Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - burak

Sayfa: [1]
1
Bundan yeni haberim oldu. Çok güzel sonlandı. Bilge Hatun'un ne kadar güçlü olduğunu da görmüş olduk. Kitapta bahsetmiştiniz ama hiç göstermemiştiniz. İkinci kitabınızı merakla bekliyorum.

2
Yazarlar / Ynt: Stepheine Meyer
« : 10 Ekim 2012, 08:11:26 »
İyi para kazandı kadın. Helal olsun.

3
en kısa sürede bakayım :)

Bunu başarmış başka biri daha var:) bknz. anatolya...

4
Serhan Bey bölümleri neden kaldırdınız? Artık yayınlamayacak mısınız? Ne güzel okuyorduk böyle:)

5
Bu öykünüzü de bir süre önce okumuştum ama devamı neden gelmiyor? Özellikle ikinci bölüm çok güzeldi. İlk kitapta olan olayların açıklayıcısı gibi. Anlatım diliniz gerçekten çok güzel.

6
Kurgu İskelesi / Ynt: Ay Kadın'ın Öyküsü
« : 10 Ekim 2012, 07:55:15 »
Çok harika bir öykü. Öyle güzel yazılmış ki kendimi o tuhaf dünyada gerçekten hissettim. Nereden aklınıza geliyor bunlar? Ufacık öyküde bu kadar güzel ayrıntılar detaylar inanılmaz ya. ebedi havası basit bir fantastik öyküde olabileceğinden çok daha iyi. Tebrikler tekrar. Böyle bir hikayeye nasıl devam edersiniz bilmiyorum ama keşke devamı olsa. Tadı damağımda kaldı.

7
Serhan Bey bu çok ama çok az olmuş. Serkis'e ne olacak? Sanki ölmüş gibi bahsediyorlar. Hayat bağı neoldu?

8
Seriyi ben de sevdim ancak tasvirleri çok yetersiz buldum. Neredeyse romanların yüzde sekseni okuyucunun hayaline bırakılmış. Tabii böyle olunca da okutuyor ne diyim. Hayal gücü inanılmazdı. Yalnız ilk kitapta bir hataya rastladım. Kitapta uzay yolculuğunu evrenler arası yolculuk şeklinde anlatmış yazar ki böyle yolculuk olamaz. Yani olur da saçma olur, evren her değiştiğinde bir parçası da değimiş olur. Bir de diğer evrende de bir tane senden vardır zaten ve son olarak evren değiştirmek için harcanan enerji uzayda yolculuk için saçmalık derecesinde fazladır. Belki de acemi hatasıydı bilemiyorum. Zaten ikinci kitapta bunu düzeltmiş. Bakalım üçüncü kitap nasılmış.

9
Tartışma Platformu / Ynt: Yazarlık Kursta Öğrenilir mi ?
« : 17 Eylül 2012, 08:01:36 »
Bunu niye bu kadar düşünüyorsunuz anlamıyorum, elbette yazarlık kursu olabilir. Nasıl resim kursu, müzik kursu oluyor, yazarlık kursu da olabilir. Bir kişi bununla yeni teknikler öğrenip kendisini geliştirebilir.

Elbette müzik, resim ve diğer sanat dallarında olduğu gibi bunda da doğal yetenek ve azimli olmak şarttır. Yoksa ne kadar kursa giderseniz gidin, başarılı olamazsınız. Fazla kafa patlatmanın lüzumu yok.

10
Serhan bey ilk kitabınızı iki defa okudum. şunu söylemem gerekirki birinci kitabınızda yakaladığınız çizgiyi sonrakilere de aşılayacak gibisiniz. Kitabınız kendisini okutturur cinsten. İnsanın canını sıkmıyor... evren yeni bazı şeyleri yabancılıyoruz ama çok detaylı çizilmiş. İsimler garip bir şekilde türkçe, bunu fantastik bir evrende nihayet görmek ne kadar tuhaf anlatamam, yıllardır arkadaşlarla tartışıp duruyorduk nasıl yapılabilir diye. Öyle olmasına karşın abes durmuyor aslında bir süre sonra çok doğal geliyor. romanın gidişatındaki din konusu, dinciliğin, inançların dünyamızdan yansıtılması nereden aklınıza geldiğini bilmiyorum ama burada da bu evrene çok uygun olmuş. Valla kitap hakkında olumsuz söyleyebilecegim tek şey aksiyonun biraz az olması. Yani bunun sebebi de yazdığınız aksiyon sahnelerinin çok iyi olması ama az olmasıydı.

Şimdi ikinci olarak gelelim bu kitaba. öncelikle burada yayınlamanıza şaşırdım onu söyleyeyim ama sevindim de. Çünkü bu dört bölümü soluksuz okudum. bazı yerlerde ürperdim. Aksiyon sahneleriniz bunda çok daha güzeldi. Gerçek bir film gibiydi. Hele bilge hatun ve kör cadının yaptığı bağlama olayı falan harikaydı. Bi tarafım düştü desem (ayıptır söylemesi) yalan olmaz herhalde. Üstelik tam yerinde bırakmışsınız öyküyü. Gerçekten çok heyecanlıydı. buradan herkese muhakkak okumasını tavsiye ediyorum.

Şimdi bir soru sorayım: İkinci kitap ne zaman çıkacak ve buradan başka bölüm yayınlayacak mısınız?

11
Bu özveri ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, bende gerçekten şaşırdım yani. Foruma ilk mesajım da buradan olsun istedim.

Sayfa: [1]