Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - BuzSakal

Sayfa: [1] 2
1
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 23 Temmuz 2015, 14:37:28 »
Hadi bakalım hayırlısı.

Yeni genişleme paketi "The Grand Tournament" duyuruldu.

http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/19819218/

Blizzard canına yandığım.

2
Çizgi Roman & Manga / Ynt: Daily Planet – 01.07.2015 (#10)
« : 02 Temmuz 2015, 12:23:01 »
Güngezgini ile ilgili yazınızı çok beğendim. Elinize sağlık. Güngezgini çok özel bir eser ve Çizgi romanı seven, sevmeyen herkesin bir şekilde okuması gerektiğini düşünüyorum. Hazır güzel dilimize de kazandırılmış bir eser olduğu için bu eseri okumamak olmaz.


3
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 02 Temmuz 2015, 12:17:34 »
Heyecanla bekliyorum.

4
Dipsiz Konak / Ynt: Melekler ve Şeytanlar
« : 01 Temmuz 2015, 17:57:55 »
Oy oy harika oldu bu. Çok mutlu oldum ve heyecanlandım. Bağırasım geldi  :D

5
Dipsiz Konak / Ynt: Melekler ve Şeytanlar
« : 01 Temmuz 2015, 16:45:35 »
Bu oyuna ben çok özeniyorum ancak benim de pek frp tecrübem yok. Uygun olursa oynamam ben kaleye mum diktim.

6
Kurgu İskelesi / Ynt: Fantastik Resimler Üzerine Öyküler
« : 16 Mayıs 2015, 13:08:27 »
Spoiler: Göster
 Ben de bir şeyler yazdım. Biraz tuhaf oldu. Hatta belki de olmadı ama yazdım gitti. :)


Biliyorum şu anda yazdıklarımı okuyorsun. Hep yaparsın. Hatta biraz da merak içindesin. Bugün her zamankinden farklı bir şey yazmayacağım çok meraklanma. Yazdıklarım bir mağlubiyetin vücut bulmuş hali, bir hayalin üzerime bol gelen tarafı. Her zamanki gibi… Ben neden böyleyim?

Beni bilirsin, kaba saba görünüşüme, çirkin gülüşüme, korkutucu dişlerime, enine boyuna devasa olmama rağmen insanların içinde gezmek isterim. Onlarla konuşmak, dost olmak isterim. Bugüne kadar başaramadım ama yine de isterim. Umarım bir gün olur. Vazgeçmeyeceğim. Sıradan insanlarla da karşılaşsam onları korkutmadan, dost olduğuma ikna etmeye çalışırım, yüce savaşçılarla da karşılaşsam aynı şeyi yaparım. Gerçi onlar aynı tepkileri bana vermez ama ben yine de öyle yaparım. Çoğu zaman o kadar ileri giderler ki benimle savaşırlar. Bana saldırırlar, kılıç, bıçak çekerler, taş atarlar, yaralarlar. Neden bilmiyorum? Sadece kötü gözüktüğüm ve iri yarı olduğum için bunu yapacaklarını düşünmek istemiyorum. Bir keresinde bana taşlarla saldıran bir izci tarafından küçük bir tepecikten aşağı yuvarlanmıştım. Az kalsın ölecektim. Ah neden olmasın?! Sanırım şimdi anladım neden böyle olduğunu? Galiba elimde tuttuğum sopamdan kaynaklanıyor. Onu tehlikeli buluyorlar, tehdit olarak görüyorlar. Halbuki bana hiç sormuyorlar o elindeki ne diye. Sen de bugüne kadar sormadın. O ne biliyor musun? O benim oyuncağım… Bir kere de oyuncağım olmadan onlarla konuşmayı deneyeceğim…

“Olmadı.”

7
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 12 Mayıs 2015, 15:08:58 »
Dün akşam 10 maç yaptım. Elimdeki mütevazi desteye göre oldukça iyi bir galibiyet serisi yakaladım. Mağlupta oldum tabi ki. Ama benim için efsane maçlar da olmadı değil.

Hepsini videoya çektim kanala atacağım birkaç güne. Ancak en beğendiğim maçım 1 canımın kaldığı Druid abimize Mage ile kazandığım maç oldu. Özellikle Mirror Image adlı kartın oyun sonunda bile ne kadar işe yaradığını biraz da şansla alakalı olarak gördüm. Çok hoşuma gitti.



Ayrıca Azure Drake abimizden dün baya bir ağzım yandı.

Hem kart çektiriyor hem de +1 büyü hasarı veriyor. 4/4 te cabası. Dün elime gelen kartlardan mı bilemedim yere indiğinde beni baya uğraştırdı.

Bir de 2 Fireball ve 1 Frostbolt'u aynı turda oynayıp 15 hasar verip kazandığım maç var ki o da güzel oldu.



