Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - maviadige

Sayfa: [1] 2 3 ... 11
1
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 17 Şubat 2017, 11:24:36 »
Teşekkürler arkadaşlar. SrNimble bazen her şeyden uzaklaşmak ve yeni bir sayfa açmak gerekebiliyor. :)
Rosemary ilgin için sağol, demek boşuna yer kaplamamışım burada, sevindim. :)
İyi forumlar dilerim.


2
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 15 Şubat 2017, 22:48:43 »
@maviadige: Siz yine de arada bir uğrayın. :) Ummadık anda, içinizden bir şeyler paylaşma isteği doğabilir.

Teşekkürler Bay_Karamsar. Kafama eserse gelebilirim arada sırada. :)

3
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 15 Şubat 2017, 22:23:41 »
Bu forumda güzel vakit geçirdim. Güzel insanlar tanıdım, güzel paylaşımlar gördüm. Herkese teşekkür ederim. Eğer devam edebiliyorsanız edebiyatla ilgili çalışmalarınıza devam edin. Edebiyat, hayal gücü insanı her yere götürür çünkü. Ben artık yazacak gücü ve isteği kendimde bulamıyorum, zaten bir süredir burada vakit geçirmez oldum. Bir şey demeden gitmek istemediğim için bunları yazdım, hoşçakalın dostlar. :)

4
Eğlence & Mizah / Ynt: Bugün Ben Şunu Öğrendim:
« : 15 Şubat 2017, 22:13:17 »
Beklentisi, umudu yok olduğunda insanın bir anda her şey tersine dönebiliyor. Hayat türlü şeylerle dolu, en çok da sürprizlerle.

5
Eğlence & Mizah / Ynt: Bugün Ben Şunu Öğrendim:
« : 30 Aralık 2016, 17:05:13 »
Karakterinin bir önemi yoktur. Çünkü insanlar ancak çıkarları doğrultusunda hareket ederler. Sen ne yapsan, ne kadar çabalasan boştur. En iyisi insanları boş verip şu dünyada bir şekilde ömrünü tamamlamak. Çok mu zordu ya anlamak, anlaşılmak.

6
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 24 Kasım 2016, 10:26:14 »
Kimseye güvenmemek gerek onu anladım. Ne kadar da sahte insanlar...

7
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 02 Ekim 2016, 13:52:42 »
Keşke aklından geçenleri okuyabilsem.

8
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 27 Eylül 2016, 21:45:29 »
Değerli birisi sayesinde son zamanlarda gerçekten mutlu hissediyorum. :)

9
Televizyon / Ynt: Türk Dizileri Hakkında Bir Eleştiri
« : 19 Eylül 2016, 20:42:42 »
Dünya genelinde film ve diziler hakkında eleştiri yapılabilir. Benim özellikle sevmediğim taklitçilik. Batı dizilerini her ne kadar sevmesem de bizimkilerin onlara benzemeye çalışması daha sinir bozucu. Televizyonda severek izlediğim az dizi var. Beni Böyle Sev dizisi çok güzeldi mesela. Yapılacaksa öyle samimi diziler yapılsın.

Hoşuma gitmeyen bir diğer nokta bazı tarihi diziler. Tarihi dizilerin gerçekleri yansıtması gerektiğine inananlardanım. Kimileri "Sonuçta bu dizi, isteyen istediği gibi kurgular," dese de katılmıyorum. Kurgu olacaksa tamamen yeni bir karakter oluşturup çeksinler diziyi, geçmişteki karakterler üzerinden reyting toplamaya çalışmasınlar. Çünkü biliyorum ki dizide X kişisini kullanılmasa o kadar ilgi odağı olmayacak. Bu, hiç etik gelmiyor bana.





 

10
Yazarlar / Ynt: Jules Verne
« : 18 Eylül 2016, 16:26:56 »
Listedekilerin birkaçını okumuştum. En sevdiğim İki Yıl Okul Tatili olmuştu. Şu an tam konuyu hatırlamasam da çocukken bundan esinlenerek hikaye yazmıştım. :)

11
Kurgu İskelesi / Ynt: Kıpkısa Kulübü
« : 18 Eylül 2016, 10:43:13 »
Zaman düştü içime. Her şey durdu, ben durmaksızın aktım.

