Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Han Solo

Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1
Bu dogmatik köpekleri muhatab almayın, arkadaşlarım. Siz işinize bakın. Şu yazı üzerine verilecek tek tepki kahkahayla gülmek olmalı. Rahatınıza bakın. Celallenmeyin.  :)

2
Oyunlar / Ynt: Call of Duty: World at War
« : 16 Şubat 2009, 19:05:21 »
Oyunu geçen gün oynadım. Gerçekçilik, görsellik ve ses efektleri adına muhteşem bir oyun; fakat senaryo bu kadar mı özenti olur Allah'ım! Klişe bir senaryo ve abartılmış bazı özellikler (7.62'lik merminin kol ya da bacak koparması) oyundan soğutuyor adamı. Amerikan karşıtı ya da Sovyet taraftarı değilim ama bu oyunu oyun yapan yine de Sovyet bölümleri olmuş. Medal of Honor: Pacific Assault'un senaryosu bu oyundaki Pasifik senaryosunun yanına bile yaklaşamaz, emin olun. Treyarch yine batırdı her şeyi.

IMDB oyları:
Call of Duty 4: 9.7
Call of Duty 5: 8.8

Güle güle Treyarch'cık. Yine Ifinity Ward'un yanına yaklaşamadın!  8)

3
Oyunlar / Ynt: Call of Duty: World at War
« : 08 Şubat 2009, 21:19:17 »
Modern Warfare ile World at War'un yapımcıları farklı. Call of Duty 3 ve 5(World at War) Infinity Ward tarafından yapılmadı. Bu yüzden teması farklı. Yapımcı Firmalar ise Treyarch ve Certain Affinity. Call of Duty 1, 2 ve 4'ün yapımcısı orijinal firma olan Infinity Ward'dur. Bu firma ayrıca Medal of Honor: Allied Assault ve Spearhead Ek pakedinin yapımcılarıdır aynı zamanda. Medal of Honor'un 2. ek pakedi olan Breakthrough'nun yapımcı firması şimdiki Infinity Ward'un çalışanları değildir. Bu yüzden bu ek pakette, Call of Duty 3'te ve 5'te Medal of Honor Allied Assault, Spearhead, Call of Duty 1-2-4'te aldığımız tadı alamayız.

Infinity Ward'un parmağı olmadığı için bu oyunu satın almak istemiyordum ama sırf Sovyetler için alabilirim bu oyunu.  :=)

4
Yıldız Savaşları / Ynt: Star Wars Thrawn üçlemesi
« : 08 Şubat 2009, 20:33:19 »
Serinin 1. Bölümünü bulamayanlara verebilirim kitabı.

5
Duyurular / Ynt: Kayıp Rıhtım 2. Zirve [Şimdilik İptal]
« : 08 Şubat 2009, 20:15:36 »
Bundan sonra mümkün değil katılamam okul bitene kadar. :/

6
Sinema / Ynt: En Son İzlediğiniz Film?
« : 01 Şubat 2009, 18:53:06 »
Mürekkep Yürek..Konusu güzeldi de film sanki özenli değildi, bilmiyorum.

Salı günü de Valkyrie'ı göreceğiz.

7
Yıldız Savaşları / Ynt: Darth Vader anlayamadı mı?
« : 01 Şubat 2009, 17:45:52 »
Obi-Wan belki de varlığını gizlemenin bir yolunu biliyordu ya da sonradan öğrenmeyi başardı. Ya da George Lucas'ın mantık hatalarından biri de olabilir bu; ama çok da önemli değil.

8
Duyurular / Ynt: Kayıp Rıhtım 2. Zirve
« : 01 Şubat 2009, 17:34:39 »
Nefertari, ben geliyorum. Hatırladığım kadarıyla seninle aynı mahallede oturuyorduk. Buluşup beraber gideriz Rıhtım'a. Telefon numarama ihtiyacın olursa (beni nette göremeyebilirsin diye) sana numaramı özel mesaj yoluyla ileteceğim.

