Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - The Titan

Sayfa: [1]
1
Kurgu İskelesi / Ynt: Hayalet Sokağı
« : 05 Haziran 2012, 12:11:51 »
Alıntı
Bu kurum, bizzat Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından terör örgütü olarak sınıflandırılıp, bu örgütün işleyeceği bütün suçlar ve bu suçların getirileri olan olumsuz durumlar teşkilat bünyesinden dışlanılmış oluyordu.
Bu cümleyi anlamak için iki kere okumam gerekti.

Tahmin ettiğim gibi aksiyon artık işin içinde. Muhtemel çatışmalar var artık ve kaçınılmaz gibi duruyor. Benim merak ettiğim bu hayalet problemi bu olayların içerisinde nasıl bir yer tutacak?

Bu bölümüde çok beğendim. Eline sağlık

2
Kurgu İskelesi / Ynt: Şifa Bahçesi
« : 05 Haziran 2012, 12:05:49 »
Çok şirin ve farklı bir öykü oluşturmuşsun. Duygusal geçişler çok başarılı bir şekilde anlatılmış. Ağaçlara insani özellikler yapıştırıp bunu çok başarılı bir şekilde aktarmışsın.

Tebrik ederim. Gerçekten çok başarılı hikayeler okuyorum. Buda onlardan biri. Devamı gelirse okumaktan zevk alırım

3
Game of Thrones / Ynt: Game of Thrones
« : 05 Haziran 2012, 11:51:23 »
Bu haftaki bölüm çok sağlamdı.3.sezonu 10 ay nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum.
Muhteşem bir bölümdü gerçekten de. Haklısın 10 ay nasıl beklenir şimdi :)

4
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 02 Haziran 2012, 18:52:06 »
Mr. Poper's Penguins
Jim Carrey'nin güzel bir komedi filmiydi.
Jim Carrey yine muhteşem bir film çıkarmış. İyi ki bahsetmişsin ki bende izlemişim. Herkese tavsiye ederim

5
Kurgu İskelesi / Ynt: Hayalet Sokağı
« : 02 Haziran 2012, 18:49:23 »
Gerçekten çok beğendim. Hayaletler ile ilgili yazdığın bu hikayede oldukça başarılı bir grafik sergilediğini görüyorum. Bölümler ilerledikçe hikayede ki gerilim de artıyor.

1.Bölüm de hikayeye çok başarılı bir giriş yapmışsın. Her ne kadar çok kısa da olsa okuyan da merak duygusunu oluşturup bölümü sonlandırmışsın. Dil bilgisi hataların çok göze batıyor ama olsun :)

2.Bölümde hikayeye getirdiğin ana karakterlerden birinin olaya girişi çok başarılı olmuş. Üstelik polis memuru ile girdiği konuşmada, bu tür olaylarda bizim insanımızın tepkisi oldukça başarılı bir şekilde yansıtılmış. Bölümün sonları da yine merak uyandırıcı şekilde sonlandırılmış.

3.Bölümde hikayeye kattığın bayan karakteri başarılı bir şekilde olayın içine sokmuşsun. Fakat bazı yerlerde gereksiz tasvirler gördüm. Bu bölüm oldukça kısa olmuş bence bu bölümü 2. bölüme ekleyip bir bölüm halinde suna bilirdin.

4.Bölüm bence oldukça başarılı olmuş. Gerçekten tebrik ederim. Gerek girişin, gerek tasvirlerin okuyanı olaya dahil ediyor. Bu bölümde eleştirim yok. Birkaç hata dışında neredeyse kusursuz olmuş

5.Bölümde yaşanılan duygusal sanrı oldukça başarılı bir şekilde tasvir edilmiş. Rüyayı anlatırken olayıda anlatmış olman çok akıllıca olmuş. Aksi takdirde bu olayı ana karaktere anlattırman ve bunu soru cevap şeklinde yaptırtman gerekirdi ki bu da hikayeyi boğardı.

6.Bölüm bence çok hızlı geçen bir bölüm olmuş. Kendini tekrar eden satırlar okudum. Tabi ki bunun olması çok normal. Galiba biraz olayın içeriğini anlatmaya çalışmışsın. Fakat bölümün sonunu muhteşem bir şekilde bağlayıp, merak duygusunu zirveye çıkarmışsın. Eğer 7. bölümü yayınlamamış olsaydın ben gerçekten büyük bir merakla beklerdim. CIA’i olaya sokman bence hiç beklenmedik bir şey olmuş. Ben bu olayı ikisinin çözeceklerini sanarken bu gizli örgütün olaya girmesi olayların gidişatını bayağı bir değiştireceğe benziyor.

7.Bölümde en çok beğendiğim bölümlerden biri olmuş. Olayın ana karakterini bu şekilde öldürmen çok cesurca bir hareket olmuş. Üstelik en önemli yan karakter Ahmet’i de bir kalemde harcamışsın :)

Şimdi olaya bir gizli servis dahil ettin ki bu da aksiyon demek. Daha uzun bölümler ile olayı biraz daha genişletirsen uzun soluklu bir hikaye oluşturmuş olursun. Çok başarılı bulduğumu tekrar belirterek, yeni bölümü ne zaman yayınlayacağını merak ettiğimi de belirteyim :) 

Blog sayfanı da kontrol ettim ama orda da 7. bölümden sonrası yok. Paralel yayınlıyorsun anlaşılan. Eline sağlık Oghertay. Ben de bir şeyler karalamayı düşünüyorum. Umarım becerebilirim :)

6
Kurgu İskelesi / Ynt: Aslolan
« : 01 Haziran 2012, 20:56:05 »
Güzel. Beğendim. Eğer burada bitiyor diyorsan bitsin. Bir daha yazarsan büyüsünü bozarsın :)

7
Stark taraftarı olarak Robb Stark ve Arya Stark dedim :)

8
Genel Kültür / Ynt: Subliminal Mesajlar
« : 31 Mayıs 2012, 23:48:18 »
Şu an Star Tv'de yayınlanmakta olan Galip Tekin uyarlamaları "Acayip hikayeler" dizisinde aleni olarak iki yerde subliminal mesaj var. O kadar belli oluyor ki yuh dedim

Buyrun efendim;

Yuh diyorum tekrar Yuh




Bu da başka bir sahneden efendim;
Duvarda ki resime bakmak yeterli. Hatta ilk göze çarpanda o. Türk yapımı subliminal mesaj bu oluyo galiba. Direk mesaj bence. Bunu da becerememişiz



9
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: En sevdiğiniz karakter?
« : 31 Mayıs 2012, 23:45:32 »
Bilge Ak ve Gri Gandalf ve arkadaşlığın, özverinin ve mücadelenin sembolü Sam.

10
Yüzüklerin Efendisi / Ynt: Burn of Hope (Umudun Doğuşu)
« : 31 Mayıs 2012, 23:35:24 »
Evet başlık yanlış olmuş :) The Hunt For Gollum'da güzeldi onu da izlemiştim. The Born Of Hope filmide beni orta dünyanın kıyılarına az da olsa götürmeyi başarmıştı. Şimdi The Hobbit'i bekliyoruz bakalım :)

11
Bence daha güzel ve mantıklı olurdu dizi şeklinde yapılması. İyi bir pazarlama ile altından da kalkılabilirdi

Sayfa: [1]