Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - burakyalcin

Sayfa: [1] 2
1
12. Kitap son orman muhafızı çıktı aslında çıkalı baya oldu siz büyük olasılıkla fark etmişsinizdir ama ben çıkıtığını 1 ay sonra falan öğrenmiştim ondan yazayım dedim

2
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Gölgelerin Efendisi
« : 09 Eylül 2013, 22:24:10 »
Kayıp Öyküler yani 11. kitap 2014 e çıkıyo nefret ediyorum geç çevirmelerinden su anda kitabın ingilizcesi var ama beyaz balina 2014 te kadar anca çeviriyor bildiğim kadarıyla Kayıp Öyküler 2011 de çıkmış

3
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Gölgelerin Efendisi
« : 15 Şubat 2013, 16:33:46 »
sasa2112 ben kitabı okumanı tavsiye ediyorum sıkılırsan okumayı bırakırsın ama sıkılacağını sanmıyorum.

4
Miras Döngüsü / Ynt: Miras - Inheritance
« : 27 Ekim 2012, 15:52:34 »
Spoiler: Göster
ben beğendim son kitaı am eragonun gitmesi beni üzdü aryayla birlikte yasarlar diye ummuştum

5
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Gölgelerin Efendisi
« : 25 Ağustos 2012, 21:23:35 »
yani az da olsa zevk almak iyi :D.

6
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Gölgelerin Efendisi
« : 23 Ağustos 2012, 10:47:19 »
Ben kitabı 8. clonmelin krallarını bitirdim 9. kitabı zehirli oku bekliyorum.Ben kitabı sevdim banada basta sıkıcı geldi ama bence guzel kitap.

7
Miras Döngüsü / Ynt: 4.Kitap türkçe çıkış tarihi
« : 19 Mayıs 2012, 16:03:44 »
Sevdin yani :D ama konusu güzel xD Kaçıncı kitaptasın

8
Miras Döngüsü / Ynt: 4.Kitap türkçe çıkış tarihi
« : 15 Mayıs 2012, 16:13:23 »
:D beğenmene sevindim.Umarım kitabı okuduktan sonra seversin.

9
Miras Döngüsü / Ynt: 4.Kitap türkçe çıkış tarihi
« : 12 Mayıs 2012, 17:51:33 »
Tamam teşşekürler. :D Sana okumanı tavsiye ederim söylediğim kitabı kitap hakkında bilgi istersen diğer fantastik eserlerden bilgi edineblirsin ben actım sayfayı istersen bak kitabın adını yaz onceki mesajda soylediğim gibi.Bakarsan sevinirim. :)

10
Miras Döngüsü / Ynt: 4.Kitap türkçe çıkış tarihi
« : 11 Mayıs 2012, 20:24:20 »
Katılıyorum.Brisingr'i bitirince çok üzülmüştüm.14 nisan İzmir kitap fuarına gittim başta hiç kitap alamadim sonra kendi kendime eğer kitap fuarına gelipte kitap almassam çok üzülürüm dedim :D ve Gölgelerin Efendisi diye bir kitap aldim cok guzel bir kitap (Eğer isim vermem yanlış olduysa lütfen söyleyin ben yeniyim) ve onu bitirdim simdi  eragonun 4. kitabını bekliyorum.

11
Miras Döngüsü / Ynt: 4.Kitap türkçe çıkış tarihi
« : 10 Mayıs 2012, 15:51:08 »
Teşşekürler haber verdiğin için

12
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Gölgelerin Efendisi
« : 27 Nisan 2012, 18:55:38 »
Bende başta ilk okuduğumda sıkıcı gelmişti ama sonradan beni kitap kendine bağladı bence okumaya devam et en azından birinci kitabı bitir beğenmessen herkesin zevki farklı ama ben bu kitabı çok beğendim. İlk kitabını mutlaka bitirmeni tavsiye ederim.

13
Miras Döngüsü / Ynt: 4. kitap teorileri
« : 24 Nisan 2012, 20:12:05 »
Ben önceki mesajlardan soyluyorum neden aryayanın süvari olmasını istemiyorsunuz bence cok iyi olur hem eragon aryayı seviyo roran olmaz olmak istemez olursa cok uzun yasar ve katrinadan ayrılmak istemez orik zaten olamaz en guzel aday arya bence tabi sizin kendi gorusleriniz ve bana neden aryanın olmasının istemediginizin nedenini açıklarsanız sevinirim. :D

14
Gölgelerin Efendisi John Flanagan tarafından yazılmış bir fantastik roman serisidir.Gorlan Harabeleri bu serinin ilk roman 1 Kasım 2004'de Avustralya'da 16 Haziran 2005'de ise ABD'de piyasaya sürüldü.Seri 2011 yılından itibaren 11 kitabı vardır.Ancak çevirimlerden dolayı diğer Avrupa ülkeleri serinin gerisinde izler.Aktörler kitabı bir filme dönüştürmeyi düşünüyorlar.

