Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ysrtnrkl

Sayfa: [1]
1
Merhaba

Witcher serisini merakla takip ediyorum. Emekleriniz için teşekkürler.

Seri ile birlikte Türkçe harita vermeyi ya da kitap ile birlikte yayınlamayı düşünüyor musunuz?

Çünkü büyük bir coğrafyada geçiyor hikaye. İnternette birçok güzel harita mevcut.

Eğer ekteki haritalar için fazladan telif ödenecekse orijinal boyutunda özel bir kağıtta baskı yapılıp haricen satılabilinir.

Açıkçası böyle bir planınız var mı bilmiyorum ama fuar için güzel bir sürpriz olurdu.





Kitabın yazarı benim bildiğim hiç bir zaman harita oluşturmamış ve bu haritaların hepsi oyun için tasarlanmış. Yazar oyunları kabul etmediğini söylemiş bir yerde okumuştum yada duydum.

2
Eee dolar yükseldi arkadaşlar olacak o kadar.

Ben çok sevindim, koşarak gidip kitabı alacağım. Oyunlar mı önce kitaplar mı önce sorusuna gelirsek ben kitapları okumadan önce oyunu oynadım. Oyundan sonra kitapların özetlerini, içlerinde geçen karakterlerin başından geçen bazı şeyleri falan okudum wikilerden. Tamamen bilmiyordum her şeyi ama genel hatlarıyla konuya hakimdim yani ikinci oyundan itibaren.
Benim bildiğim oyun kitapların bittiği yerden devam ediyor CD PROJEKT hatta yazarına oyunlar hakkında soruda sormuşlar oda fazla bu konudan hoşnut değilmiş diye biliyorum.

3
Öncellikle inceleme çok güzeldi ve böyle incelemelerin devamını olacak mı. Youtube da çünkü böyle incelemeler var ama hepsi genç,yetişkin tarzı kitaplar olduğu için böyle kitapları göremiyoruz büyük bir açığı kapatmış olabilirsiniz.

4
Game of Thrones / Ynt: Game of Thrones
« : 08 Mart 2016, 22:57:16 »
Fragmanda en çok ilgimi çeken sahne bran stark sahnesi.Geçen sezon onu hiç göstermediler bu sezon inşallah dizide fazla yer verirler.

5
Apocalypse Now Now ikinci kitabı Kill Baxter çevrilecek mi.

6
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu site sayesinde çok güzel fantastik eserlerle tanıştım ve yeni yazarlar keşfettim kitap okumayı fazla sevmezdim ama bir şekilde burada konuşulanları okudukça bir o kadar kitaplara ilgim arttı ve şuan kitap okuyorum bir nevi burayı takip etmem sayesinde. Dresden Dosyaları bende okumak için aldım ve bu konuya baktığımda serinin kalan kısmının çevrilmeyecek olması beni gerçekten üzdü daha başlamadan okuyacağım bir kitaptan bir seriden birazcık soğumuş oldum.

Sayfa: [1]