Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - 01001011

Sayfa: [1]
1
"Ahahahahahah"...

Kusura bakmayın "siz" neden bu kadar kendinizi üstün gördünüz benden anlamadım? "Mecliste kavga eden insanları sanırım, benim de desteklenmem için meclise gidip kavga etmem, halkımın parasını mı çalmam gerekiyor." şu yazdığınızın konuyla ne alakası var bana bunu açıklar mısınız? Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.

"Fantastik Edebiyat hakkında ve Fantastik Edebiyat eseri kurgulamak konusunda ufkunuz yeteri kadar açıldığında sizinle hoş bir sohbete dalabiliriz" diye cüretkar ve kendinizden emin yazmışsınız aman ne kadar güzel. "yeteri kadar" diyerek "Ufkunuzun dar olduğunu" manasını anlayabiliyorum. Merak etmeyin.

Ben önyargıyla yaklaşmadım, yorumu bir daha okursanız rahatlıkla anlarsınız. Siz hemen pes etmişsiniz. Sizi eleştirenlere arkanızı dönmüşsünüz. Ben onu kastettim. Halk size karşı tavır alıyorsa siz almayın, yapmayın. Zaten giderek sevmeye, sevilmeye başlanacak bu kültür.

Bu mesajınızdan da bu anlaşılıyor. Eleştirilmeye gelemiyorsunuz. Mesajınızda beğenmediğim yerleri söyledim ve neredeyse "cahil" sınıfına koyulmadığım kalmadı. Sizde ki sorun bu.

Mesajınızı aşırı derecede itici buldum. Ve üzüldüm de. Böyle bir karşılama beklemezdim. Yaşınıza veriyorum ne diyeyim. At gözlüğü takmaya devam edin. Kolay gelsin.

Tartışmaya yönelik mesajlardan kaçınmıştım, tartışma yaratan mesajlarla karşılaştım.

("Birincilikle, ben sizin samimi bir arkadaşınız değilim.Bu sebeple bana ''Siz'' diyerek hitap etmenizi rica ediyorum.Seviyeli olalım, sert çıkmış gibi görünmek istemem.Sadece bir uyarı ki bunu forumda yeni olduğunuzu görerek söylüyorum." Bu mesajı sizli bizli yazdım, memnun oldunuz umarım..)

2
Genel Kültür / Namütenahi Fanzin
« : 16 Temmuz 2014, 17:01:53 »
Merhabalar,

Bu forum adı altında bildiğiniz üzere alt kültürü yaşatıyoruz, nefes almasını sağlıyoruz. Geçenlerde aklıma takılmıştı, neden fanzin çıkarmayayım diye. Bunu arkadaşlarımla paylaştım. Onlarda sağolsunlar beni kırmadılar.

3 arkadaş tarafından yazılan bir fanzin çıkarıyoruz. İsmi Namütenahi. Bu ismi ben buldum, daha doğrusu bir anda aklıma geldi. Sonsuz, sonsuzluk anlamında.

İlk sayı bu ay sonunda çıkacak büyük ihtimalle. İstanbul/Bakırköy çevresinde olduğumuz için dağıtım merkezimiz Bakırköy olacak. İlk sayı için 30 tane basım yapacağım. Meydanda 3-4 gün dağıtacağım. Kalanları da kafelere, kitapçılara, gazeteçilere bırakacağım. (Kafe büyük bi ihtimalle Sığınak Kafe olacak)

Bakırköy yakınlarında oturan arkadaşlara elden verebilirim isterlerse.

*Bedava* dememe gerek yok sanırım.

 :hihi

İlk sayımızda ben (Kemâl), uzun soluklu olmasını planladığım bir hikaye ve bir konu hakkında görüşlerimi, diğer arkadaşım Fatih baklavalarıyla ünlü bir fantastik karakteri tanıtıcak. Öbür arkadaşım Ozan ise FRP Günlükleri adı altında FRP'yi sevip sevdirmek, öğretmek amacıyla yazılarını paylaşacak. Tabii ek olarak şeyler de var. Onları da okuyunca görürsünüz.