9
Oyunlar / Command&Conquer: Red Alert 3
« : 18 Aralık 2008, 01:21:49 »
Oyunu oynayanınız var mı?? Yorumlarınızı bekliyorum. Acilen. :D

Ben Red Alert serisinde geleneksel olarak Sovyet taraftarıyım ve bu yüzden sadece Sovyet Bölümleri'ni oynadım. Oyun genel olarak bir önceki oyundan kopuk bir modül olarak tanımlanabilir. Ses efektleri dışında her şey farklıydı; grafikler, oynanabilirlik, müzikler...

Grafiklerde Red Alert 2'nin ağırlığı yok, birimlerin hepsi oyuncak şeklinde; çok tatlı grafikleri var oyunun fakat bu Red Alert değil bu yüzden olmamış. (Grafikler Warcraft III'ün grafiklerini andırıyor) Oyuna yine Red Alert geleneği bozularak Co-op modu eklenmiş. Bu da gelenekselliğe aykırı düşüyor. O kadar değişikliğin arasında en yerinde değişiklik müziklerde olmuş bence. Semfonik müzikler ağırlıklı bunun yanında hard rock ve metal tarzında müzikler var; kısacası lanet tekno müzikler yok artık nihaha!!

Hikaye çok tanıdık, bu sefer Sovyetler Amerika'yı değil de nanoteknolojik Japon Yükselen Güneş İmparatorluğu Sovyetleri işgal ediyor; ihanetler birbiri ardını izliyor yine Sovyetlerde. Gerizekalı yapımcılar önceki oyunlarla benzerliği sağlaya sağlaya hikayeyle sağlamışlar. Danalar!  :rr

Yeni birimler var bir sürü bunun yanında Red Alert 2'nin efsaneleri de unutulmamış. Apocalypse Tank, Mirage Tank vs.

Kısacası bir C&C: Red Alert ailesi üyesi olarak vasat bir yapım Red Alert 3; ama bağımsız bir oyun olarak Red Alert 3, gayet eğlenceli, tatlı bir oyun. Abicik gubucik gudu guduu. :P


10
Güncel / Ynt: Soad, Eurovision ve soykırım...
« : 16 Aralık 2008, 11:51:17 »
Soykırım moykırım yok ama insanın durup alayını kesesi geliyo bu kalleşlerin. Sinirlerim Ay'a uçtu gene.

11
Bilim & Teknoloji / Ynt: Klavye: hiç düşündünüz mü?
« : 23 Kasım 2008, 12:40:42 »
Paskalya Yumurtaları'na benziyor o fareler!

12
Yıldız Savaşları Bölüm 5'i ilk izlediğim 94 yılında (4 yaşımdaydım) Yoda'nın ölümüne ağlamaşım, annem anlatır. Hala da o sahnede duygulanırım. Müzik de ayrı bir damardır hani. John Williams sağ olsun.

Yine Yıldız Savaşları'nda ama bu kez Bölüm 6'da Darth Vader'ın gerçek kimliğine dönüp oğlunun kollarında ölmesi de epey duygulandırıcıydı.

Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği filminde Boromir'in ölümü çok destansıydı. Bir o kadar da ağlatıcıydı hani.

Cesur Yürek'te Murron'un ve Wallace'ın ölümü de gözlerimi nemlendirmişti. Aslında bu tarz sahnelerde insanı ağlatan en büyük etken o aşırı duygusal, semfonik müzikler..

Son Samuray'da Ken Watenabe'nin canlandırdığı karakterin ölümü (adını hatırlamıyorum) de duygularımı Erciyes'e tırmandırmıştı.


13
Televizyon / Ynt: Reklamlarrr...
« : 09 Kasım 2008, 23:02:44 »
Evet, o bir harikaydı.

14
Liman Kütüphanesi / Ynt: Nasıl kitap okursunuz?
« : 30 Ekim 2008, 19:03:52 »
Genelde yatakta okurum. =)

15
Çizgi & Anime / Ynt: Claymore
« : 28 Eylül 2008, 10:00:39 »
Ah Teresa! Ah Galatea! Ah Miria! Hepsini de çok özledim. :(

Sayfa: [1] 2 3 ... 5