylediğiniz gibi, alacakaranlık'ı biraz karıştırmışlar sonra melek katmışlar işin içine. bizim arkadaş okudu, çerezlik dedi kitap için.

4
umarım özenti bir kitap değildir. henüz inceleme fırsatı bulamadım.

5
Çok esprili ve eğlenceli öyküler olan bir kitap ya. Bir daha okudum.

6
Buzmavisi. Bu kitap konusunda yanılıyorsun. Sahiden güzel. Şimdi can sıkıcı yerleri yok değil ama kitabın bütünü bozmuyor bu. bitirmeni tavsiye ederim.

7
İlginç bir şeye benziyor. Biraz kafa karıştırıcı gibi. Zamanım olursa incelerim.

8
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Farseer Serisi
« : 26 Mart 2012, 19:32:50 »
Reklamı iyi yapılmamıştır yoksa ilgi görürdü. Gerçi kapaklar çok iç karartıcı. İthaki yanlış iş yapmazdı hayret gerçekten.

9
Türk yazarların okunmaması, ilgi görmemesi çok kötü gerçekten. Hakan Bey, keşke kitabınızda yayınladığınız isminizi yabancı yapsaydınız o zaman kesin ilgi görürdünüz:) hani HP'nin yazarı, kadın olduğu belli olmasın diye adını JK Rowling yazılmıştı ya onun gibi. türk olduğunuz belli olmasın diye yazar adı kısmını yabancı yazmalıydınız:)  ülkemizde genel kanı türklerin fantastik roman yazamayacağıdır bu sebeple yabancı roman-yazar hayranlığı üst düzeyde. Kimse türklere bu konuda bir şans vermek istemiyor. umarım bu durum sizin gibi yazarlarımız sayesinde düzelir. Kitabınızı edinip okumayı planlıyorum.

10
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Perg Efsaneleri
« : 24 Ocak 2012, 10:36:10 »
Alıp okuyalım bari. İlginç bir şeye benziyor.

11
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Incarceron
« : 24 Ocak 2012, 10:28:53 »
Ben de beğenmedim. Biraz aceleye getirilmiş gibi geldi. Onun dışında anlatımı iyi.

12
Kurgu İskelesi / Ynt: Yarasa Sinyali
« : 24 Ocak 2012, 10:27:01 »
Oldukça iyi yazılmış. Ancak Joker'in dünyasına girmek bir zor gibi gelir bana. Çünkü adamın ne düşündüğünü hayal etmek bile zor. Deli kelimesi Joker'i pek kapsamıyor, Joker deliden de öte bir varlık.

13
Kurgu İskelesi / Ynt: Veis'in Arayışı
« : 24 Ocak 2012, 10:18:49 »
Yine harika yine harika! Çok güzel bir anlatım. Kitapta AkSuyun birebir etkisini hiç göstermemiştin. Bu şekilde bunu da görmüş olduk. Umarım devamı gelir.

14
Kurgu İskelesi / Ynt: Kahraman Aslan bey
« : 24 Ocak 2012, 10:15:11 »
Henüz ilk bölümü okudum ama çok eğlendiğimi söyleyebilirim. Çok güzel yazılmış.

15
Oyunlar / Ynt: GOD OF WAR
« : 21 Aralık 2011, 01:05:21 »
Evet galiba bir dosya şeklindeydi. Ama onu indirmek falan lazım, bu youtube ta. O da gerçekten güzel. Görüntü kalitesi harika. Altyazılarını bilmiyorum ama.

Sayfa: [1] 2 3