Fanzin önemli bir kültür.
Belki edebiyatın kalbi değil ama atar damarı olabilir.
Namütenahi Fanzin çıktığı zaman buradan bilgilendirmesini yapacağım.
Teşekkürler şimdiden.

3
Öncelikle merhabalar,

Ben şahsen Clurke sana katılmıyorum. Bu konu hakkında kimin ne fikri var, fazla konuya bakamadım, hakim olamadım ama senin mesajını okudum. Katıldığım ve katılmadığım noktalar var. Katıldığım nokta şu ki; Türkiye'de Fantastik Kültüre ilgi yok. Saygı duyulmuyor. Adını yeni duyanlar bile var. Katılmadığım nokta ise Türk Edebiyatı için bir şeyler yapmaman, ya da senin gibi düşünenler için yapmamanız.

Yazılarımızı hangi dilde yazıyoruz? Türkçe. Hitap kitlemiz kim? Türkiye ve Türkçe bilen insanlar. Genel kavram olarak Türkiye. Yani sen ister istemez bu dili kullandıkça, Corcun ya da Maykılın, kendi hikayeni okuyacağını zannetme. Türk kültürü şeklinde yazarak türk edebiyatı olmaz. Türk Edebiyat'ı klasikleri bile yabancı akımlardan araklama. Bu yüzden belki bunu kastetmemiş olabilirsin ama bu kendi halkına karşı tavır alman, yazılarında ne kadar başarılı olursan ol hiç bir yere gelemeyeceğin anlamını taşır. Bu benim görüşüm. Sevgiler.

4
Sizlere nasıl teşekkür etsem az, büyük bir Harry Potter takipçisiyim, fanıyım demek istemiyorum fan kelimesi bana hoş gelmiyor. Fandan daha öte bir bağlılığım var HP'ye. İlk izlediğim film ve ilk okuduğum kitap. Marketten almıştık hiç unutmuyorum annemle birlikte Sırlar Odası'nı. Annem bayağı da kızmıştı bana eve yürüyerek gelmiştik. Ama sonradan annem de okudu bayağı sevdi. Bu olayınız da harika oldu, saniyesinde okudum valla. Teşekkürler. Saygılar.

5
FRP Genel / Ynt: Komik, Abzürd Frp Anıları
« : 14 Temmuz 2014, 17:27:44 »
Arkadaşım ile oynadığımız tek kişilik bir fantastik rol oyununda, ben bir büyücü olarak gezinirken bir anda "Haydi başka bir şeyler deneyelim" demesiyle başladı herşey.

Teker teker anlatmaya başlattı: "Bir anda gözlerin kapandı, ne olduğunu anlayabilmiş değilsin. Sadece alnında ve omzunda ağırlıklar hissediyorsun. Bir anda gözlerini açıyor ve karanlık ormanda olduğunu farkediyorsun. Yanında ölü bir kurt olduğunu görüyorsun ve üstün başın kan içerisinde.. Ne yapıyorsun ağbi?" demesiyle ve arkaya koyduğu fon müzikle birlikte diyebildiğim tek şey: "Alt+F4 yapıp, çıkıyorum" oldu.

Yaklaşık 5 dakika gülmüştük buna.. Sonrasında ise daha ormanda ilerleyemeden bir kurt geldi, kurtu öldürebildim zar zor, geceyi geçirmek için baraka yaptım küçük, sabah olduğunda keşfe çıktım, nehir buldum ve nehirde çıbıldak yıkanan kadınlarla tanıştım, meğer onlar cadıymış felan filan bayağı ormandan çıkmaya yaklaştım, çıkamadan kan kaybından öldüm. Gecenin 2'sinde unuttum kanamam olduğunu.

Sayfa: [1]