8
Oyunlar / Ynt: [Blizzard] Heroes of the Storm
« : 12 Mayıs 2015, 14:50:20 »
Sanırım daha fazla dayanamayacağım. Bu akşam itibariyle oyuna gireceğim. İlk izlenimlerimi yazarım. :)

9
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 02 Mayıs 2015, 12:44:43 »
Bu arada her ay yeni bir sezon başlıyor. Bu ay toplamda 14. sezon 1 Mayıs itibariyle başladı. Go Ninja Go sezonu hayırlı olsun. Bu sezona özel 20 ve daha aşağısı rank'e ulaşanların kazanacağı kart arkalığı ödülü de aşağıda. Fena sayılmaz.


10
Oyunlar / Ynt: [Blizzard] Heroes of the Storm
« : 02 Mayıs 2015, 12:40:48 »
Teşekkür ederim. Oldukça detaylı anlatmışsınız. Item olmamasına sevindim. Zira Blizzard item olayına girerse diğer oyunlarından tecrübeyle işin cılkı çıkabileceğinden bence pozitif bir özellik. Umarım değişmez.

Yardımcı olan herkesin kill alması da bence güzel olmuş. Diğer türlü gerçekten can sıkıcı durumlar olabiliyordu. Bu oyun Hardcore bir oyun ama benim gibi daha çok takılmalık oynayanlara da biraz para harcayarak eğlenceli dakikalar yaşatır gibi duruyor 20 dakikalık maçlarla. Bu oyun daha yolun başında, bence bizi daha güzel şeyler de bekliyor.

 

11
Oyunlar / Ynt: [Blizzard] Heroes of the Storm
« : 01 Mayıs 2015, 18:43:02 »
Heroes Of Storm'a başlamak çok istiyorum. Ancak çok online olmayı isteyen bir oyun. Battlenet ekranında hep elim gidiyor bakalım daha ne kadar dayanacağım.

Oynayan arkadaşlar biraz daha oyunun şu anki durumu hakkında bilgi verirlerse çok iyi olur. Ne durumda oyun? Hangi özellikler var LoL ve DOTA'dan farklı olarak? Maç sistemi nasıl?

12
Oyunlar / Ynt: Hearthstone
« : 01 Mayıs 2015, 18:33:03 »
Şimdi ben de mütevazi bir Hearthstone oyuncusuyum. Belirli aralıklarla girip oynuyorum çok sık değil. Ancak telefonlara gelmesi ve mütevazi bir youtube oyun kanalım olması sebebiyle daha sık oynar oldum. Zaten Blizzard'tan babam çıksa oynarım o klasik hesap. :)

Daha çok mage oynamakla birlikte, zamanında World of warcraft'ta rogue ana karakterim olduğu için Rogue sınıfına da yakınım. Diğer sınıfları çok sallamıyorum açıkçası. :)

Yapılacak turnuva ve maç gibi etkinliklere katılmak isterim. Hatta bu başlık iyi oldu aktif olmam açısından.

Kartlarım çok mütevazidir. Hatta tamamen basic kartlardan oluşur. Ne GvG ne Naxrammas ne de Blackrock Mountain'den tek bir kart dahi yok. Yine de mutluyum. Tecrübelerimi paylaşmak isterim.

Yukarıda bahsettiğim ufacık tefecik Youtube kanalımda yayınladığım iki tane Ranked maç videosu var. Onlarında linklerini ilgilenen olursa yayınlamak istiyorum.

1. maç: https://youtu.be/0QVvmW3BbPk
2. maç: https://youtu.be/XiSID2rN7KQ

Herkese iyi oyunlar.

13
Çizgi Roman & Manga / Ynt: Yeni Çıkan Çizgi Romanlar
« : 26 Ağustos 2013, 17:52:25 »
Bu çizgi romanın ("Y the Last Man") konusu gerçekten çok ilginç. Hangi yayın evinden çıkacak acaba?

14
Duyurular / Ynt: Bu Defa Kayıp Rıhtım Röportaj Veriyor!
« : 07 Mart 2013, 16:32:34 »
Böyle bir fikirle geldiğimizde aslında "en azından sormuş olurum" diyordum. Bu röportajı yapmaya çok istekliydik. Çünkü hep Kayıp Rıhtım bizler için güzel röportajlar sunuyor, bizi mutlu ediyordu. Bu kez de Kayıp Rıhtım ile röportaj fikri farklı ve güzel bir proje olacaktı. Tabi ki Kayıp Rıhtım'ın 5. yaşı içinde farklı bir hediye... Açıkçası fikir beni heyecanlandırıyordu. Röportaj teklifimiz kabul olunca çok mutlu olduk.

Sonuç olarak Röportajı gerçekleştirdik. Çok da güzel olduğunu düşünüyorum. Kayıp Rıhtım'ı ve arkasındaki ekibi tanıma fırsatı yakalayıp, bunu sizlerle paylaştığımız için mutluyuz.  

Röportaj teklifimizi değerlendirerek bize bu fırsatı sunan Hakan bey ve Kayıp Rıhtım ekibine ve cevapları için Hazal Hanım'a kısaca herkese teşekkürler.. :)

15
Tartışma Platformu / Ynt: Fantastik mekanlar
« : 16 Şubat 2013, 14:20:09 »
Shoikan Korusu

Moria Madenleri - Khazad-dûm Köprüsü

Wayreth Ormanı






Sayfa: [1] 2