Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Cauthon

Sayfa: [1]
1
Zaman Çarkı / Ynt: Zaman Çarkı
« : 22 Haziran 2016, 11:15:53 »
 Aes Sedailer'in savunulacak fazla bir tarafı yok. Herkesin kabul ettiği gibi yıllardır uluslar üzerinde oluşturdukları muazzam güçleri sayesinde korku ve buna bağlı saygı kazanmışlar. Bunların hepsini birleştirince de doğal olarak kibir ve egoları tavan yapmış. Aes Sedailer'in bırakın kendini geliştirmeyi ellerindeki yeteneklerin bile çoğunu kaybetmiş unutmuşlar. Birkaç tanesi dışında pek sevilesi bir topluluk değil. Yinede Aes Sedailersiz bir zaman çarkı düşünülemez. Onların entrikaları aptallıkları ile neredeyse kendilerini yok etme noktasına gelmelerini okumak süper keyifliydi. Açıkçası ben sizin kadar beyaz kuleden nefret etmiyorum. Hatta bu derece güce sahip bir topluluk yaşasa dünyayı ele geçirip köleleştirirdi. Kısacası Robert Jordan onları yazması gerektiği gibi yazmış.

2
Liman Kütüphanesi / Ynt: En Son Hangi Kitabı Aldınız?
« : 28 Mayıs 2015, 11:35:38 »
Locke Lamora'nın Yalanları ( sipariş verdim henüz elime ulaşmadı )

3
Tartışma Platformu / Ynt: Favori Fantastik Kitabınız?
« : 28 Mayıs 2015, 11:32:31 »
1. Zaman Çarkı (açık ara önde)
2. Yüzüklerin Efendisi
3. Buz ve Ateşin Şarkısı
4. Harry Potter

4
Duyurular / Ynt: Portaldaki haberleri takip ediyor musunuz?
« : 28 Mayıs 2015, 11:17:54 »
Foruma yeni üye olmuş olabilirim ama yıllardır portalı ve forumu zevkle takip ediyorum.

5
Gediksavaşları Efsanesi / Ynt: GedikSavaşları Efsanesi
« : 28 Mayıs 2015, 11:11:06 »
Okuduğum ilk fantastik serilerden çok da keyifle okumuştum. Ama Zaman Çarkı'nı okuduktan sonra artık kitap beğenemiyorum hepsi çok basit geliyor. Yinede okumayanlar için tavsiye ederim. Herkesin Pug'u, Arutha'yı ve Eliuzun Jimmy'i tanıması lazım:)

6
Starklarin yükselişinin Rickon ile olacağını hiç sanmıyorum. Daha küçücük çocuk, lordların elinde iyice oyuncağa döner. Ondan daha büyük olan Tommen'in bir tek kumdan kale yapmadığı kaldı. Eğer starklar küllerinden doğacaksa bu Sansa sayesinde olacaktır. Martin amcanın Kış Rüzgarlarında yayınladığı Alayne bölümünü okuyunca buna daha çok inandım. Arya'nın ise kendi yolunda gideceğini ve intikamını bireysel olarak alacağını düşünüyorum. 
Bran'a gelirsek
Spoiler: Göster
o artık bir stark değil ağaç oldu gitti başka bir kulvarda yarışıyor.

7
Yorumları okuduktan sonra merek ettim ve kitabın siparişini verdim. Hayırlısı bakalım inşallah keyifle okutur.

8
Seriyi tamamlamış biri olarak ilk sıraya Geceyarısı Kuleleri'ni ikinci sıraya Işığın Anısı'nı koyarım.

Sayfa: [1]