Hikaye Avrupa ortaçağda dayanan kurgusal bir dünyada gerçekleşir.Serisi dünya çapında 16 ülkede iki milyon sattı.Üstelik New York Times Bestseller'e girmiştir.

 Karakterler Will: Serinin Kahramanı.Araluen Krallığındaki Redmont Eyaletinde Baron Arald'ın koruması altında büyüyen ufak tefek çelimsiz bir yetim olan Will şovalyelik hayalleri kurarken kendini kendini Orman Muhafızı Halt'ın çırağı bulur.Çok iyi bir orman muhafızı olan Will kararlı ve azimlidir.Kölelikten kurtulur,bir Kalkara'yı öldürür,Wargall'ların köprüsünü yıkar,Temuçilere karşı savaşır,Macindaw şato'sundaki isyanı bastırır,Erak'ı Arridlerde kurtarır.Aynı zamanda Alyss'ten hoşlanmaktadır.

Halt: Gelmiş geçmiş en iyi Orman Muhafızlarından biri olan Hat gölge gibi sessizce hareket edebilir yayı ve oku kusursuz kullanır.Will'i oğlu gibi sever.

Gilan: Halt'ın eski çırağı.Esprili ve çok becerikli bir Orman Muhafızı.Diğer orman muhafızlarının aksine kılıcı da kusursuz kullanır.

Morgarath: Araluen Krallığının eyaletlerinden Gorlan'ın eski baronu.Ürkütücü yaratıklar olan Wargallardan^ oluşan bir ordu kuran Morgarath 15 yıl önce Kral Duncan'a baş kaldırmış ama yenilmişti.15 yıldır intikam planları yapan Morgarath harekete geçmeyi planlamaktadır.2.kitapta Horace tarafından düelloda öldürülür

Horace: Yetimhanede yetişen iriyarı çocuk.Başta Will ile anlaşamazsalar ise sonradan dost olurlar.Savaş okuluna kabul edilen Horace kusursuz kılıç kullanır.Doğuştan dövüş yetneği vardır.Will in en yakın arkadaşıdır.

Baron Arald: Redmont Eyaletinin lordu.Adil bir yönetici ve cesur biri savaşçıdır.

Sör Rodney: Savaş okulununun başkanı ve savaş sanatlarının ustası.

Evanlyn: Keltikada Wargalların elinden sağ kurtulan ve prensesin hizmetçisi olduğunu söyleyen kız.Ancak sonradan Kral Duncan'ın kızı olduğunu söyler.

Erak: Skandiyalı kuvvetlerin birine öncülük eden kont.Evanlyn ve Will'in kölelikten kurtulmalarına yardımcı olmuştur.

Alyss: Will'in yetimhane'den arkadaşı.Lady Pauline'in yanına çırak olarak girmiştir.İlerleme kaydederek Haberci okulundan mezun olmuştur.Will ile birbirlerinden hoşlanmaktadırlar.

Evanlyn(Prenses Cassandra): Will ve Horace Prenses Cassandra'yla Evanlyn ismiyle 2. kitapta karşılaşmaktadırlar.Will ile birlikte esir alınan Evanlyn prenses olduğunu bir süre gizler.Will ile Horace arasında gidip gelmektedir.

Svengal: Erak'ın yakın dostu ve Kurt Rüzgarında 2. kaptan. 7. kitapta yardım istemek için Halt ile Leydi Pauline 'in düğününü basar.


Kitaplar;

Kitabın Adı Seri
Gorlan Harabeleri 1
Yanan Köprü 2
Buzlar Ülkesi 3
Skandiya'yı Kurtarmak 4
Kuzeydeki Büyücü 5
Kuşatma Altında 6
Fidye 7
Clonmel'in Kralları 8  
Çıkmış Ancak Türkçe'ye Çevirilmemiş Kitaplar Seri
Halt Tehlikeye Atılıyor 9
İmparator Nun-Ja 10
Kayıp Hikayeler 11

15
Harry,Ron,Hermonie,Weaslyler,Luna,Neville kısaca harry nin bütün arkadaşları

Sayfa: [1] 2