12
Televizyon / Ynt: Kore Dizileri Tanıtımı
« : 17 Eylül 2016, 10:33:52 »
Polisiye tarzında Kore filmi var mı bildiğiniz? Tam polisiye olmasa dahi içinde suç temasının işlendiği bir dizi de olabilir.

Bildiğim Iris ve City Hunter dizileri var. Bunların dışında çok denk gelmedim ama araştırayım.

13
Televizyon / Ynt: Kore Dizileri Tanıtımı
« : 17 Eylül 2016, 10:00:13 »
Hiç Kore dizisi izlemedim ama bir tanesine başlamayı düşünüyorum. Buradaki tanıtımlar bu konuda oldukça faydalı. Ellerinize sağlık.

Bu arada Kore sinemasına aşinalığım var. Çok iyi filmler çıkarıyorlar.

Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. :) Önerdiğiniz bazı filmleri izlemiştim, gerçekten güzeldi. Özellikle savaş konulu olan çok etkiledi beni.


14
Televizyon / Ynt: Kore Dizileri Tanıtımı
« : 17 Eylül 2016, 02:20:20 »
W

Yeni başladığım ilginç bir dizi. Henüz son birkaç bölümü izlemedim ama yine de vaktim varken paylaşmak istedim. 2016 yapımı ve 16 bölümlük bir dizi.

Oyuncular: Lee Jong Suk, Han Hyo Joo

Konu: Kang Chul altın madalya kazanmış bir atıcıdır. Ailesi öldürülünce tüm hayatı değişir. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışır, güçlenir ve hep katili arar. Ancak hayatı hakkında tahmin edemeyeceği şeyler öğrenir. Kang Chul aslında bir çizgi roman (dizide webtoon olarak geçiyor) karakteridir ve yaşadığı her şey bir kurgudan ibarettir. Dünyası asıl şimdi yıkılmıştır.

Çizgi roman sanatçısı ise meydana getirdiği karakterden korkmaya başlar ve onu ortadan kaldırmanın yollarını arar. Çünkü çizgi roman ana karakterin isteği doğrultusunda şekillenmeye başlamıştır. İki taraf için de çetin bir mücadele başlar.


Neden İzlenmeli: Dizi baştan itibaren gizem içinde ilerliyor. Her bölümde seyir değişiyor ve ana karakterle birlikte siz de neler döndüğünü anlamaya çalışıyorsunuz. Tempo düşmüyor ve kurgu oldukça şaşırtıcı. Ana karakter iyi tasarlanmış. Kişinin yaşadığı şoktan sonra neler yapabileceğini, ruh halinin nasıl değişeceğini görüyoruz.

Diziye biraz da aşk serpiştirilmiş. Ana karakterin başını beladan kurtaran kız vardır. Normalde yüzeysel olabilecekken dizide gerçek insan ve çizgi roman karakterinin aşkını ve maceralarını anlattığı için biraz daha ilgi çekici geldi bana. Chul'un öğrendikleri ne kadar ağır olsa da kızın sürekli onun için koşturması, canına dişine takması izlenmeye değerdi ve onu ana karakter kadar ön plana çıkarıyordu.

Değişiklik arayan herkese tavsiye ederim. :)

   

 








Tanıtım Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=TLGJBgnQcP4




15
Eğlence & Mizah / Ynt: Şu An Sizi Ne Mutlu Eder?
« : 15 Eylül 2016, 23:26:37 »
Gece gece ev sahibi arayıp moralimi bozdu ya. Ailemin yanındayım tatil nedeniyle. Bizim evden kötü bir koku apartmana yayılıyormuş. Anahtar da yok komşularda bakamıyorlar. Ev arkadaşıma da ulaşamadım. Çok kafama takıldı şimdi. :/
Bir an önce ne olduğunu öğrensem mutlu olacağım.

Sayfa: [1] 2 3 ... 11